Zmenšenie prsníkov

miskaka

baby mna by zaujimalo, kolko ste platili za tu OP....s poistovnou a bez,,, a kedy to poistovna preplati, aspon cast, ci vzdy, alebo len ked to tak doktor schvali,, a ktorí dr.? je tu vela príspevkou, necitala som vsetko ale bola by som rada keby mi to niekto tu napisal,,,dakujem...
P.S ja mam velkost D,viem nieje to vela no pre mna dost... o zmensenie by az tak neslo skor uprava,, co asi len cez plast,ch. kolko to stoji tam?

eliza17

ahojky,Jessulik gratulujem k terminu,neboj bude to vsetko ok,a keby nie tak budes mat iny termin,mne vysiel az treti...
Evka 10 zajtra na teba budem mysliet,dufam ze sa nam potom ozves....

jessulik

ahojte dievčatá.no ja som bola včera v nitre za primárom zas a konečne mám aj termín avšak mám aj obavu že moja hematologička sfúkne celý zákrok.podarilo sa vybaviť termín 19.7-ale neviem či ma dovtedy pripravý na zákrok hematológia.zajtra pôjdem za lekárkou a dúfam že nebude mať námietky hoci je velká pravdepodobnosť že nebude súhlasiť.no uvidíme.potom sa ozvem ako som dopadla.zatial sa držím daného termínu.kým mi jednoznačne nesfúknu tento termín zatial platí že o 5 týždňov budem aj ja po opke.no uvidíme ako sa k tomuto skorému termínu vyjadria moji lekári a či ma dovtedy vedia pripraviť.držte mi palce prosím.a vy ostatné ako stojíte?moc sem už neprispievate.dúfam že sa vám darí dobre a užívate si nové prsíčka v týchto horúcich letných dňoch.
sonya16 a ty ako stojíš?máš niečo nové?podarilo sa urovnať niečo s poisťovňou?

julča

Ahojte,kočky,všetko sledujem a musíme si zo seba len robiť srandu.Ja idem 28.6.na konizáciu,takže plastika teraz neprichádza do úvahy.Všetky Vás pozdravujem a držím palce.

B.

A nevieš si pomôcť sama? Len ako, že?
Jedna staršia pani sa pýtala doktora, že kde sa nachádza srdce. On jej povedal, že dva palce pod ceckou. O dva dni ju priviezli s prestreleným kolenom. Doktor sa jej pýta, že prečo si prestrelila koleno? Ona na to: však ste povedal, že srdce je dva palce pod ceckou:DD

jessulik

ahoj terezka.ešte nemám termín.neviem sa dovolať lekárovi.nikdy nedvíhajú.vravel aby som sa ešte raz vrátila keď som tam bola ale odvtedy si s ním neviem dohodnúť termín.neviem čo mám robiť.
a aj ja sa bojím ako tu píše sonya16 že to nepôjde hladko.no uvidíme.rozmýšlam čo by bolo keby som sa vybrala do nitri v pondelok bez ohlásenia možno by som ho zastihla.len neviem či sa oplatí ísť takto.čo keď ho vôbec nezastihnem.

sonya16

Tak dievčatá, už aj ja mám termín 4.10, avšak v nemocnici mi povedali, že si mám chystať 300 ečiek, lebo že poisťovňa všetko nepreplatí. Celý čas som im vravela, že musia dať žiadosť na schválenie preplatenia, ale nie, bola tam jedna múdra staršia sestrička, ktorá stále "pán doktor, ale oni to nepreplatia celé, budeme stratoví". Tak reku dobre, snáď dovtedy tie peniaze dám dokopy, aj keď by som ich radšej vrazila inde. Ale nevzdávam sa a hneď som písala mail do Dôvery, kde mi odpovedal revízny lekár, že áno, je to bezplatné, pokiaľ to mám indikované, len musí dať lekár žiadosť o schválenie preplatenia. No uznajte, ako začarovaný kruh, ale idem tam, resp. sestra pozná lekára, ide s ním v piatok niekde na kávu, tak snáď mu dohovorí. Potom ešte ten revízny lekár vravel, že budem potrebovať okrem správ čo mám (neurológ, ortopéd) aj správu od gynekológa, mamografiu a možno aj od endokrinológa, ale najprv treba dať tú žiadosť, potom sa poisťovňa vyjadrí. Tak držte palčeky, ja to nevzdám :-)

eliza17

Ahojky babky
Tak najblizsie budeme drzat palceky Evke10,16.6 je pre nu velky den...
Budeme na teba mysliet Evka...drzkaj sa...

eliza17

Ahojky,vitam Ewittabb,uz mas foto v galerke,tak pokukaj a napis...
U mna vsetko po starom,ziadne migreny dvojdnove,obcas ma hlava boli ,no to je skor nedodrzanie pitneho rezimu,mna vobec nepotiahne pit,nechapem,ked to vecer sumarizujem,tak malo vypijem...No dvojdnove migreny su na dobro prec...ziadna bolest medzi lopatkami...super
A schudnut z brucha sa mi este nepodarilo,drzi sa ten tuk ako kliest...
pa pa babenky...