Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

biopichh

evka a kolko si u nej platila? ona pracuje aj na sukromnej alebo len v nemocnici? ja som nad nou premyslala ale nik sa nehlasil kto uz u nej bol.

evka10

Pozdravujem všetkých,
dnes mám týždeň po OP. Bola som operovaná v KE u Dr. Zábavníkovej. Je to ešte veľmi "čerstvé", ale viem, že som urobila dobre. Som z toho veľmi nadšená, stále chodím okolo zrkadla a neviem sa vynadívať na tú zmenu. Aj keď mám ešte stehy, modriny, atď.., no viem /dúfam!/, že to bude stále lepšie a lepšie. Fotku "po" pošlem do galérie až po vybratí stehov, čo bude o týždeň.

monza

matufka, ja tiež som mala od lekára napísané hypertrof.prsníky, posťažuj sa že ťa bolia aj ramená, často ťa bolí hlava od krčnej chrbtice, chodíš zhrbená, a neurológ Ti to tam všetko spíše a dá doporučenie na túto operáciu.S Dr. som mala dohotnutý termín o 3 mesiace, a akonáhle som mala správu od neurológa poslala som to ihneď doktorke, aby mohla vybavovať. Pôvodne som si myslela, že to musí poisťovňa schváliť, ale doktorka povedala, že je to všetko takto vporiadku a že poisť. mi to všetko preplatí. Akú máš poisťovňu?
Fotky v galerke nemám, a neviem ako sa tam dostať, ale tu dievčatá majú založenú galeriu. Aj na stránke omlazeni.cz je veľa fotiek. Dr. Palenčár ti akú techniku zvolí, iba vertikálnu? Aj ja ju mám a tie prsia sú takto prirodzenejšie, oblejšie. Som spokojná.

jessulik

Barborka ahoj:)
no to si viem predstaviť tú tvoju radosť.a asi to pocítim onedlho aj ja ak všetko dobre pôjde.lekár ma upozornil aby som rátala aj s tým že ak na poslednú chvílu nebudú výsledky dobré že ma môže anesteziológ odmietnuť.no uvidíme.
ozaj kočky čo ste boli na zákroku aj vy ste si museli dať k predoperačným vyšetreniam spraviť aj anesteziologické vyšetrenie?čo je to vôbec? a čo zahrňuje predoperačné vyšetrenie?iba krv a interné vyšetrenie?
a mohol by sa mi niekto vyjadriť k tomu prečo ja nemusím čakať na schválenie od poisťovne?lekár povedal že papiere mám so sebou brať iba v posledný deň keď idem na operáciu.prečo?

matufka77

Monza:)) Chcem sa spytat, ste pisali, ze ste cakali na schvalenie od poistovne, Mne doktor Palencar poradil, nech si zoženiem potvrdenie od neurologa s diag. hypertrof. prsia a budem to mat za polovicku. Staci mu to dat v den ako sme sa dohodli, ze donesiem vysledky? Ty si sla cez poistovnu, hradila ti vsetko, ci iba cast? Mas nejake fotky alebo ako sa dostanem k nejakej galerie?

Dik

ria26

Matufka presne na chlp ten isty problem,velkost ako ty,len este aj po detoch povisle.Precitaj si starsie prispevky co som pisala.Ja uz mam zatym.Bola som 14.12.09 vo FN Nitra.Fotky su v galerii.Tak sa drz a tes sa stoji to zato.Ta modulacia sa mi hned nezdala.

matufka77

Ria, uz chapem ako to myslis ano modelaciu to bol preklep ja som sa zamerala ne ten vykon:))A ty si uz bola alebo ides? nemam velke prsia D, ale neskutocne mi vadia a nie su pekne a druha vec mam lavy skoro o 2 cm vasci a to je problem pri kupe plaviek alebo podprsky. Aj ja sa tesim, aj ked jasne aj obavam. Rozhodla som sa, tak uz to vydrzim.

ria26

Matufka skusila som to vyguglit cez plasticke centra a nic vsade modelacia.Pozrela som to len preto,lebo ma to prekvapilo a nikde som sa s tym nestretla a to som uz preliezla tych diskusii aj plastickych chirurgii(myslim na nete.Modulaciu mi vyguglilo len co sa tyka frekvencii hlasu nieco od elektroniky.No to je jedno vieme co chces nie?A hlavne nech sme krasne ci uz s modelaciou,alebo modulaciou.Tak drzim palce v auguste a tesit sa budes este viac,ked budes mat za tym.Ja osobne som myslela len na to, aka to bude ulava a ze si kupim konecne bez problemov podprdu a cez leto mozem nosit tricka aj bez nej.Tak sa drzte vsetky,co ste sa na to dali a odvahu tym,co sa rozhoduju.Je to uzasny pocit pacit sa aj sama sebe.

Barborka 21

Ahojte moje!!!
...ja som sa tak dlho neozvala, že možno si už na mňa ani nespomeniete:( Pred opreráciou išiel čas tak pomaly a teraz ide tak rýchlo:) Nemôžem uveriť, že ubehlo 10 týžd. od zákroku. Až v piatok som mala poslednú skúšku! Jessulik ty už máš aj termín :) Ani si nevieš predstaviť ako sa z toho teším!
...keby ste vedeli ako som sa zmenila:) Som taká šťastná:) PRAJEM TO KAŽDEJ Z VÁS, VEĽMI!!! Bojujte!!!