Zmenšenie prsníkov

eliza17

Ahojky ,Jessulik pisala som Ti RP.
Som tu par dni nenazrela,nebol nejak cas.
U mna vsetko ok,skoro dva mesiace po ,ziadne bolesti,spim na boku ,dokonca uz som sa nasla aj na bruchu a nic.Jazvy su tensie,masirujem si ich po sprchovani kremom,len este su farebne dost vyrazne,ale to casom vybledne,bradavky este nemam citlive ,ze to asi este potrva.No nebabujem nic,aj ked su jazvy no je to o tisickrat lepsie,ziadne stresy.
Prajem Vam krasny vikendik len nak neprsiiii...pa pa

ria26

V tej galerii si bola?Asi nie ze?Pisane bolo,ze treba poslat foto a potom dostanes heslo,aby sa tam nechodili pozerat len tak.Predsa je to take sukromne.Co sa tyka velkosti teda mojej,tak nebola jednoznacna,lebo jeden bol väcsi,ale kupovala som "D"ked mi sadla niekedy "E"zalezi od strihu.Mne vlastne zmensoval len jeden,zdvihol oba hore a odobral z oboch nadbytocnu kozu.Takze mi teraz zostali take slabsie "D",ale hlavne rovnake a nevisia.Nemas pevnu linku zavolala by som ti po 19 hod.a povedala co chces.Ak nie napis mail a poslem ti fotky,ak si ich nevidela,aby si porovnala a mohla sa rozhodnut.Ak si ich videla,tak ti kontakt mozem napisat aj sem.

jessulik

ria26
nikde tu nevidím napísané akú velkosť pŕs si si dala spraviť-vlastne aké ich máš teraz po opke.prosím ťa ozvi sa čo najskôr aj s tým kedy by bolo najlepšie volať lekárovi lebo chcem sa mu ozvať čo najskôr aby som vedela či ma odmietne alebo nie.ďakujem.

jessulik

ria26
prosím ťa mohla by si mi pomôcť s tým kontaktom na primára?dnes som videla prácu lekára zamboja.terezke spravil fakt velmi pekné prsia ale rozmýšlam že asi vzhladom na môj zdravotný stav by bolo asi rozumnejšie kontaktovať primára ako lekára.

jessulik

jaj ja som si to zmýlila.dobre tak billa:) ja som si to zmýlila s lidl.ale tak to bude pri bille.pôjdem tam.tak tam sa stretneme.