Zmenšenie prsníkov

Terezka

ahojte
jessulik ako sa máš ? už sa máš lepšie.
Ja som dnes bola na pol ročnej kontrole po zmenšení a mám to v poriadku,aj sestrička hovorila ake to mam pekne,ako 20 ročna,škoda že už mam 2 krat tolko rokov,tak sa teším,držim každemu palce.

ria26

Ahoj jessulik uplne si ma sokovala,ze ake problemy u teba nastali.Ocividne bolo vsetko v poriadku a zrazu taka zmena.Myslim,ze by si mala pocuvnut Terezku a kupit si tie silnejsie lieky.Zrejme ide o vnutorny zapal a dufam,ze sa ta infekcia nepotvrdila.Neprechladla si?Prechladnuta krv dokaze byt neprijemna mozno mas oslabenu imunitu,nemoze to mat suvis s tymi zdrav.problemami,co si chodila na tie vysetrenia pred OP.Ani neviem,co by som ti najskor poradila,ale myslim si,ze urcite v tom bude ta krv,oslabena imunita a bacil vystraja.Raz mi pisala jedna baba o niecom podobnom a zistili jej nejakeho bacila,preliecili a hned sa to hojilo lepsie.Tiez ju z toho vylizal Mladek.Urcite prezivas bolest,ale len to udrzuj ciste suche,repik tomu neublizi a rozhodne preliecit cely organizmus od zapalu.Kup si tie lieky.Prosim ta ozvi sa,ako to vyzera a ci je to od piatku lepsie.Nebola som doma,prisla som dnes.

dennny

Ahojte dievcata:) dlhsie citam vase forum a po dlhorocnych "mukach" som sa aj ja rozhodla pre zmensenie. Vcera som bola na konzultacii a v oktobri by som mala ist na OP. Na jednej strane sa velmi tesim, ale na druhej mam strach zo zakroku a pooperacneho priebehu. Nejake rady zo stran zienok, ktore to maju za sebou?
Dakujeeeeeeem

Terezka

ahoj jessulik,
je tohrozne ako sa trápíš ale vydrž to dáko doporučila by som ti brať na zápaly Wobenzym alebo Phlogenzym ten je silnejši a neberie sa tolko vela je to trosku drahe ale to posilnuje ucinok antibiotik po zapale a je to dobre brať hned po operacii,ja som to brala od začiatku a nemala som problemi,velmi pekne sa mi zahojila rana . Maj sa držim ti palce.

jessulik

ahoj ria.som rada ze si sa ozvala.ja mam problem.mam zapalene lavy prsnik a velmi.primar ma vcera potrapil ako psa.vytlacal mi z prsnika hnis.potom mi do rany strekol inekciou tekuinu a znova vytlacil.bola to obrovska bolest a v piatok mi to budu precistovat znova.pred par dnami sa to zacalo.najprv zapal a potom mi zacal napuchat ten prsnik.potom to prasklo a vytekalo strsne velke mnozstvo hnisu.bola u mna vonku aj pohotovost.chceli ma zobrat do nemocnice a otvorit mi prsnik.primar mi to nedovolil.teraz to precistuje on ale strasne to boli.pod obidvoma prsnikmi sa mi zapaluje rana.hnisa to.uz si neviem rady.osetrovala som to uz aj bioptron lampou,repikom,aloe first,dostala som aj amtibioticky krem a teraz uz berem aj antibiotika.neviem co mam este robit aby sa to zlepsilo.je to vacsia bolest ako po operacii.v piatok ten preplach bude zase strasne bolet.to si nevies ani predstavit a potom s celou silou mi stlaca prsnik aby vytlacil ten hnis.no neviem kedy to bude v poriadku.poslal vzorku do laboratoria ci je to len zapal alebo ci je tam aj infekcia.uvidime aky bude vysledok.ozvi sa prosim ta ak mas nejaku radu pre mna.
alebo ak toto niekto cita a mal podobny problem ako ja prosim poradte nieco.diki.

ria26

Ahoj jessulik!Tak uz vytesujes som rada,ze si spokojna.To s tym leukoplastom som mala aj ja.Pri davani obvazov dole mi tiez strhlo kozu,ale bol to len taky maly kusok,no stipalo to jak cert.Potierala som to repikom a harmancekovou mastou.Zhojilo sa to rychlo.Snad to nemas niekde na siti?Aj ja by som mala mat C,lebo mi dal aj podprdu C,ale mam pocit,ze su vacsie.No asi je to aj preto,lebo su vyssie anie padnute.Podprsenky som kupovala aj D,ale aj C zalezi od strihu.Tu z nemocnice si davam na noc.Inak davaj si ju aj ty,lebo prsia su teraz este spuchnute ked opuch odide,tak budu mat zas iny tvar nie velmi.No je dolezite,si uvedomit,ze po odpuchnuti sa budu tvarovat do urcitej podoby a preto je lepsie,aby boli spevnene aj v noci a koza nepovolovala.Ta podprsenka ich pomaha tvarovat.No a samozrejmostou aspon pre mna denne spevnujuce telove mlieko,pripadne konkretne na prsia a par minut masaze,spevnujuce cviky na prsia a vysledok krasny.Predsa mam uz po 40a uz musime tej nasej pokozke pomahat,aby bola pevna.Urcite sa ozvi a doloz fotky.

jessulik

ahojte dievcata.no ja sa mam v podstate dobre len mi po lepidle nastala alergicka reakcia a vysledok je dost katastrofalny.ked mi davali dole lepidlo pri preveze tak mi z laveho prsnika na dobrom kuse strhli aj kozu.boli to jak fras ale pekne si tu ranu osetrujem.inak prsia su pekne.som spokojna.pacia sa mi. neozvala som sa hlavne preto lebo sa mi pokazil pocitac a aj praca doma mi ide pomalsie.ale som stastna.fotky poslem neskor ale na tomto pozicanom notebooku nenajdem ani dlzne takze foto neskor z mojho stroja poslem.
inak mladek je zlaty aj personal.spravil mi c cize trojky prsia.ale mne sa zdaju vecsie.no uvidime neskor.v utorok mi bude vyberat stehy ale kazdy den si pri osetreni rany pozeram prsia.konecne nie s odporom.inak prsia ma nebolia len ta rana.potom poslem foto aj o tej rane.je velka ved uvidite.ale aj tak som stastna.neskor sa ozvem zatial sa majte.

ria26

Ahoj jessulik nakukam sem,ze kedy sa ozves.Tiez som na teba myslela,ze o tomto case by si uz mala mat zatym.Tak konecne to vyslo a mozes sa uz len vytesovat.No co aky bol Mladek ako ste dohodli velkost?Personal je tam super starostlivy ze?Skoda ze si si nevidela prsia pri preveze.Mna sa spytal,ze ci ich chcem vidiet.No aspon sa mas naco tesit.Ja som si dala podprsenku doma vecer vzdy na chvilu dolu bola to taka ulava od nej a tiez som sa chcela aspon vlhkou utierkou utriet,oprat podprsenku a rychlo ususit pri krbe a podho naspat obliect.Ozvi sa ako sa citis a nezabudni ze chceme vidiet vysledok,cize fotky do galerie nech vidime dalsiu stastnu zenu s novymi prsiami.Ahoj drz sa uz bude len lepsie.