Zmenšenie prsníkov

Terezka

ahojte dievcata
kto sa chysta na opku predam za polovicnu cenu specialnu podprsenku 95 C ,velmi dobre drži prsia po opke, nosi sa 6 tyzdnov,mne sa rany pekne hojili po noseni.

malinka111

Ahojte,
som rada ze mi na teme silikonove prsia poradili tuto temu.
Teraz v piatok som bola na konzulatacii v BB u dokt. Cervena a termin operacii mam az na 11.1.2011.
Bojim sa toho,ako budem vazerat,ale hovoril mi ze sije inak...ze budu len take jemne jazvicky.Toto co citam,ze to tusim evke hnisa-jaj az som sa zlakla.
Chcem sa opytat ohladom podprsenky,ake ste nosili ihned po operacii.Mne sestricka povedala,ak som dobre porozumela...ze s kosticou a aby nebola molitanova.Ja som myslela ze po operacii sa nosia nejake speciane podprsenky...

malinka111

Ahojte,
Teraz v piatok som bola na konzulatacii v BB u dokt. Cervena a termin operacii mam az na 11.1.2011.
Bojim sa toho,ako budem vazerat,ale hovoril mi ze sije inak...ze budu len take jemne jazvicky.Toto co citam,ze to tusim evke hnisa-jaj az som sa zlakla.
Chcem sa opytat ohladom podprsenky,ake ste nosili ihned po operacii.Mne sestricka povedala,ak som dobre porozumela...ze s kosticou a aby nebola molitanova.Ja som myslela ze po operacii sa nosia nejake speciane podprsenky...

malinka111

Ahojte,

malinka111

Ahojte,

evka10

jessulik,
na anesteziologickom vyšetrení som bola v ten deň, keď som nastúpila do nemocnice na príjem a nasledujúci deň som bola operovaná. Vlastne to bol len taký "pohovor" s anesteziologom. Ináč, liečim sa na vysoký krvný tlak, ale nebol žiadny problém. Teraz som 24.deň po operácii a myslím, že to hojenie nie je najlepšie! Poslala som aj fotku do galérie, čiže tam je to aj celkom vidno.

jessulik

ahojte kočky...neviete mi poradiť kolko pred opkou sa má robiť anesteziologické vyšetrenie?
termín mojej operácie sa blíži a ja som čím ďalej tým viac presvedčená že žiadna operácia nebude.moje výsledky hovoria za seba...bohužial ak podla mňa anesteziológ uvidí moje genetické vyšetrenie tak ma určite odmietne..no nevadí za pokus to stojí. a vy ostatné ako ste na tom?kto sa chystá ešte na opku?a vy čo to máte za sebou ako ste s tými ranami v takomto teple?hoja sa dobre?

agripína

Dievčatá prosim Vás mohli by ste mi poradiť, kde ste kupovali podprsenky. jA MáM TIEž VEľKé PRSIA, UVAžUJEM O OPERáCII, ALE AKOSTI vhodnú podprsenku neviem kúpiť

evka10

ďakujem za rady, ale tú gáfrovú masť som ešte nedávala, totiž tá rana je dosť škaredá, takže sa mi nezdá vhodná masť na to - je to také otvorené! Takže pokračujem len s repíkom.

Terezka

pre Evku
ja som nijaky zapal nemala a mala som rez velmi velky ,mne sa to velmi rychlo hojilo a podla lekara preto že som brala take ako Wobenzin,je to silnejsi bere sa to menej kusov asi sa to vola Probenzin,a velmi sa pekne hoja rany,ledva vidiet kde som bola operovana.