Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Monza ja mam síce migreny a vyrastok na krčnej chrbtici medzi stavcami aj chrbat ma boli. No nemam až tak obrovske prsia D a doktor mi poradil, že ked mi da neurolog diagnozu hypertroficke prsniky bude to za polovicku. Tak sa to snazim zohnat. Prave sa chystam na povinnu prehliadku k obvodnej a poviem jej , že chcem riešit chrbticu. Monza a kto teba operoval a co si dala lekarovi ako darček alebo pozornosť?
Ria volá sa to modulácia ak si chceš upraviť aj tvar a je to normálne v cenníku plast. centier vygoogli si uvidíš:)sám dokror mi to tež tak povedal.Ja idem 3. augusta teším sa aj:))
matuffka77, s prístupom a výsledkom som veľmi spokojná, mala som veľké prsia, a veľmi sa dobre cítim. Ja som mala doporučenie na operáciu od neulogičky, nakoľko mám nález na krčnej chrbtici a vysunutú platničku. Mám všeobec.zdrav.poist. a celú operáciu mi preplatila, všetko okolo vybavovala nemocnica.Vo februári ma operovali, bolesti neboli veľké. Som rada, že som sa na to dala, nič neľutujem.
Matufka teraz som sa dobre zasmiala,ked som si precitala,ze co si povedala sestricke.Vraj chces "modulaciu".viem ze je to len preklep a chces "modelaciu"vyznelo to tak milo a hned mi prisiel na rozum vesmir a kozmicke moduly.Ono je to take uvolnujuce pri tych nasich "vnadach"a starostiach s nimi.A vlastne ich aj chceme take "nebesky krasne".A neboj sa nie je to hrozne.Bolest ked sa zobudis je normalna,ved ta rezali,ale nic hrozne staci tabletka od bolesti a kazdou hodinou je to lepsie.Stoji to zato podstupit.Drz sa a kedy ides?
Monza a ty si bola na zmenšenie? Ak sa možem opýtať platila si to celé?Mne odporučil doktor zohnať si potvrdenie od neurológa, že to bude potom za polovičnú sumu. Ty si spokojná s prístupom a výsledkom? Ja už dlho nad tým uvažujem a som si povedala dosť. práve som mala štátnice, tak som si povedala to bude darček a hlavne, že teraz mám na to čas:))Bolelo to?
Ahojte bude ma operovať Mudr. Palenčar a prišla som k nemu tak, že som tam išla bez objednania sestričky som sa spýtala, či ked chcem riešiť súkromne veci, či potrebujem doporučenie od napr. obvodnej. Opýtala sa čo chcem povedala som moduláciu a zmenšenie a za 5 min. ma zobrali a proste tam bol akurát on. Som aj rada. Ďakujem za odpovede, takže mi dajú PN v nemocnici a ked vas prepustili ste boli doma týždeň, dva? JA mám sedavú prácu v kancelárii nič nezdvíham, tak verím , že to nebude dlho. Lebo som rozmýšlala, že či radšej zobrať dovolenku.
Mne dala PN moja obvodna lekarka,tak sme sa dohodli,ze po OP pridem,vypise ma.No a dlzka PN je individualana vzhladom k zamestaniu a jeho obtiaznosti,priebeh rekonvalenscencie,ako aj tesne po OP.Nie je stanovene kolko mozes byt PN.Chapes co myslim.Ty a lekar.
Matufka77, ja som tiež bola v ružinovskej nemocnici, po operácii som šla do práce/administratíva/ po troch týždňoch, ale to som už bola vpohode.PN-ku Ti dajú v nemocnici. A kto Ťa bude operovať?
Ahojte idem tiež na zmenšenie mám aj termín v ružinovkej nemocnici, chcem sa spytať, či ste po boli na PN a ako dlho a PN vám dali asi v nemocnici že? ZA ako dlho ste šli do prace:)))
ahoj jessulik
budem ti držat palce aby sa ti to podarilo,ani si nemusela dlho cakat na termin aspon to budes mat cim skorej za sebou.
este mam dobru spravu ako schudnut,staci zmenit zamestnanie a bez cvicenia to ide lahko dole,už mam 76 kg,a hlavne z brucha tak sa tešim....teraz nemam cas na cvičenie a kg predsa idu dole.