Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
matufka, tak doktorka mi povedala, že ten hematom si nemám masírovať, nechať v pokoji, treba to nechať na prírodu a že sa to samé vstrebe.
matuffka, nie nebolí ma to vôbec, zajtra idem ku gynekologičke, ktorá ma poslala na USG, uvidím čo mi na to povie.
monza mas tam hematom? a ved chod za doktorkou , co ta operovala mh aj ta to boli?
monza mas tam hematom? a ved chod za doktorkou , co ta operovala mh aj ta to boli?
Matufka, asi každý doktor si to ináč vybavuje, ale keď ti to takto povedal tak to urob tak, no uvidíš.
dievčatá, vie sa z vás niektorá vyjadriť k nasledovnému: 4 mesiace po operácii, a v jednom prsníku mám hematón 4x2 cm, bola som na USG, kedy sa mi to vstrebe, alebo čo s tým mám robiť? J
monza lebo doktor mi povedal, zozente si a na termin v auguste nepovedal, ze ked to budem mat, aby som to doniesla a dal mi termin 1 den pred opkou. Zozenem a asi to tam donesiem:))
Matufka, ja som poslala doktorke doporučenie v decembri 2009, a operáciu som mala koncom februára 2010, čiže nevedela som o tom kedy mi to poisťovńa schválila.