Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
jessulik, nuz chapem ze to tak mohlo vyzniet. Ja som vzdy zatala zuby a nedala sa odradit, somrem len chlapa :)) Proste som tie bolesti potlacala, ignorovala. Jasne, ze mi chrbat trpi, ked si prsia podvyhnem, hned sa mi ulavi, chrbat sa vystrie, zarezane podprdy atd. Sak ja som len za zaciatku, este musim dokojit. Inak starsiu som kojila 14mesiacov a ziadna zmena. AKurat co mi zmizli po dve cysty na kazdom prsniku. Poslala som uz foto elize do galerky, niekedy je lepsie 1x vidiet ako 2x pocut. ja aj ked teraz dokojim, zmenu nevidiet. NUz ved uvidime. Ja som rozhodnuta ist a ked nebude inej cesty aj si zaplatim, mam este kopec rokov zivota pred sebou (dufam) a chcem si ich uzit.
ewittabb ahoj. no ak to takto načrtneš lekárovi ako si to opísala tu tak ťa fakt pošle kade lahšie:) ak nemás kôli prsiam zdravotné problémi tak ti to cez poisťovňu neuznajú.iba ak by si spravila niečo také ako jedna žena s ktorou som sa rozprávala.ani ona nemala ťažkosti a tak si ich vymyslela.choď k lekárke a sťažuj sa na chrbticu,na bolesti hlavy a pliec.povedz že ťa bolia kôli prsiam.bude to trvať určitý čas a najprv ti predpíše lieky ale nedaj si ich.potom sa vráť a povedz že ťa to bolí stále.preto by si mohla začať už teraz.oni budú mať v kartotéke že sa dlhší čas sťažuješ na bolesti a potom máš šancu tento zákrok riešiť cez poisťovňu ale takto ako si to opísala ty -tak určite nie:)asi takto by som ti vedela poradiť:)ale faktom je že nevidím velkosť tvojich pŕs.ak ich nemáš vlelmi velké a po kojení ti môžu ešete splasnúť a zmeniť tvar no neviem.
Ahoj kočky,
dlhšie sledujem Vašu diskusiu a tým, ktoré ste po, tíško závidím :) Musí to byť skvelé, po rokoch sa cítiť slobodne. Ja si ešte počkám, mám polročnú dcérku, ktorú kojím a ešte čosi chcem a samozrejme bude musieť uplynúť nejaký čas .. už teraz sa ale orientujem a získavam info. Mám VšZP a chcela by som riešiť OP cez poisťovňu. Ale, keď čítam Vaše veľkosti, bojím sa, že ma hneď vypoklonkuje doky. Ja subjektívne pociťujem svoje prsia, že sú mi na "oštaru", som nízka, normálne by som mohla mať veľ.34-36, ale to nezapnem cez prsia, veľ.38 mi sú zas veľké rukávy, inak dosť športujem (samozrejme s dvomi riadnymi podprdami) atď. jednoducho mám ich veľké od kedy narástli, takže za tie roky som sa "naučila" s nimi žiť, fungovať, kamuflovať .. ale keďže ďalšie bejby neplánujem, chcem konečne zažiť ten pocit slobody, pri behu, obliekaní, spaní, rozhovor bez kukania do výstrihu ... veď to poznáte :) Zaujímalo by ma ako prebieha vyšetrenie, konzultácia u neurológa, ortopéda .. pretože ja žiadne migrény nemávam, keď ma bolela hlava, šla som sa napiť alebo prejsť/pobehať na čerstvý vzduch .. takže sa bojím, že ma pošle kade lahšie. Budem sa musieť poriadne pripraviť, keď príde môj čas. Zatiaľ pošlem Elize foto, aby som videla tie vaše úspechy, to bude pre mňa hnací motor. A budem vďačná za ďalšie inštrukcie a tipy. OP by som chcela absolvovať v BB.
ahojte kočky.dnes som bola v nitre.ale nejaké veci sa mi nezdajú.stala sa mi taká vec ktorú ste tu nespomínali.primár mi napísal papier s ktorým som mala ísť do poisťovne.bola tam žiadosť aby sa poisťovňa vyjadrila k preplateniu zákroku.a lekár vravel aby som šla o týždeň zase k nemu do nitri a potom ma zaradí do poradovníka.v poisťovni ho dve zamestnankine pozreli a dali mi papier naspeť že to poisťovňa určite schváli.ale ani to neposlali na schválenie.bol to názor len tých zamestnankýň.a pýtala som sa že čo ešte potrebujem ale oni vraveli že toto čo mám mi stačí.ale ja mám odporučenie len od ortopedičky.nič viac.čo vy na to?
no dnes mi prišli výsledky z hematológie.doktorka neodmietla zákrok ale dala spraviť aj nejaké vážnejšie vyšetrenia a odporúča počkať kým nebudú hotové výsledky.lenže na papieri uviedla že budú hotové tak o 2 mesiace.no neviem čo na to povie chirurg.v pondelok idem do nitri a tam sa uvidí.ak musím počkať tak sa trocha zákrok posunie.no neviem.určite sa ozvem keď prídem z nitri.
sonya takže sa chystáš aj ty.som rada a dúfam že sa najde niekto kto ťa tam dokope:)
ria ak ma lekár neodmietne tak si určite nechám od neho poradiť.ozvem sa ako som dopadla.
jessulik - nie si sama, aj ja sa chystám, len do tých KE ma asi treba dokopať, to je moja last station :-)
Tak ti drzim palce a neodmietne ta urcite potom napis,aky mas z neho dojem a kedy mas termin.A este nieco aku mas predstavu mu povedz,ale nechaj si poradit v konecnom dosledku od neho.Vies niekedy mame ine predstavy,ale keby nam to tak urobili,tak potom by sme sa stazovali,ze to nie je dobre.On predsa len vidi trosku dalej a vie si predstavit uz konecnu podobu.Ono treba trochu zosuladit aj postavu a vysku zeny s buducou velkostou,aby to vyzeralo dobre.Priklad vysoka a pevna zena s malymi prsiami by nevyzerala dobre.V konecnom dosledku jeho praca jeho vizitka.Ja idem k nemu 7.6.potrebujem v lokalke nieco upravit.Drz sa!
elizka ďakujem.pozrela som si vás a môžem povedať že tam fakt došlo k výrazným zmenám.môžte byť radi že to máte už za sebou.aj ja chceeeeeeem....
akurát ma napadá že ak mi lekár schváli operáciu tak do toho asi pôjdem sama.momentálne sa nikto nechistá na zákrok okrem mňa?bola by som velmi rada keby sa našiel ešte niekto.
ahoj dievčatá.
neozývala som sa pár dní vám ale lekárovi som sa ozvala a v pondelok idem na konzultáciu.ďalšie vyšetrenia mám za sebou a zatial všetko v poriadku.už len výsledky z hematológie čakám kedy mi dojdú poštou.tie rozhodnú o všetkom.dúfam že do pondelka ich budem mať lebo ich potrebujem do nitri.určite sa ozvem ako som dopadla na konzultácii.držte mi palce aby ma neodmietol primár.
a čo vy kočky.ozaj ako sa vyjadrujú manželia vaši na nové prsia?už si zvykli?ani si neviem predstaviť že v obchodoch kupujem malé podprsenky:) dúfam že sa tohto pocitu aj ja dočkám.
a ria ďakujem za ochotu že si mi napísala ohladne primára aj keď som sa ja neozvala.tvoj príspevok som čítala a ešte v pondelok som mu zavolala len som nemala čas ti to sem napísať.
Jessulik neozyvas sa,tak neviem ci chces to cislo pondelok rano medzi 8.30 a 9.hod. ho dolapis urcite a neodmietne ta tiez urcite.Je to obrovsky charizmaticky sympatak uvidis sama.Baby co poznam,co im nieco robil,tak sa z neho spamätavali niekolko mesiacov.No je zenaty ma krasnu zenu zubarku.Eliz ja som jazvy mastila aj dermatixom,ale napriek tomu,ze bol nekrestansky drahy som nic mimoriadne nevidela.Kupila som kontratubex a mozem povedat,ze jazvy viditelne blednu,len jednu mam trochu horsiu,lebo som tak poctivo macala repikom po OP,ze sa mi kusok rozisla jazva.No to ma trapi najmenej.Inak co sa tyka citlivosti,tak som vela citala,ze zeny maju problem s necitlivostou.No co sa mna tyka,tak ja som ich mala tak citlive,az som sa pytala doktora,ci je to normalne.Este aj dotyk podprsenky mi vadil.Doktor bol tiez prekvapeny,ale milo a povedal,ze budte rada,co by ine zato dali.Tak som bola.Skus kontratubex on zacne po 3 dnoch pouzivania tak stipkat a svrbiet,co znamena ze hoji a mozno zacitis citlivost a budes vediet,ze je to na dobrej ceste.