Zmenšenie prsníkov

biopichh

baby a ked som nikdy nechodila k ortopedovy aj ked na pohlad uz vidno ze mam zdeformovane ramena a chrbticu myslite zeby mi tak dali odporucenie? ja nerada beham po doktoroch chcela som si radsej zaplatit celu sumu. Ale keby sa dalo uz nad tym uvazujem peniazky su peniazky. Inak mam doveru a pocula som ze s nou je problem. A u nas v meste mame ortopeda bola som u neho vlastne raz a celkom ma odradil svojim dost uchylnym spravanim preto som sa tomu aj chcela vyhnut. Nevravim zeby ma omakaval ale isla som s kolenom a musela som sa vyzlest cela teda do pradla a zacal ma tam obkrucat a mal debilne poznamky :-/ najradsej by som isla k zene ortopedicke ale taku v meste nemame

matufka77

myslim tie odborne u neurologa alebo ortopeda. co ste potrebovali, aby vam uznala poistovna a preplatila aspon cast. Alebo co ste absolvovali okrem predoperacnych?

evka10

Mám všeobecnú zdravot.poisťovňu.

matufka77 - zrejme nemyslíš predoperačné vyšetrenie, ktoré sa robia zvyčajne týždeň pred OP.Ja som iné vyšetrenia pred OP nerobila, stačili mi od ortopéda a neurológa, ktoré som mala ešte z r. 2008. Totiž, moje problémy/ s chrbticou, rukami/ trvajú niekoľko rokov.

matufka77

Monza ja byvam v BA a v ružinovskej nemocnici som kedysi aj pracovala. No skusim to, nevies kolko sa caka alebo kolko trva,kym to poistovna schvali?

sonya16

Evka10 - no, ale to asi nebude sponzorské, ale peniažky pre nich. Je mi to divné, že poisťovňa všetko neprepláca. Ja som telefonovala s revíznym lekárom z Dôvery, čo je moja poisťovňa a ten mi povedal, že pokiaľ máš indikácie od neurológa, ortopéda, podľa potreby gynekológa, mamografiu, endokrinológiu, poisťovňa uhrádza celú čiastku. Tak tomu fakt raz nerozumiem. No nič, stále lepšie ako uhrádzať celú čiastku. Mne tiež na konzultácii vravel MUDr. Beneš, že mám očakávať sumičku okolo 300€, tak dúfam, že to bude menej. :-)

evka10

biopichh, neviem či pracuje aj súkromne, ale ja som bola v nemocnici na Rastislavovej /stará nemocnica/. Išla som cez zdravotnú poisťovňu, len potom som doplácala 200 € ako sponzorské pre nemocnicu. Totiž ešte na konzultácii mi povedala, že neradi to robia - tento zákrok - lebo poisťovňa nepreplatí celú čiastku a že nemocnica je stratová, tak sme to riešili akože darom pre nemocnicu. A 200 € sa mi nezdalo až tak veľa. Lepšie ako 1500!
A čo sa týka poisťovne, tak ja som už okolo toho nemala žiadne vybavovačky. Všetko to bolo na nemocnici čo mi veľmi vyhovovalo. A dokonca na konzultácii hovorila o sume 250-300 €.

monza

Matufka, tú diagnózu podľa mňa hneď ako ju budeš mať, pošli ju hoc aj poštou, aj ja som to tak poslala. Aj ja mám všeob.zdrav.poisť.Oznám mu,že to posielaš poštou, aby vedel o tom. Termín nástupu na operáciu je deň pred operáciou, a vtedy stačí podľa mňa zobrať výsledky, ešte pred príjmom by ťa mal pozrieť aneszteziológ aj s výsledkami. No ale tam ťa už usmernia. Ďaleko bývaš od Bratislavy?

matufka77

Monza asi vertikalnu, ze netreba bocny rez. No nepovedal, nic, ze ak by som zohnala tu diagnozu, ze to mam hned doniest ja mam termin 3.8. a vysledky mu mam doniest 2.8. tak neviem ci mu staci jeden den pred dat od neurologa tu diagnozu. Krcna ma boli kazdy den aj hlava z krcnej, Chcem ist po znamosti k jednemu neurologovi, tak dufam, ze napisem. Obavam sa iba toho , ci to staci dat lekarovi jeden den pred ak to ma poistovna schvalit mam vseobecnu.