Zmenšenie prsníkov

Barborka 21

No tak ja som bola včera 1x v posilke:) Tak ma vítali až mi slzičky vyšli. Bola som len na 10 min. na stepper a 10 min. na bicykel, lebo po tom "zápale pľúc" sa nemôžem presiľovať :))) Chodím sa už aj korčuľovať, aj na túre som už bola... Snažím sa hýbať. Vôbec ma to nebolí, ale všetko robím len tak LIGHT, aby sa mi niečo nestalo...
Čo na to moje okolie? Asi mi neuveríte, ale nik si nič nevšimol:))) Neviem či sa mám z toho tešiť, alebo smútiť. Myslím, že u mňa sa tá veľkosť až tak radikálne nezmenila. Z F na D, sú to len 2 čísla. No, ale dôležité je, že vidím zmenu ja. Sú pevné a pekne mi stoja. Takmer nikdo ma nevidel pred tým bez podprsenky, takže nevidia tú zmenu :) Som veľmi šťastná, ale keby som mala ísť znova, určite by som tlačila na lekára, aby boli menšie!

julča

Ahojte kočky,ja akosi v poslednej dobe pri tých mojich detičkách nestíham,ani čítať internet,ale nebojte sa všetko pozorne sledujem,videla som aj fotky,všetky obdivujem,ktoré to dotiahli až sem,je to naozaj odvážne a aj dobré rozhodnutie.No ako je to so mnou,teraz idem na kontrolné gynekologické vyšetrenie,lebo od pôrodu mám zlú citológiu a ak to nebude dobré,budem musieť podstúpiť konizáciu,takže musím si dať tieto veci do poriadku.Na operáciu by som potrebovala ešte nejaké peniaze a banka mi teraz,keď som na materskej nepožičia,tak musím ešte našetriť.Tekže som Vás asi sklamala,ale chcem ísť ešte na neurológiu kvôli mojim migrénam a možno by mi to doktorka aj schválila,ale myslím si,že nie sú to až také peniaze a keby som do toho išla,kľudne si to zaplatím.Keď budem vedieť cyto,ozvem sa a nebojte sa všetko sledujem.

jessulik

Terezka
no škoda.tak si to dohodneme na niekedy inokedy.keď budeš mať čas len niekedy doobeda by bolo dobré kým sú deti v škole a škôlke.

jessulik

Barborka ahoj:) som rada že si sa ozvala a oboznámila si nás ako sa to vyvýja.chvala bohu dobre ako čítam.bože ako ten čas letí.už je tomu 27 dní? ubehlo to rýchlo.už si si zvykla na nové prsia?ozaj čo ludia v tvojom okolí? ako reagujú na zmenu?

aluš

ahojte kočeny...tak ja sem chodím pravidelne, čítam. som rada že sa vám darí. som bola zvedavá ako dopadla julča, či volala doktorovi ale tá je stratená dajako. barborka som rada že sa ti to tak parádne hojí. tak vravíš že to stojí za to...

Barborka 21

Ahojte moje!!!
...ja som sa zasa dlho neozvala! Nestíham, ale stále na vás myslím. Každý deň, naozaj! Teraz všetko dobieham. Ešte mi nezačalo ani skúškové a už som mala 4 skúšky...
A teraz k veci :) Som 27. deň po operácii. Spodok pŕs už nemám tvrdý. Bradavky sú na dotyk citlivé, ale zatiaľ len mierne. Nie je to také ako to bolo pred zákrokom. Modriny mi zmizli. Jazvy sa pekne hoja. Stehy mám vybraté. Prsíčka si pravidelne masírujem a pri ich sprchovaní striedam teplú vodu so studenou. NAhrievam si ich Biolampou.
NEVZDÁVAJTE SA!!! OPLATÍ SA BOJOVAŤ! Ak máte nejaké otázky, pýtajte sa. Môžte mi aj napísať na moju mail. adresu: " mammaplastika@gmail.com "

jessulik

Terezka
no dnes som bola u obvodnej a brala mi krv.v pondelok budú výsledky.a bola som aj na rontgene plúc.to bolo v poriadku.v pondelok bude aj interné vyšetrenie a potom ešte neviem aké vyšetrenia.ozaj terezka v pondelok by sme sa nemohli stretnúť? aj tak budem tam na vyšetreniach.takže zatial iba tolko.