Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
terezka a čo treba na tú galériu? bola by to dobrá vec...
Áno váham,mladšia dcéra má zase kiahne a zistila som,že bude asi problém aj s peniazmi,neviem či mi požičajú na materskej,ale všetko čítam a Barborka ozvem sa ti na mail.Možno predsa len zajtra zavolám doktorovi.
jessulik
V ustave lekarskej kozmetiky
kde pracuje dr. Guba,pri cennikoch ma napisane že to nepreplaca zdravotná poistovna ,daj si na to pozor,teraz som si to pozrela.
Jessulik
Tak viem že dr. Guba je v sukromnej ambulancii a tam si všetko platíš ,zdravotna poistovna ti to nepreplaca,len v štatnej na Kramaroch v Blatislave a čo viem vo fakultnej v Nitre možno cez poistovnu aby si nič neplatila.
ešte by som sa chcela spýtať na doktora Dušana Gubu.máte s ním skúsenosti?on mi odpovedal na mail.robil niektorej z vás tento zákrok?
ďakujem Terezka a Barborka.kým budem vidieť nádej dovtedy sa nevzdám.
bohužial musím počkať ešte pár dní lebo mám nejaké nezrovnalosti v poisťovni ale hneď ako si tie vyrovnám už aj sa púšťam do toho.
a vy čo ste po zákroku ako sa hoja rany? spíte stále na chrbte?ako vás obmedzujú tie rany?viete si doma porobiť robotu?ako si umývate vlasy?ide to?máte ešte bolesti?
julča a ty ako?ešte váhaš? neboj moja pustíme sa do toho spolu.čo ty na to? potom budeme aj my spokojné ako naše dievčatká tu:)
Jessulik
vidíš teraz už len rychlo na vyšetrenia aby si to mala co najrychlejšie za sebou.
A nikto sa nehlási aby zriadoval tu galeriu s fotkami,alebo to netreba robit,
jasne pravidla by sa mali urcit kto sa do nej dostane len ten kto je registrovany tu,a kto poslal fotku pred a potom po,nie pod riadnym menom len pod nyckom,a popripade kto to robil,kde a cas po operacii kedy to bolo odfotene. Dievcata kto je doma a nechodi do práce dajte sa do toho. Predsa máte viacej času.
Ja sa tak teším Jessulik!!! Ja ti to tak veľmi prajem!!! Páči sa mi, že sa nevdávaš! Verím, že sa to podarí!!!
ďakuje elizka.ty si ani nevieš predstaviť kolko na vás myslím ako strašne túžim sem raz napísať že aj ja som po zákroku a moje prsia sú pekné malé:)
čo sa týka tej galérie aj mne sa páči tento nápad.bola by to obrovská inšpirácia pre tie čo sa ťažko rozhodujú.ak ak by sa to podarilo zrečalizovať aj v mojom prípade tak rada sa zapojím aj ja a prispejem fotkou pred aj po:)
ahoj Jessulik,tak to je super spravicka,prajem, prajem aby boli vysledky na jednotku a mohla si si splnit sen.