Zmenšenie prsníkov

jessulik

ahoj dievčatká.tak ja som ešte len na úplnom začiatku.dnes som bola u obvodnej sa jej ukázať po dvoch rokoch ano sa prekvapila že žijem:)takže okamžite ma posiela na kontrolné vyšetrenia kôli môjmu zdravotnému stavu a potom sa uvidí.všetko závisí od vyšetrení a pravda aj od lekárov.ozvem sa ako to dopadne.

Terezka

monza
tie hrče po čase zmiznú,a masiruješ ich ešte ,ako zdola,hore vždy k bradavkam.
A baby kto ide na opku predám lacno podprsenku po operacii 95C.Ináč stoji 50Eur.

eliza17

ahojky ,Evka,ides na opku v statnej nemocnici alebo v sukromnom centre?Inac je to fak zaujimave ze Ti to takto povedali.
Salamndra v rosveltke som bola.keby mi to nahodou nepreplatila poistovna,tak by som bola samoplatca a zooperovat by som sa tak ci tak dala v rosveltke.
a co ostatne kocky,Jessulik,Julca...volako nedavate o sebe vediet,ako pokracujete?

monza

Ja mám všeobec.zdr.poisťovňu, nebol žiadny problém, všetko mi preplatili, ja som ani nebola s nimi v kontakte, všetko vybavila doktorka, zaslala im môj nález a bolo.

salamandra

pre elizu 17 Prosim Ta kde Ta operovali v Banskej Bystrici? Uvažujem tiež nad operáciu, veľmi ma bolí chrbtica, nevim však, či poisťovňa preplatí

evka10

Poisťovňu mám všeobecnú zdravotnú a nejaký konkrétny dôvod-vlastne len ten, že pre nich sú tieto operácie stratové a žiadna poisťovňa im celú nepreplatí! Tá pani Dr. hovorila, že mala by som doplatiť cca 300 eur. A keďže som nevedela, kde sa vlastne s tým obrátiť tak som súhlasila aj s tým doplatkom.

monza

Terezka, na kontrolu zatiaľ nejdem, bola som po mesiaci, zavolám doktorke koncom mája, vtedy budem 3 mesiace po operácii, pôjdem sa jej ukázať, som zvedavá, čo mi povie na tie zatvrdliny v prsiach. Tebe čo povedal Dr. na tie tvrdé hrče?