Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
ahojte vsetky. v dec. idem aj ja na op/zmesenie prs/ a pomaly sa zacinam aj bat, ked citam, ake mozu nastat problemy. je vobec niektora bez problemov? chcela by som vediet, ze ci je to velmi bolestive a ako vyzeraju dni po operacii. myslim tym, bolest a hybanie sa. kolko dni si tam asi pobudne? dakujem
Ahoj Jessulik, neviem, ako ti je teraz, ale ak ti môžem poradiť, nasaď Wobenzym. Je ako stvorený pre tvoj prípad. Skracuje dobu hojenia a posiluje oslabenú imunitu. Neradila by som ti to, keby som to nemala vyskúšané na vlastnej koži.
Ahojte dievčatá!
...pred pol rokom som urobila tú najlepšiu vec na svete. Prežila som nádherné leto! Už dlho som neplávala bez strachu, že sa mi rozviažu plavky, nebehala s bolesťami chrbta, netancovala v tričku na ramienkach...
Dlho som sa neozvala, ale to neznamená, že som na vás zabudla. Nemôžem uveriť, že Jessulik to má za sebou. Je mi ľúto, že si mala komplikácie, res. máš, ale vydrž to, uvidíš, že nikdy to neoľutuješ!!! Neváhajte a konajte, HNEĎ, už zajtra je neskoro :)))
Ahoj Jessulik takze lepsie?Dufam,ze sa to uz bude hojit dobre.No poviem ti ze ja by som si za ziva nedala urobit nic,okrem vytiahnutia stehov.Mne po pol roku odoberal este pod prsiami taku prebytocnu kozu,ale pekne s umrtvenim na operacke.Obdivujem ta ze si na to pristala a vobec vydrzala.Tie fotky by som rada videla,ako to vobec vsetko dopoadlo a konecny vysledok.Mozno to nebude take ako sa nazdavas,lebo predsa ty to vidis po tych peripetiach inak.Tak sa ozvi a napis mi ako sa dostat k tym tvojim fotkam.Ahoj
pismeno k si vsade domyslite lebo klavesnica mi ju moc nechcela pisat:)
ahoj dievcata. eva daujem pene.
nomam sa dobre.po zapale sa mi rozpadlo cele sitie a mala som tam obrovsu dieru.minuly tyzden mi znovu na operacke primar zasil prsnik lenze tentokrat bez uspavania.bolo to dobre bolestive.odvtedy sa mi prsni znovu zapalil a hnisa.medzi dvoma stehmi sa mi vytvorila diera a odtial vyteka hnis.precistuju mi prsni soro kazdy den.teraz to uz ta neboli ale bo si len zviam na bolest:) no nevadi.pravi prsnik sa pene hoji.pomali aj zabudnem ze bol operovany,len ten lavy sa nechce zahojit.ale ed som si uz tolko vytrpela tak som trpezliva.dufam ze vy ostatne ste na tom lepsie ako jarada by som vam ukazala ako vyzeral moj prsni op omplikaciach ale nechcem tu fotu poslat do galerie lebo by som asi odradila vsetky zeny co sa do buducna budu chistat na operaciu.asi si vytvorim vlastnu galeriu a tu saredu fotu potom moze pozriet ten kto si vypyta kod.asi to tato bude najlepsie.
ahoj Jesulik ako sa máš ?
Pozdravujem Jessulik a držím palce, aby sa to dalo čím skôr do poriadku. Ja som po operácii už skoro 3 mesiace, takže viem, čo asi prežívaš!! AJ keď u mňa až taký problém nebol, ale tiež sa tam niečo vyskytlo, no teraz je to už celkom fajn.
Ešte by som sa spýtala tých čo majú po - ja totiž stále ešte nemôžem spať na boku - je to dosť bolestivé, stále len na chrbte. Ako je to u vás?
ahojte kocky.no niet sa cim chvalit.nie som v poriadku.v lavom prsniku mam dve diery.jednu malu a jednu velku.infekcia sa potvrdila aj pekne urobila svoje.v prsniku mam otvorenu ranu asi 5 cm velku a hlboku otvorenu.je to hrozne.bola som u primara a bez inekcie mi infikovane miesto vyrezal.bola to dobra velka bolest.vsetko som to citila.rano idem do nitry a musi mi tu dieru zasit lebo je velka a sama sa nezahoji.aj zasivat bude bez inekcie.no aj to si paradne uzijem.potom sa ozvem ako som dopadla.bojim sa ze koli zasivaniu nebudem mat rovnake rozmery prsnikov ale to sa uvidi neskor.majte sa zatial pekne a urcite sa ozvem ako som dopadla.