Zmenšenie prsníkov

jucus

dakujem za informacie. terezka dufam, ze to aj mne dopadne priblizne tak ako tebe. a tapinka jasne, ze to citis. budes to este dlhsie citit a svrbenie je znamka, ze sa davaju nervy dokopy. mne vymienali prvy klb v r. 2000 a este dnes tu ranu uplne necitim. svrbieva ma a jazva z kolena je od r.2004 tiez trocha citliva. to je ok. ked jazvy nehnisaju, tak je to znamka dobreho priebehu. ja idem na op do ruzinovskej nem. v ba.nema niektora skusenost, ako jej to tam dopadlo? viem, zalezi od suhry okolnosti a hlavne od operatera.

tapinka

Ahoj Jucus asi som sa zle vyjadrila,ranu uz mam zahojenu,po opke som nemala ziadne komplikacie,ale aj po case citim sem-tam jazvu ak sa prilis namaham kedze mam 18mesacnu dcerku a ked ju davam do postielky tak prsia sa mi dotykaju detskej postielky,obcas ma niekedy zasvrbi(si poviem v duchu ze sa to dohojuje) asi tak :)

Terezka

ahojte
uvar si kamilkovy odvar a s tym si to utieraj viackrat denne,ja som taky problem nemala,radšej sa opytaj lekara,chod knemu na kontrolu nech sa na to on pozrie.

deninka12345

Ahojte dievcata,MAM NA VAS PROSBU... mam 1O den po opke, zatial vsetko slo ako malo. Ja som si dnes dala podprdu dole, nech sa vetraju rany a jedna bradavka sa mi hoji super a druha akoby mokvala, mam pri nej asi 2cm biely pluzgierik ako hnis...:( Som z toho nestatsna...je to normalne?
Beriem Phlogenzym, vybraty mam kazdy druhy steh. Nicim si to neosetrujem. Mam si to niecim osetrovat??? Nemate skusenosti s Zepter lampou?Dakujem za kazdu pomoc a radu.

Terezka

ahojte dievčatá
jucus neboj sa plavat už možeš po tych 6 tyždnoch,po mesiaci som už aj zabudla že som bola operovaná ,teraz mi to už ledva vidiet ,včera som bola na sono a lekarka sa divila že to mám pekne spravene a ledva to vidiet opka bola vo februari.Netreba sa báť. Ten kateter máš len dovtedy dokial nechodiš sama, na druhy den ti to daju dole. Tu podpsenku ti daju hned po opke ,tak som sa zobudila že som to mala na sebe.Obvazy som ne mala len rez som mala leukoplastom prekrytý.Po mesiaci už robíš vlastne všetko.

jucus

ahojte ria26 a tapinka. velmi pekne dakujem za povzbudenie.snad sa to podari na prvy krat. len mam otazku, preco sa ti to hoji tapinka az 8 mesiacov od op. ja totiz v duchu pocitam s tym, ze v juni nastupim na plavanie, kedze som invalidna a plavanie je jediny pohyb, ktory zvladam. teraz si ma zneistila.boli nejake komplikacie? mam za sebou uz 7 operacii a zatial som nemala s hojenim jaziev ziadne problemy. este jedna dost delikatna otazka, kedze mam uz cosi za sebou, pri op.davaju kateter? /cievkovanie / z toho mam najvacsie nervy.idem na op do nemocnice. a co sa tyka tych podprseniek. to sa kupuje, alebo ju dostanem v nemocnici? sorry, ze sa na vsetko pytam, ale ja chodim najradsej pripravena na vsetko. dakujem vopred a nehnevajte sa, ak sa budem este vypytovat.

ria26

Jucus nemas sa coho bat.To co sa prihodilo jesulikovi je ojedinele,ale nie nemozne.No nech ta to neodradi.Ja budem rok po a robil mi to ten isty lekar co jesulikovi.Bolest mensia ako ked ta boli zub.Trochu problem pri vstavani,chrbat,ale kazdy den mensia.Ono zalezi aj od toho do akej miery ti ich zmensuju a aky rez ti robia.Ak su vacsie,tak je to rez do obrateneho T tak to vstavanie je bolestivejsie mozno dlhsie.U mna slo viac o pozdvihnutie a vyrovnanie velkosti,tak stacil rez zvislo od bradavky dolu.Neboj sa uvidis ako sa ti ulavi.Mne tento lekar robil aj ovisnute viecka a teraz presne na den od prs idem v dec.na lifting cela.A to bude len lokalne umrtvene.Tak hlavu hore a ozvi sa potom.

tapinka

ahoj Jucus,kazda zena to inak preziva po opke,je to individualne...napr. ja po opke som nemala ziadnu bolest,ziadne modriny,rana sa mi krasne zahojila a este stale hoji po 8mesiacoch od operacie.akurat doma mi musel niekto pomahat vstavat z postele a prve 2tyzdne pomoct s domacnostou a so starostlivostou o dcerku...a kolko dni budes tam lezat?zalezi kam ides ci na sukromnu kliniku(1noc) ci do nemocnice(vacsinou tyzden) kedze sama som si to vsetko prezila,rast prsnikov,velmi velke prsia kolo toho kopu problemov ci s podprsenkou alebo s chrbticou...a ine...odporucam kazdej zene aby sa nato dala