Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
heslo dostaneš ked posleš fotku pred operaciou prs bez tváre, na adresu eliza17-zp@azet.sk,a potom doložíš aj po operacii,
Myslím že nebudeme každému ukazovať fotky len kto sa zaregistruje nie?len kto pošle fotku?Čo vy o tom?
aj ja chcem to heslo, pekne pjosím
Ahojte.
Tak ja som včera bola na neurológii v KE, kde mi jedna zlatá lekárka dala nález. Potom som šla ešte do MI,k svojmu ortopédovi, a konečne aj ten dostal rozum, mám to na papieri aj od neho. V tých KE som rovno šla aj na plastiku, ale nestihla som, lebo tam robia len do 12-tej a ja som došla o 12,45, takže tú cestu si zopakujem a dúfam, že teraz už len napíšeme do poisťovne a budeme čakať na vyjadrenie a na to, čo im ešte bude treba. Času mám teraz dosť do jesene, takže dúfam a verím, že jeseň to istí. Tohto roku samozrejme. Tak držte palce :-)
no kočky šikovnice ste...už je aj galéria. teda hlavne Eliza. dúfam že raz tam prispejem aj ja.
Julča volala si nakoniec tomu doktorovi?
eliza17.rajce.idnes.cz
malá pomoc ak by to niekto nevedel nájsť:) stačí kliknúť sem a potom potrebujete len heslo od elizky:)
eliza17.rajce.idnes.cz
malá pomoc ak by to niekto nevedel nájsť:) stačí kliknúť sem a potom potrebujete len heslo od elizky:)
July ,napis mi na ten email,
eliza17-zp@azet.sk
dam Ti heslo,album je uzamknuty
potom si otvoris tu stranku,vyhladas eliza17.tam je album so zamkom,kliknes nan,zadas heslo a si tam.
eliza,akosi tomu nerozumiem ako sa dostať do tej galérie.Pomôž mi.
a prosim napiste mi do meilu vas nick stadialto,aby som vedela komu heslo napisem.
a chrobacik vitaj ,no skus konzultovat s dr.drzim palce..
ahojky,kocky,tak moje fotos su uz v galerke.dlho som hladala nejaku fotku este s bejvalkami,az sa mi podarilo/aby bolo vidiet zmenu na porovnanie/a myslim ze aj vidno.Tak ktore chcete kuk a vlozit do galerky piste na email,ktory je nizsie .
Akurat dne svravim manzelikovi,vsak to uzmesiac bude 30.4 a on na mna to fakt?ako rychlo to preslo.noo veru ale stale tomu nemozem uverit.Pa pa