Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Ja sa iba rozhodujem,ale váham,teraz kvôli deťom,nemám ani peniaze a banka mi nepožičia ,keď som na MD,ale som rozhodnutá ísť potom aspoň na konzultáciu.Ty si nemala až také veľké prsia pred tým,ja ich teraz nasúkam do D,keď mám dobrú podprsenku,nie je to až také zlé.Keby som mala F,tak neváham ani minútu,lebo tá zmena je obrovská a keď aj vo svojom okolí vidím niektoré ženy,ktoré majú prsia naozaj obrovské,tak je to podľa mňa dobrý krok.Chcem sa ešte spýtať,či Ti to preplatila poisťovňa alebo sama a koľko to asi stálo.Zaujíma ma to,či by som nemala nárok aj ja na preplatenie,lebo chcem ísť na neurológiu kvôli migrénam.
Julca dakujem aj ja som velmi spokojna je to velky rozdiel.Konecne nemam problem pri kupe podprsenky,lebo ked bola dobra na jedno prso,velka bola na druhom+obvod velky.Ked sedela na male prso,zas bola mala pre to vacsie a vyliezalo mi to z bokov ramienka zarezane do pliec,aby som ich udrzala hore no skoda reci.Mne tento lekar robil min.rok aj korekciu hornych viecok,tak som sla k nemu aj s prsiami.Vsetko behom roka ja som dlho nevahala deti mam dospele,takze je to ine,ako pri malych detoch.Ty si uz po,alebo sa rozhodujes.
Ahoj ria,tie prsia sú naozaj veľmi pekné,ja mám asi podobné ako ty predtým,sú krásne,môžaš byť spokojná.Všetky Vás pozdravujem a držím palce.
jessulik ,
prepáč v piatok robim , nie, ale na utorok o 9 tej ked ti to vyhovuje
Poslala som Elize fotky a bola zlata hodila ich tam.Takze drzim palce vsetkym,ktore sa rozhoduju,ale fakt to stoji za to.Ja som po OP 5 mesiacov na noc si davam tu podprsenku,co mi dali ja neviem je to ako moja druha koza a predsa je lepsie,ked sa ta koza zbytocne nenatahuje gravitacia je stale.Inak posilujem prsne svaly kazdy den,natieram sa liftingovym spevnujucim telovym mliekom Diadermine cele telo + liftingovy gel na prsia tiez Diadermine su fantasticke pokozka je po nich skutocne uzasna a cititie to napnutie.Len u nas tuto znacku nie je dostat.Ja si ju nosim z Rakuska a cenovo je prijatelna ziadne tisicky korun.Takze ak by vam ju mal kto doniest skuste.Ak chcete odfotim ju a dam do galerie,kde su fotky,aby ste vedeli ako to asi vyzera.No nie je zly ani spevnujuci krem na prsia od Dermacolu.Pekny den!
no a čo sa týka vyšetrení zatial mám za sebou iba základné +rontgen plúc a EKG. všetko v norme a v poriadku zatial.vo štvrtok idem k neurologičke ale aj u nej ma čakajú najprv dôležité vyšetrenia a pokúsim sa spomenúť lekárke aj plastiku.ozvem sa ako to dopadne.
terezka
v piatok by to šlo.ešte by sme sa mohli dohodnúť o kolkej.mne by to vyhovovalo alebo o 9-hod. alebo o 11-tej.alebo niečo medzi.prispôsobím sa ako to vyhovuje tebe.prepáč ale včera som nebola na fóre takže som to čítala iba teraz.
jessulik
dnes nemáš čas,?alebo v piatok,napiš kedy pri fontane pri kostole?
jessulik
ja som myslela na jessulika,dako som to poplietla,ona chodi k nam k lekarovi,
Noooo Terezka tak ja zajtra urcite nejdem k lekarovi,ja mam uz daaavno po kontrolach...:)