Zmenšenie prsníkov

Terezka

jessulik
teraz mi volali z roboty ze zajtra mam zastupovat za kolegu ,tak prepac,skusme sa stretnut v piatok o 12.00 dufam že už mi to vyjde,budem mat v ruke čas pre ženy,vyhovuje ti to?

jessulik

terezka
ano.môžme sa zajtra stretnúť.len odkial budem vedieť že si tam?:) nie že oslovím tam samých cudzincov:)

ria26

Sonya dakujem.Neviem preco by som sa mala urazat.Vies nieco som mozno zhodila,ale ziadna velka strata to nebola.Ja to skor vidim v inom uhle.Ked sa pozries na fotky pred OP najma z predu,tak tie visiace prsia zakryvaju vlastne ciastocne pas z bokov,cim posobi aj brucho vacsie akoby bez pasu.No a ako sa prsia zdvihli,tak vlastne ten pas sa tam objavil a hned to vyzera lepsie.Mam to stastie,ze ked priberiem,tak brucho mi vidiet,ale nikdy to nemam v pase a zaludku.Skor z predu a dolnej casti brucha.No po OP cvicim tak ci tak brusaky,pouzivam spevnujuce telove mlieko Diadermine fakt vynikajuce,2 az 4x za mesiac solarium 8 min.nikdy nie viac a pokozka je uplne ina.Jasne,ze ked nebude to brusko,tak prsia vyniknu lepsie,ale prvom rade som myslela na normalne prsia a nie na brucho to pride tiez,ked mu pomozes a ked nie, svet sa nezruti.No ak chces schudnut viac,tak to urob pred OP,lebo po OP budes mat zdvihnute prsia a ked nejak moc schudnes,tak prsia pojdu tiez dolu s tym rataj a to by bola skoda nie?

sonya16

Ria26 - Ten výsledok po operácii je fakt suprový. Všimla som si jednu vec a dúfam, že sa neurazíš, ale chcela by som sa spýtať, ako si tak pekne schudla z bruška, keďže pred operáciou sa mi zdá väčšie a zas vo februári po opke, je akurátne k prsiam. Môj manžel mi stále vraví, že musím dať dole aj bruško, lebo ináč výsledok nebude dobrý. Ešte sa len chystám do KE na plastiku, lebo z poisťovne mi povedali, že práve tam mi majú dať návrh na hospitalizáciu a potom sa uvidí či mi to poisťovňa schváli. Čož dúfam, že schváli a niekedy na jeseň, alebo v zime už budem nová žena. Len ešte to bruško :-)

ria26

Inak az teraz som si vsimla,ze vsetky v galerii mate rez do obrateneho"T" ja mam len rovno.Ze je to setrnejsia metoda.Do "T"sa vraj robia pri vacsich prsiach som rada,ze ma nemusel rezat aj zo spodu.

ria26

Pomylila som si Terezku s Barborkou.Teda nie ze Terezka by bola stara,ale Barborka podla postavy sa mi vidi ako velmi mlada kocena.

ria26

Julča napis mi e-mailovu adresu,tam ti napisem,co chces vediet,lebo si myslim,ze nie vsetky zaujma co si piseme. Predsa je tu len nazov temy,aby to niekomu nevadilo.Nemam problem ti napisat aj sem,len aby ma niekto nezvozil.Ja sa mam tiez ucit na skusky este ich mam 5 pred sebou.Myslim,ze Terezka je mlada baba aspon to tak vyzera a skoda ze tam nema fotky pred.Myslim si,ze zmensovat velke no pevne prsia je ine aj vysledok je lepsi a samozrejme aj elasticita pokozky je ina.U starsich a po detoch je to zas o niecom inom.My sa uz musime o ne viac starat.Inak mam 43 rokov a PN dostanes viac e-maily.

julča

Počítam,že to bude stáť tak okolo 1500 eur,ja by som na to išla do Martina,som zo ZA,len budem musieť ešte počkať.S lekárom som aj volala,kázal mi len prísť na konzultáciu,potom som sa mu už neozvala,aj váham,či je to nutné,ako som už písala,doma sa spustí lavína nepochopenia,ale môj manžel ma hrozne podporuje,za čo som mu vďačná.Napíš mi ešte,koľko máš rokov,ja mám 37,dve malé deti,v októbri mi končí MD a ešte koľko si maródovala a či máš právo na PN,keď si samoplatca a ako sa k tomu stavali Tvoji lekári,keď si s tým prišla.Naozaj výsledok je veľmi dobrý,môžeš ísť robiť reklamu,ale aj Terezka mala výsledok super,vlastne všetky, aj Barborka,ktorá sa určite bifľuje,ozaj tie prsia nie sú vôbec veľké a pozdravujem aj Elizu,určite už doma pendluje okolo malej bez problémov,tam je tá zmena veliká a super,dúfam,že aj ja prispejem.

ria26

No mas pravdu az take velke neboli,len rozdielne vo velkosti a viseli ha-ha.Ked som dala dobru podprdu,tak vyzerali dobre dalo sa, no aj vtedy som ich musela popravovat,mali dendenciu vyliezat,hlavne ten vacsi.No bez nej som chodit nemohla.Ja som si to hradila sama,lebo zbierat nalezy a odporucia po lekaroch som naladu nemala.No viem pochopit,ze nie kazdy ma peniaze,aby si to platil.No pochodila som dobre,lebo som sa stihla objednat v oktobri a vtedy bola cena 780 eur komplet operacia,narkoza+noc v nemocnici.Od 11.11.09 sa ceny zvysili a teraz je to 1300eur.No mna sa to uz netykalo,lebo cena platila taka,aka bola v case konzultacie.No a viem,ze preplacane operacie urobia tak 2 mesacne a to by som sa asi nacakala.Robili mi to vo FN Nitra primar Mladek.No asi by si sa mala najskor informovat v tvojej zdrav.poistovni,ako je to s preplacanim tejto operacie,aby si zbytocne nechodila po lekaroch.No urcite sa nicoho neobavaj ja by som to podstupila zas,keby bolo treba.