Zmenšenie prsníkov

eliza17

Ahoj Jessulik,tak si urobila prvy krok,tesim sa.myslim si ze by si mala ist,predsa je to skuseny doktor,mozno sa aj s takym to pripadom stretol a bude Ti vediet dat odpovede a mohol by to konzultovat aj s inymi.Chod do toho urcite ,posunies sa dopredu a hlavne budes viac vediet.jessulik a skade si?Lehotsky teraz operoval Barborku,neviem ci aj Terezka bola unho.

nana263

ahoj monza, bradavky nemam citlive ale ked som mala menzes tak boli citlive prsia a trosku bradavky ale dr. mi povedal ze to je v poriadku som rada ze sa ozivas pa

jessulik

terezka tuším ty si bola v bystrici u lehotského však? dnes som mu volala a naznačila som mu môj problém.nemal na mňa moc času ale mi navrhol že v utorok je v ambulancii a mám tam ísť sa s ním dohodnúť podrobne.čo vy na to?mala by som sa tam nejak dosteť.ešte porozmýšlam ako.strašne tam chcem ísť len neviem či mi to víde.aspoň by som bola blišie k odpovedi ktorú tak nedočkavo čakám.či sa to dá spraviť alebo nie.
dievčatá aký je váš názor?mám tam ísť napriek tomu že to nemám ešte prediskutované s inými lekármi?ja viem že by som mala začať od začiatkov a nie sa vrhnúť do prostriedka ale darmo mi povie ortopedička že mi dá odporučenie alebo tak ak ma potom odmietne plastický chirurg.no neviem.prosím poraďte mi niečo.

aluš

juj kočky, taká som rada že tu všetko píšete, lebo ja som predtým poriadne ani nevedela o čo ide, čo všetko sa tam robí a tak. normálne mi je ľúto že nemôžem ísť teraz na opku, už sa tak teším ako všetky píšete aké ste šťastné a že by ste išli už aj skôr... len dúfam že ked sa do toho pustím tak tu bude ešte nejaká dobrá duša kde tu niečo písať...
barborka ja v tom tiež vedu nevidím, aj keby som nekojila, len som chcela vedieť či je to úplne vylúčené alebo či je šanca nejaká.
a julča dúfam že ty sa do toho pustíš čím skôr, potom už ani ja nebudem nad ničím uvažovať, budem rozhodnutá na tisíc percent.
a čo sa týka tých rezov, iste majú rôzne metody všade, a možno to závisí aj od tvaru prs alebo tak...

jessulik

ahoj dievčatá.
no dnes poobede ste boli fakt aktívne.aspoň som mala čo čítať keď som si sem večer sadla.dievčatká moje viem si pedstaviť vašu radosť:)som rada že ste všetky takéto spokojné a šťastné.
julča je čas sa okolo toho vážnejšie popýtať pomali aj nám:)nie?nechávam si rezervu že u mňa to nebude možné ale zato to nenechám bez toho aby som to skúsila.asi na budúci týždeň pôjdem k obvodnej a požiadam o sprievodný list k neurologičke a ortopedičke.potom budem asi múdrejšia.aspoň dúfam.aj tak má najdôležitejšie slovo u mňa asi hematológ.či by ma vedeli pripraviť na zákrok.tak ak všetko dobre pôjde tak na budúci týždeň by som mala mať nejaké informácie už aj ja.

monza

Nana263,
ja som spokojná, lebo jaziev mám málo. Prsia mám na dotyk dosť citlivé, ale bradavku nie. Ty máš ich citlivé?

julča

Teraz ich narolujem do 80 D,keď mám dobrú podprdo,nie je to hrozné,ale sú povisnuté po dvoch kojeniach a ku mojej postave sú veľké.Zaujímevé je to,že teraz ma akosi aj bolievajú bradavky,čítala som,že to spôsobujú veľké prsia a mávam migrény,čo môže súvisieť aj s krčnou chrbticou.Chcem ísť na neurológiu a vlastne aj preto cvičím,aby ma nebolel chrbát a mala som dobré držanie tela.Myslím si,že by mi to pomohlo aj po zdravotnej stránke.Vraj čím je žena staršia,tým to bude horšie.Na internete bolo aj veľa starších žien po zmenšovačkách a ešte ma brzdí tá vec,že mám 2,5 ročnú dcéru a neviem si teraz predstaviť,že budem musieť byť dva týždne v kľude a ešte neviem koľko to stojí,ale niečo mám a som ochotná si aj požičať.Preto stále váham.