Zmenšenie prsníkov

griotka13

ahojte všetky. Aj ja mám problémy s velkými prsiami už asi od 14 rokov (teraz mam 37) a rozhodla som sa to konecne riešiť. Mám už aj termín operácie v januári 2011,v ružinovskej nemocnici. len som Vás chcela poprosiť, či sa mi nemôžete niektorá, ktorá už máte po opke ozvať na mail renata13@chello.sk chcela by som sa poinformovať na nejaké podrobnosti. za ochotu vopred ďakujem...renata

griotka13

ahojte všetky. Aj ja mám problémy s velkými prsiami už asi od 14 rokov (teraz mam 37) a rozhodla som sa to konecne riešiť. Mám už aj termín operácie v januári 2011,v ružinovskej nemocnici. len som Vás chcela poprosiť, či sa mi nemôžete niektorá, ktorá už máte po opke ozvať na mail renata13@chello.sk chcela by som sa poinformovať na nejaké podrobnosti. za ochotu vopred ďakujem...renata

Terezka

si sa
V Nitre operuje dr. Zamboj,naozaj je skvelý a vynikajuco pracuje možem len odporucit,ja som bola uňho a mam to perfektne spravené a hlavne bez komplikacii.

mimi230

Ahoj jessulik !!!!!!
Ak este chodis na forum mohla by si sa mi prosim ta ozvat na email??? macik.a@azet.sk
Chcela by som sa nieco opytat ohladom pooperacneho liecenia.
Dakujem veeelmi pekne

mimi230

Ahoj si sa.
Ja som tiez zvazovala medzi Dr.Cervenkom a jeho kolegom Dr.Pikulom z BB a vybrala som si Dr.Pikulu a mozem odporucit, je vynikajuci.

mimi230

Ahoj dennny.
Dakujem za odpoved ale asi to bol len poplach, dostala som sice antibiotika ale asi to nebol zapal, zak dufam, ze to uz bude v poriadku, bola som na kontrole a vraj je to o.k.
Tak drzim palce aby si sa skoro uzdravila a urcite to bude v poriadku.

dennny

Ahoj mimi230,
mne sa po dvoch tyzdnoch od OPky zapalil prsnik, zapal sposobil bacil pseudomonas a zlaty streptokok, cely prsny dvorec mi \"odisiel\" a som uz osmy tyzden PN:( Brala som po operacii Phlogenzym a vsetky mozne vitaminy, oddychovala som doma a predsa som nebola jedna z tych stastnych, ktore mozu ist po 2 tyzdnoch do prace:( Mam po reoperacii, transplantacie koze. Ale uz som z najhorsieho von a snazim sa mysliet pozitivne:) Chcela som mat pekne prsia, tak ich snad niekedy budem mat.

si sa

Ahojte baby, vie mi niekto prosim poradit, dobreho plastickeho chirurga. chcela by som si dat silikonove inplantaty. som z nitry. citam tu, ze najlepsi je asi pan doktor Cervenka z BB.a co hovorite na Mladeka z nitry prosim poradte mi... velmi pekne dakujem

mimi230

Ahojte chcela by som sa opýtať či mala niektorá z vás po operácií zápal v prsiach a ako dlho taký zápal trvá. Ďakujem za odpovede.