Zmenšenie prsníkov

ria26

Jessulik ty ides k Mladekovi do NR ze?S podprsenkou si starosti nerob ani s velkostou o tej sa budete bavit,ked ta bude kreslit pred OP,ale on skutocne vie,ake budu dobre,lebo on pozera hlavne na to,aby to vyzeralo prirodzene.Podprsenky maju v nemocnici a na druhy den pri prevaze pred prepustenim povie sestricke,ako ta odbadazuje,aku velkost ma priniest stoji 50eur je bez kostic jemna nereze,netlaci ja ju nosim stale na noc,lebo udrziava prsia v noci pevne.Je ako druha koza vobec ju necitim a prsia mam stale pekne akoby sa stale formovali a nemaju moznost sa uvolnovat a poddavat pocas spanku.Drz sa.

malinka111

nieje tu ziadna ktora bola u dokt.cervena???
ja som sa ani doktora neopytala aku vlastne budem nosit velkost...
teraz mam 75 D-DD ale hovoril mi ze odoberie asi tak 5 g...ja chcem aby pekne stali-ako kedysi :o)
a mam take ovalne bradavky,tak aj tie upravy-to som moc nechcele koli jazvam,ale mi povedal ze to casom nebude vidiet
hlavne sa vyhybat opalovaniu...
s tou podprdou mam teda poriadny chaozz,tak ja som zle pochopila...
kocky kde mozem vidiet tu galeriu-potom aj ja pridam foto

nikussssska

Terezka,
ja som myslela v Piešťanoch :)
Piešťany mám najbližšie, ale nenašla som na nich nijaké recenzie.

Terezka

po opke kosticovu podprsenku nevieš nosit lebo sa to zarezava kde si mala rez ja az pod cely prsnik az na bok,to stale tlaci aj na specialnu podprsenku,mne objednali 95 C,a nosim len 90 ky,a mna to velmi tlacilo na jazvu,lacno podarujem.

evka10

jessulik,
veľkosť som si nemohla vybrať, na konzultácii som hovorila, že ja by som mala najradšej nulky /to som nemyslela celkom vážne/, no doktorka povedala, keď ma odmerala, že to bude 90D. A čo sa týka podprsenky - tiež doktorka mi dala kontakt na jednu firmu - Siklienka- tam som zavolala a objednala podprsenku asi 2-3 týždne pred oper. Keď som to zaplatila,oni ju poslali rovno do nemocnice.

jessulik

evka10 a to si si sama mohla vybrať akú velkosť chceš?mne sa to nejak nezdá.ja som sa pýtala lekára akú velkosť budem mať po operácii a on mi povedal že to sa dohodneme tesne pred operáciou.takže si neviem dopredu kúpiť ani tú podprsenku.kedy a kde si ju budem zháňať?po operácii?ako ju mám kúpiť keď ani neviem na akej velkosti sa dohodneme?vôbec kde sa podprsenka kupuje?dúfam že ju netreba objednávať.potrebujem obvod 85 aby pevne držala.dnes mi spravili predoperačné vyšetrenie a je to v poriadku.zajtra mám hematológiu. vzhladom na to že som bola cez výkend chorá sa obávam že krvné testy nebudú dobré.no uvidíme.ak ma zajtra neodmietnu tak to bude záležať už len na anesteziológovi v piatok...

evka10

jessulik,
tomu môjmu hojeniu rán by som nepripisovala až taký význam, totiž u každého to priebieha ináč. A aj u mňa jeden prsník sa hojí v pohode, no s druhým je to horšie, no , samozrejme dúfam, že to bude čoskoro OK! S terajšou veľkosťou som nadmieru spokojná, fakt to vyzerá dobréé! Neviem prečo ešte nie je tá nová fotka v galérii, posielala som ju Elize už pred pár dňami.
Moju terajšiu veľkosť vlastne ešte poriadne neviem, no čís.špeciál.podprsenky, ktorú teraz musím po operácii nosiť 6 týždňov je 90 D. A keď som si doma niečo skúšala, tak to vyzerá medzi C a D. Skôr C.
Prajem veľa šťastia pri vybavovaní!

jessulik

evka10 dakujem za odpoveď.volala som do nitri a mňa objednali len na piatok na to anesteziologigké vyšetrenie.neviem čo bude lebo celý výkend som mala horúčku a zapálené hrdlo.nové krvné testy v zajtra určite ukážu zápal v krvi a môžem sa s operáciou rozlúčiť.no neviem.trochu mám aj obavy z toho na čo sa sťažuješ ty.že v takomto teple sa rany ťažko hoja a sú zapálené.dúfam že sa ti to pekne zahojí.
v galérii ešte nevidím tú tvoju novú fotku ale dúfam že si spokojná.akú máš teraz velkosť?
dnes by som mala ísť na interné a zajtra na hematológiu.ak sa na hematológii ukážu zlé výsledky tak operácia padá.posledné dni pred operáciou mám dosť pochybnosti.aspoň keby ma boli odmietli na začiatku ale takto ku koncu je to už horšie.mám pocit že operácia nebude.ale do piatku asi ani vedieť nebudem viac.len na poslednú chvílu.ozvem sa či pôjdem alebo nie.