Zmenšenie prsníkov

Terezka

Toto som náhodou našla.
Operační postup, který se při této operaci používá se nazývá single scar a jedná se o metodu, při které není nenarušena prsní žláza, zachovává ve velké míře citlivost prsního dvorce a je celkově mnohem šetrnější než dříve užívané způsoby operace. Ani po tomto zákroku nemusí být narušena schopnost případného kojení. Zanechává také méně jizev, avšak je zapotřebí počítat s tím, že některé jizvy nám zůstanou, i když budou umístěny tak, aby byly co nejméně viditelné. Délka operace se odvíjí od rozsáhlosti zákroku, může trvat až 3 hodiny.

Terezka

Dievčata na niečo ste zabudli -na cestu domov,čim je to dalej o to je to horšie,všetky nezrovnalosti na ceste pocítite,vobec to nie je prijemne teperiť sa po nejakých 3 triednych cestách,Aj ked idete pomaly je to hrozne. Ja som išla 1 hod z B.Štiavnice ale bola to hotova katastrofa. To neodporúčam ani najhoršiemu nepriatelovi. Zamyslite sa nad tým.

jessulik

ďakujem dievčatká moje že ste mi takto objasnili tú konzultáciu.prečo niektorý lekári pítajú za to peniaze?a ak chce človek konzultovať s viacerými lekármi tak čo?všetky konzultácie hádam ani poisťovňa neuhradí však?

jessulik

eliza ano buden to mať ďaleko ale čo sa dá robiť.chcem si nájsť dobrú kliniku a dobrého lekára.a ešte by som sa chcela spýtať či lekár hneď počas konzultácie volal do tvojej poisťovni.hneď to vybavil počas prvej konzultácii?

eliza17

July ,kde si nasla na nete cely priebeh opky?ja som nasla ale iba kratucky kresleny zaznam.chcela by som to vidiet,napises mi link?diky

eliza17

ahojky
Aluš na nete najdes ambulancie a doktorov,ja som si vybrala dr.Mosku/zastupca primara/nevedela som dopredu,len sme nahodne isli do BB a mal ambulanciu on./stvrtok/Vsetko mi porozpraval,ujal sa ma,zaposobil na mna dobre a nebanujem moj instikt ma nesklamal.Ja som mala odporucanie od neurologicky,ku ktorej ma poslal obvodak,volali na moju poistovnu,bolo treba doplnit ortopeda,dovybavila som si to zaniesla plastickemu a on vypisal ziadost a s odporucaniami poslal na doveru.po 2 mesiacoch mi prisiel z poistovne list aby som doplnila mamologicke vysetrnie so sonom prsnika.To sa podarilo vybavit a hned bolo schvalene.Ako som uz skorej pisala ,kazda poistovna pozaduje nieco ine,jednej staci jedno odporucanie a tak...treba si vyzistit,co vsetko od Vas poistovna bude pozadovat aby bol zakrok plne hradeny.Za konzultaciu som neplatila.Jessulik v BB urcite platit nebudes.Nebudes to mat ale daleko do BB?
Julca mrzi ma to s tvojou mamkou,skus to pomalicky davkovat ako to radila tusim Barborka.
Lili ahoj,tak sup sup daj sa do toho,na stopro nebudes lutovat..

eliza17

ahojky
Aluš na nete najdes ambulancie a doktorov,ja som si vybrala dr.Mosku/zastupca primara/nevedela som dopredu,len sme nahodne isli do BB a mal ambulanciu on./stvrtok/Vsetko mi porozpraval,ujal sa ma,zaposobil na mna dobre a nebanujem moj instikt ma nesklamal.Ja som mala odporucanie od neurologicky,ku ktorej ma poslal obvodak,volali na moju poistovnu,bolo treba doplnit ortopeda,dovybavila som si to zaniesla plastickemu a on vypisal ziadost a s odporucaniami poslal na doveru.po 2 mesiacoch mi prisiel z poistovne list aby som doplnila mamologicke vysetrnie so sonom prsnika.To sa podarilo vybavit a hned bolo schvalene.Ako som uz skorej pisala ,kazda poistovna pozaduje nieco ine,jednej staci jedno odporucanie a tak...treba si vyzistit,co vsetko od Vas poistovna bude pozadovat aby bol zakrok plne hradeny.Za konzultaciu som neplatila.Jessulik v BB urcite platit nebudes.Nebudes to mat ale daleko do BB?
Julca mrzi ma to s tvojou mamkou,skus to pomalicky davkovat ako to radila tusim Barborka.
Lili ahoj,tak sup sup daj sa do toho,na stopro nebudes lutovat..

lili28

ahojte, som rada, že našla tuto stranku, kde otvorene pisete,uplne ste ma dostali a teraz uz nemam ziadne pochybnosti, že prečo by som nemali ist aj ja na zmensenie. ja mam tiez taky problem ako vy mam 70 E-F,
Monza ty si pisala, že si bola v Ružinove, kto ta operoval?

lili28

ahojte, som rada, že našla tuto stranku, kde otvorene pisete,uplne ste ma dostali a teraz uz nemam ziadne pochybnosti, že prečo by som nemali ist aj ja na zmensenie. ja mam tiez taky problem ako vy mam 70 E-F,
Monza ty si pisala, že si bola v Ružinove, kto ta operoval?