Zmenšenie prsníkov

Laura787

A nepovedal ti že ta bude operovať on? To je čudne :-) že ta pofoti, omeria a da operovať inemu. Povieš mi meno? :-)

griotka13

bol tam chirurg, aj si ma pomeral, pofotil do dokumentacie, aj mi vsetko vysvetlil...len ked sa ma pytal, ci mam vybraneho operatera, povedala som ze nie

griotka13

bol tam chirurg, aj si ma pomeral, pofotil do dokumentacie, aj mi vsetko vysvetlil...len ked sa ma pytal, ci mam vybraneho operatera, povedala som ze nie

Laura787

Griotka takže ty keď si bola v amb v ružinove tam nebol žiaden chirurg, ktorý by sa na teba pozrel a vysvetlil ti čo a ako? Ako bude napr prebiehať zakrok...?

griotka13

Laura787, ja som bola na vyšetreni u svojho ortopeda, ten mi dal odporucanie a potom som isla do ambulancie plastickej chirurgie a tam mi dali aj termin. este musim pred opkou nejake vysetrenia, ale to mi vsetk vysvetlili. &vybraneho lekara nemam, zapisali si tam, ze mi niekoho pridelia, ja ich nepoznam, ale myslim si ze tam ani jeden nemoze byt zly...ved uvidim

marf

Ahojte dievčatá. Ako tak čítam vaše príspevky, stále viac ma nabádate k tomu, aby som aj ja absolvovala takýto zákrok. Neviem však, pre ktorého doktora by som sa mala rozhodnúť? Koľko to asi celé trvá od konzultácie po samotnú operáciu? Je tu niektorá taká, čo to "prehnala" cez poisťovňu? Od čoho to závisí? Veľké prsia ma trápia už od "detských" čias a myslím, že konečne nastal čas s tým niečo robiť. Poteším sa každej dobrej rade. Ďakujem. :)

Laura787

Griotka kto ťa bude prosim operovať? Aj ja by som chcela isť na operáciu, len neviem ako to v tej ružinovskej nemocnici presne chodí. Treba sa tam objednať na vyšetrenie? Alebo môžem prisť len tak v hociktorý deň doobeda? A ten chirurg ktorý bude mať službu ma bude aj operovať?

griotka13

ahojte všetky. Aj ja mám problémy s velkými prsiami už asi od 14 rokov (teraz mam 37) a rozhodla som sa to konecne riešiť. Mám už aj termín operácie v januári 2011,v ružinovskej nemocnici. len som Vás chcela poprosiť, či sa mi nemôžete niektorá, ktorá už máte po opke ozvať na mail renata13@chello.sk chcela by som sa poinformovať na nejaké podrobnosti. za ochotu vopred ďakujem...renata

griotka13

ahojte všetky. Aj ja mám problémy s velkými prsiami už asi od 14 rokov (teraz mam 37) a rozhodla som sa to konecne riešiť. Mám už aj termín operácie v januári 2011,v ružinovskej nemocnici. len som Vás chcela poprosiť, či sa mi nemôžete niektorá, ktorá už máte po opke ozvať na mail renata13@chello.sk chcela by som sa poinformovať na nejaké podrobnosti. za ochotu vopred ďakujem...renata

griotka13