Zmenšenie prsníkov

Terezka

jessulik
tesim sa ze to máš za sebou,a že to dobre dopadlo,myslela som vela na teba či ta operovali,a ako to dopadlo.

jessulik

ahoj terezka.uz to mam za sebou. v pondelok ma operovali a v stredu ma pustili domov.prsia som si este nevidela ale v pondelok mam ist za lekarom a vtedy my da dole podprsenku.iba vtedy si ich uvidim.

tinka2621

ja uz mam po operacii zmensenia prsnikov...chcela som sa opytat,na ktory den ste boli tahat stehy,lebo mne to vychadza na 11 den po operacii,nie je to skoro?

Gabi26

Baby ahoj,ja už dlho uvažujem o zmenšení prsníkov.Najbližšie mám Piešťany,ale nič o nich neviem.Vy si to dávate robiť cez poisťovňu zo zdravotných dôvodov alebona vlastné náklady?

Terezka

ahoj jessulik
uz je to davno v poriadku,mam sa velmi dobre ,aj som schudla par kg,a kazdy hned zbada ze ako dobre vyzeram,je to velmi dobry pocit nevlacit sa s prsiami,a aj bolest hrbtici je preč.,drzim ti palce aby si to mala za sebou.

jessulik

ahoj terezka
vieš prvýkrát v živote som si fakt dávala na seba pozor a predsa som ochorela:)bola som z toho stašne sklamaná ale už som sa s tým zmierila.vieš aké to je čakať a rátať dni a štyri dni pred opkou ťa zastavia kôli zápalu v krvi.nuž čo sa dá robiť.teraz už rátám dni k druhému termínu..dúfam že na druhý krát sa to podarí.vlastne bojím sa aj ja tej letnej operácie lebo aj v auguste bude takéto teplo ale mne to vyhovuje najmä preto lebo v septembri začne malý školu a ja sa musím dovtedy zotaviť.a ty sa máš dobre?nemáš problémi s novými prsíčkami?už zvládaš všetkú prácu okolo seba?

Terezka

jessulik
zatial sa drž a aspon nebudes v tomto teple operovana ,lepšie sa ti to bude hojiť,ked nebude tak teplo,ja som tak vedela za v lete sa neoperuje.Davaj si pozor na seba aby si znova neochorela.

jessulik

ria26 dakujem za informácie.
bohužial dnes som mala byť operovaná ale operácia sa odložila.ochorela som.ako keby naschvál.už roky som nebola chorá a teraz keď som si dávala pozor tak ma pred opkou zastavila hlúpa horúčka a kašel.takže môj termín sa odkladá o 3 týždne.ak sa podarí tak 9.august mám operáciu.