Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Ahojte baby, čítam Vás už pár dní a až teraz som sa dostala na koniec diskusie:-)Ja som tiež rozhodnutá, že idem do toho,len u mna je to dosť problematické, bo mám problémi s obličkami a ešte aj vysoký tlak, a ked som išla na hodinovu anestézu tak doktori dva dni váhali či ano alebo nie, tak sa toho dosť obávam, či vobec bude toto možné, no ja dufam že hej..Mám 24r. 75/F a problémi s krčnou chrbticou a s migrenami, chodím aj na rehabilitácie každý pol rok na mesiac..tak myslím, že možno aj cez poistovnu sa to bude dať, aj ked ako som sa dočítala dovera robí dosť problémy...obdivujem tie ktoré maju po tom a držím palčeky tým ktoré maju pred...
caute baby ja som tiez za galerku :-) na omlazeni.cz si baby davaju do profilov fotky pred a po opke. Fakt niektore maju uzasne teraz prsicka joj uz by som co za to dala aj ja...
hát môj názor je že ak je tam fotka aj pred tak je to výstižnejšie.lebo si môžeme myslieť že si to asi ani nemala o moc horšie pred tým.ale ak sú fotky pred aj po tak vydíme z čoho sa čo stalo:)a aj pre tie čo sa nevedia odhodlať by to bola obrovská inšpirácia.ale rozhodnutie je na vás:)
ahojte.
Tie fotky su povinné aj pred alebo stačí po,lebo podla mňa každý by sa chcel pochváliť len po opke ,ako to spravíme?Vyjadrite sa aj ostatné ,čo si o tom myslíte?
Ja som dnes nad tým roznýšľala, že tu galériu vytvorím:) Som rada, že ma Eliza predbehla, lebo som vôbec nevedela ako na to :)
Ty si poklad ELiza!!! Teším sa na to, ako tam budú pribúdať naše fotografie a ako nás bude čoraz viac šťastnejších:)
no toto
kočky moje vidím že sa to pohýňa dobrým smerom:) bože dúfam že tam aj budem môcť prispieť fotkou po:) ale som zvedavá aj na vaše výsledky.
kocky,tak kym mala spala, sa mi to podarilo zrealizovat.
novy email ,na ktory mozte poslat fotky: eliza17-zp@azet.sk /zp je ako zmensenie prsnikov/
na rajce.net,si tiez vyhladate pod eliza17,je tam vytvoreny album,uzamknuty pre druhych.Ozvite sa mi na ten novy email a dam Vam heslo.No este tam nic nieje,ja sa dneska pofotim a ked vlozim napisem Vam sem.zatial pa
ahojky ,kocky tak ja sa na to vytvorenie galerie dam,idem to pokukat a napisem.zatial.pa
Ahojte baby tak aj ja som za to aby sme mali galeriu(tiez hodim foto)ale ja som antitalent na taketo veci kolo pocitaca,tak ak sa nejaka tomu rozumie a ma chut sa do toho pustit do toho :)
Utvor si novu mailovu adresu kde ti poslu fotky kto sa chce dostať do galerie.Potom sa zaregistruješ na www.rajce.net a otvoriš si tam sukromnu galeriu na heslo ktoru len ty vieš ,a ty tam budeš pridavať fotky ked ti dakto napíše na mail .Pravidla si určiš sama komu dáš heslo komu nie. Nakolko su to fotky bez hlav ,len prsia a len podla registrovaneho mena čo máš na zdravie sa vieme identifikovat.Ale v podmienkach registracie na rajce.net to najdeš ako otvoriť sukromnu galeriu .Viacej ani ja neviem. Ked sa lepšie rozumieš počitaču pojde ti to ozaj lahko, vela síl,ti želám.