Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
ahojte všetky. Aj ja mám problémy s velkými prsiami už asi od 14 rokov (teraz mam 37) a rozhodla som sa to konecne riešiť. Mám už aj termín operácie v januári 2011,v ružinovskej nemocnici. len som Vás chcela poprosiť, či sa mi nemôžete niektorá, ktorá už máte po opke ozvať na mail renata13@chello.sk chcela by som sa poinformovať na nejaké podrobnosti. za ochotu vopred ďakujem...renata
ahojte všetky. Aj ja mám problémy s velkými prsiami už asi od 14 rokov (teraz mam 37) a rozhodla som sa to konecne riešiť. Mám už aj termín operácie v januári 2011,v ružinovskej nemocnici. len som Vás chcela poprosiť, či sa mi nemôžete niektorá, ktorá už máte po opke ozvať na mail renata13@chello.sk chcela by som sa poinformovať na nejaké podrobnosti. za ochotu vopred ďakujem...renata
si sa
V Nitre operuje dr. Zamboj,naozaj je skvelý a vynikajuco pracuje možem len odporucit,ja som bola uňho a mam to perfektne spravené a hlavne bez komplikacii.
Ahoj jessulik !!!!!!
Ak este chodis na forum mohla by si sa mi prosim ta ozvat na email??? macik.a@azet.sk
Chcela by som sa nieco opytat ohladom pooperacneho liecenia.
Dakujem veeelmi pekne
Ahoj si sa.
Ja som tiez zvazovala medzi Dr.Cervenkom a jeho kolegom Dr.Pikulom z BB a vybrala som si Dr.Pikulu a mozem odporucit, je vynikajuci.
Ahoj dennny.
Dakujem za odpoved ale asi to bol len poplach, dostala som sice antibiotika ale asi to nebol zapal, zak dufam, ze to uz bude v poriadku, bola som na kontrole a vraj je to o.k.
Tak drzim palce aby si sa skoro uzdravila a urcite to bude v poriadku.
Dennny kde ťa prosim operovali? Ďakujem
Ahoj mimi230,
mne sa po dvoch tyzdnoch od OPky zapalil prsnik, zapal sposobil bacil pseudomonas a zlaty streptokok, cely prsny dvorec mi \"odisiel\" a som uz osmy tyzden PN:( Brala som po operacii Phlogenzym a vsetky mozne vitaminy, oddychovala som doma a predsa som nebola jedna z tych stastnych, ktore mozu ist po 2 tyzdnoch do prace:( Mam po reoperacii, transplantacie koze. Ale uz som z najhorsieho von a snazim sa mysliet pozitivne:) Chcela som mat pekne prsia, tak ich snad niekedy budem mat.
Ahojte baby, vie mi niekto prosim poradit, dobreho plastickeho chirurga. chcela by som si dat silikonove inplantaty. som z nitry. citam tu, ze najlepsi je asi pan doktor Cervenka z BB.a co hovorite na Mladeka z nitry prosim poradte mi... velmi pekne dakujem
Ahojte chcela by som sa opýtať či mala niektorá z vás po operácií zápal v prsiach a ako dlho taký zápal trvá. Ďakujem za odpovede.