Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
ok.dobre.tak sa stretneme pri bille.budem ťa tam čakať.tak zostúpime na stanici.odtial to mám len kúsok.
nemože to byt radsej pri Bille,dokial tam prideš budem tam aj ja?pojdeme ku mne na kavu.
dobre.takže pri fontáne sa stretneme.ako som písala budem tam s malým.
o 09.30 idem k zubarovi do Surian,tam budem 1 hod. istotne , budem sa ponahlať naspať keby som tam nebola o 11 hod. počkaj trosku určite pridem .
ria26
ďakujem ti že si mi takto reagovala na moje otázky.už sa len dostať do tej galérie:)ja ešte nemám k nej kód.už som si ho vypýtala od elizki ale ešte mi ho neposlala.dúfam že budem mať možnosť pozrieť tú galériu aj ja aby som sa vedela lahšie rozhodnúť.a ak sa rozhodnem pre toho tvojho lekára tak budem rada ak mi pošleš na neho číslo.ďakujem.
terezka a skôr by to nešlo?ak nie tak mi bude vyhovovať aj tá hodina ale ak by to šlo tak by som skôr bola za 11 hod.ja tam viem ísť len so synčekom.malý 6 ročný štuplík bude so mnou:)takže ja v zámkoch budemo 10.45 a je na tebe o kolkej vieš prísť ty.len napíš čas.ja tam budem určite.
jessulik
tak zajtra sa stretneme o 12 tej pred kostolom?
Jessulik mne robil modelaciu prs primar Mladek vo FN Nitra t.j vyrovnanie velkosti prs cize zmensenie jedneho prsa a pozdvihnutie oboch to je to iste ako zmensenie.Precitaj si moje prispevky.Mladek mi robil aj korekciu hornych viecok.Fotky pred a po su v galerii.Zamboj robil prsia Terezke tiez ma fotky v galerii.Mozes si pozriet ich robotu.Ja som spokojna.Ak chces kontakt na Mladeka dam ti a napisem kedy je najlepsie volat.Za konzultaciu neplatis co vsade nie je samozrejmost.
ahojte dievčatá.no ja sa vám ozývam s novými správami.takže chodím po lekároch ako divá.dnes som obdržala od ortopedičky odporučenie na zákrok zo zdavotných dôvodov.neurologička tiež pristúpila na zákrok.na hematológii som bola včera a čakám na výsledky.ak tie budú dobré tak je všetko v poriadku.akože moja hematologička nebola priam nadšená že ma má pripraviť na takýto zákrok ale vravela že ak sa rozhodnem pre operáciu tak ma pripraví čo najlepšie.chcela by som sa vás spýtať na jednu vec-moja ortopedička ma poslala jednoznačne do nitri do nemocnice.nedala mi na výber.vie niekto niečo o lekároch ktorý sú tam?jed tam doktor Bakoš,Zamboj a primár Mládek.ževraj im mám zavolať na konzultáciu.ktorémýu mám zavolať?máte niektorá skúsenosti s niektorým z týchto lekárov?
a vy ostatné ako sa máte?ako sa hoja rany?
terezka
no na tom piatku sa ešte dohodneme.zatial nič nemám na piatok no ak do toho nič nepríde tak ten piatok bude ok.