Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Pre Evku nieco podobne som mala aj ja.Ten repik mozes namacaj tampon do repika a prikladaj na miesto.Ako dlho sa ti bude chciet.Ja som tak ponamacala cca.10x a zas vecer,alebo rano.Teraz to je horsie,lebo je velmi teplo.Hlavne to udrzuj v relativnom suchu.Myslim pot a tiez po tom repiku.Neprelepuj to, pripadne len zlahka priloz sterilnu gazu.Kupila som si v lekarni take stvorce.Hlavne nech to mas v suchu a gazu len preto,aby si to mala chranene.Citlive su oblasti pod prsnikom.Hlavne ziadne repikove,framykoinove a mastne masti to ti bude kvasit a ked ti to este aj mierne hnisa.Ja som si hnis setrne vytlacila,ale fakt jemne nech ma to zbytocne neboli.Prevladal mierny zapal v tomto mieste.No odporucam kupit Gafrovu mast s ichtamolom smrdi jak slak,ale je to dermalna mast na vsetky zapalene miesta,hnisave vyrazky(mladi ludia), zapalene zadery atd.Ja som si to tym dobre natrela prilozila gazu a rano nadhera zapal prec krasne kludne.Ta mast lieci a zaroven vytahuje zapal.V domacnosti sa ti zide vzdy.Kup v lekarni mam50g v umelej tube bielobezovej farby.Na zadnej strane je napisane,ze lieci hnisave a zapalove procesy atd.Skus a uvidis ja som si to dala nahodou,lebo dcera ju ma na akne.Ani som netusila,ze mi pomoze za par hodin.Napis ci zabrala.
monza
tak este ma cas aby sa vstrebal netreba sa
stresovat zbytocne ,ver ze to bude dobre
VEľmi by som chcela poprosiť niekoho, kto už má po operácii, aby mi poradil ako ďalej ošetrovať prsníky /totiž, dnes mi vybrali stehy a jeden prsník nevyzerá najlepšie, myslím to,že sa sa horšie hojí, hlavne prsný dvorec a vyzerá to také nejaké nahnisané.../ Doktorka mi síce hovorila, že mám dávať obklady z repíka alebo harmančeka, framykoín, ale ja by som potrebovala nejako podrobnejšie, ako dávať tie obklady,ako dlho ich tam mať atď...
vopred ďakujem!
Terezka, ano mám tam tvrdú hrčku
Terezka, bola som na sonografii a tam mi to zistili. Dúfam, že mi to zmizne. Ja som bola operovaná tiež vo februári.
monza
odkial vieš ze je to hematon,taku tvrdu hrču tam maš,?aj ja to mam vo febr. som bola na opke a mne lekar povedal že do 6 mes. sa to vstrebe.
urcite ozvem v tej nemocnici som ako doma a doktorom verim tak sa tesim na vysledok:))
matufka, aj ja ti držím palce, aby ti to vyšlo. Potom sa ozvi.
monza drzim palec, no urcite sa to vstrebe neboj.mne sa to blizi a pomaly uz myslim na predoperacne a hlavne som zvedava, ci vybavim toho neurologa a okolo toho:))
Ahojte. Mala ste niektorá poisťovňu Union, ako dlho to trvalo - myslím schválenie a čakacia doba na chirurga. Mám veľké a nesmiere ťažké prsia. Začína mi to vadiťi na ulici, ale mám i nesmierne bolesti chrbtice