Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
ahojte dievčatká
ako sa máte? este som sa nerozhodla za BB.uvidím ešte. dnes som dostala mail od primára z bratislavy a predstavte si napísala som mu o mojom zdravotnom probléme a spýtala som sa ho či je možné to zmenšenie spraviť aj v mojom prípade.odpísal mi že musím ísť na opakované vyšetrenia ak budem mať výsledky v poriadku tak sa zákrok spraviť dá:) čo vy na to?dobrá správa však? tie výsledky by nemali byť zlé lebo sa cítim dobre aspoň dúfam.no ale aspoň mám nejakú nádej:)
Ahojte dievčatá! Dlhšie som sa neozvala, nestíham. Bolo by naozaj dobré, keby sme si tu mohli ukladať fotky. Ja som si vytvorila novú mailovú adresu. Keby ste chceli, môžte mi napísať na adr. "mammaplastika@gmail.com"a ja by som vám poslala fotky na kt. som po zákroku. Nemám fotky vytv. pred zákrokom, ale poslala by som vám aspoň tie, kt. boli vytvorené po zákroku. Po operácii som len 12 dní a zatiaľ nemám fotky na kt. je vidno všetko, pretože mám ešte stále stehy a prsia sú oblepené páskami. (...ja len, že možno by ste chceli vidieť ako to vyzerá tesne po operácii)
Baby kto sa dá na to? Zistila som ako zriadiť galeriu s našimi fotkami, je to na -rajce.net- tam sa treba prihlasiť je to bezplatne a zriadit to na neverejnu galeriu. Potrebujeme akože administratora kto da suhlas na prezretie fotiek. Kto sa dá na to a bude to cele zriadovať. ?????
Ahojky,Alus ja som bola na internom,zobral mi krv do skumaviek,popocuval,tlak zmeral,spravil EKG,povpytoval sa ma na choroby a poslal ma na rtg pluc.Na druhy den som si isla po vysledky,tot vsio.
Na predoperacne ideš už s krvnymi hotovymi vysledkami,to ti predtym par dni zoberie tvoj obvodak,tam ti urobia EKG,opýtaju sa ake choroby si mala v minulosti ,teraz načo sa liečiš a hlavne ake lieky berieš,na čo si alergicka,popočuvaju ta,odmeraju tlak,asi to je všetko.
ahojte...Julča pusti sa do toho, iste nebudeš ľutovať, stačí sa už len odhodlať a potom to pôjde...teda myslím. Budem držať palce, potom napíš či si tam volala a čo povedali.
Baby viete mi povedať čo sa robí na predoperačnom vyšetrení? Lebo ma to čaká piatok, nie síce kvôli prsiam ale aj tak...lebo netuším čo mám čakať. Len tak tlak, krv a také veci?
Ahoj Sonya16 tak ja som sa hned vazila po opke a vaha mi ukazala 3kg dole :)) ale to len ako z prs po operacii.paa
Vitaj Sonya medzi nami...
Tak gratulujem ze uz mas odporucanie,len tak dalej a tvoj sen sa Ti coskoro splni.
Jessulik ako si sa rozhodla,pojdes do BB?
Barborka kde si sa nam stratila,dufam ze si ok .
Ahojte.
Tak ja sa k Vám pridávam. Ako sa máš Elize? Ja už po dnešku lepšie, je to síce len správa že mám vybavenú neurológiu, ale teším sa jak malé decko :-)opäť o krok bližšie k môjmu snu.
Dievčatá, ktoré ste už boli na operácii, aj ste mali nejaké to kilo dole po? A koľko zhruba? Lebo aj to ma zaujíma :-))Ide to aj v čase rekonvalescencie nejako dole, keďže sa netreba namáhať cvičením. Ďakujem za odpovede a pozdravujem všetky ešte neodhodlané, treba do toho ísť, určite to stojí za to. Závidím, ale v dobrom tým, ktoré to už majú za sebou.
ahojky ,Julca kukam na ne,dole som dala zly vyraz,predtym boli dole xi.
To by som aj ja uvitala ,galeriu,no len pre registrovanych,je taka aj na ceskom omlazeni,no nie pre vsetkych.Ja sice nahe foto mojich bejvaliek nemam,no po zahojeni svoje nove odfotim.