Zmenšenie prsníkov

eliza17

Ahojky,Evka gratulujem k terminu .a aku mas poistovnu?:a aky dali dovod ze Ti preplatia len cast.Ja som bola koncom marca ,poistovnu mam doveru a opku mi preplatili celu.Hoci chceli viac odporucani ako trebars v unione,no tie behacky mi stali za to.ja som bola v BB ,pobyt v nemocnici 5 dni,do prace neviem ,lebo som momentalne na rodicovskej,ale myslim ze po mesiaci by si mohla kludne,ale to nak napisu kocky co pracuju.
Inac pri poslednej ko,mi dr povedal,ze by ma opka bez poistovne vysla v BB do 1000eur.Bola som prekvapena,lebo niekde som citala ze aj cez 2000 eur to stoji.
sonya,myslim ze Ti to poistovna preplati.Uz si bola na poistovni a za plastikom?

evka10

Pozdravujem všetkých,konečne som sa aj ja dočkala toho dňa "D". Termín mám v júni. Bola by som rada ak by mi niekto odpovedal na pár mojich otázok: 1. Je niekto z vás, komu celú oper.preplatila poisťovňa.Lebo mne uhradi len časť a časť musím zaplatiť.Vraj sa ináč nedá.(Budem oper. v KE)Pritom zdravotné problémy mám riadne!
2.Ako dlho trvá pobyt v nemocnici. Určite je to individuálne, no aspoň približne.
3.Po akom čase možno ísť do práce? Viem, že asi je to tiež rôzne, ale taky mesiac by nestačil?
Budem veľmi rada, ak mi niekto odpovie, ďakujem!

sonya16

Tá galéria je fakt dobrý nápad. Všetkým ktoré už máte po,závidím.Aj ja cem :-)Sľubujem, že cez víkend prihodím foto pred a na to po budete musieť počkať, dúfam že poisťovňa to preplatí, lebo ináč neviem.Takže v rámci zachovania férovosti, pribudne ďalšie foto. Držte sa
PS: myslíte, že môže byť problém s poisťovňou?

eliza17

ahojky,tak galerka sa nam rozrasta,to je super.ano Terezka su uz vlozene.
Sonya tak super ,uz teda len k plastikovi a cakat,uz si v rozbehnutom vlaku.Ja mam mesiac po opke,crasticky uz nie su,len sa mi nejak pomaly hoja pod prsiami ,ta krizovatka,ono je to asi najviac namahane podprsenkou,ze tade ide alebo neviem.aj Vam sa to tak dlhsie hojilo a neslo uzatvorit?Inac je to ok,uz som spala aj na boku,som sa aj zlakla v noci ked som sa zobudila ze nie som na chrbte,no nic ma tam nebolelo netlacilo,tak uz som par noci tak aj zaspavala.Kocky co ste po,mozem tak uz spavat ,lezat na boku?nic si tam nemozem urobit,poradte.

monza

ja mám 2 mes. po operácii, ešte tiež mám v prsiach niečo tvrdé, ale asi to bude vnútorné šitie a zatočenie žľazy/ale nie som si istá/. Keď niekto vie poraďte. Ja mám iba metódu s vertikálnym rezom. Neviem či to vôbec niekedy zmäkne, ináč ma to nebolí, len keď ležím to nahmatám.

Barborka 21

Ahojte!

...dlhší čas som sa neozvala, začali sa mi skúšky, musím písať práce, zháňať poznámky. Neviem čo skôr!
V utorok mi vyberali štichy, ale budú mi vyberať aj budúci týžd, pretože niekt. ešte neb. možné vybrať. Rany sa mi hoja pekne. Bradavky si necítim a zo spodu sú prsia úplne tvrdé, ale neprekáža mi to! Ja som si prsia fotila aj pred operáciou a nemôžem ich nájsť. Hľadala som ich už aj v koši (v tom compovom:) a nie sú tam... Bála som sa, že tie fotky niekto nájde, tak som ich uložila niekam, kde by ich nenašiel nik. Nanešťastie zatiaľ ani ja:) Budem hľadať ďálej! Sľubujem. Fotky po zákroku som poslala Ell.
Veľmi sa teším Sonya, že máš už odporučenie.