Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
čaute kočky ja som po zmenšení 3týždne a je to super pocit. Pooperačné bolesti nie sú veľké ,každej to odporúčam dajte sa do toho nebudete ľutovať.
Ahojte baby prave som si citala tieto vase prispevky a zaujal ma clanok od baby s prezivkou jessulik chuderka neviete ako dopadla ci uz je na tom lepsie alebo ci uz to ma zahojene bolo to uz davnejsie trosku ale uz nic nepise tak preto sa chcem spytat.Ja tiez uvazujem na zmenseni prsnikov ale niako sa bojim no kto sa neboji nie?Ale ako ona opisovala ze jej to zacalo hnisat tak neviem neviem dostala som strach tak sa majte pa
ahojte po roku sa ozyvam konecne som nabrala gule a pustila sa do toho na konzultacia ma vsak odkurila nemenovana doktorka ktora pracuje v nemocnici kde by mali byt hradene tieto veci poistovnou aspon co viem minuleho roku sa este preplacalo, pisala tu aj jedna kocka, no mne zial povedala ze cez poistovnu sa to neda lebo nebudu mat na vyplaty. Takze sklama s placom som odchadzala ze som houby vybavila len som za cestu do ineho mesta a konzultaciu vyhodila 30 eur. Povedala vraj 1300 eur nieje tak vela a mam si pozicat /ako nezamestnanej studentke je aj 30 eur vela/ a ta nemocnica vabne ani z daleka nevyzerala tak to radsej za tie peniaze ist do sukromnej. No co vam poviem depresia to isti...a este nechala ma vyzliest pred piatimi ludmi a este dalsi chodili hore dole tak som sa citila strasne a zahanbene...krasne KOSICE...
Ahojte, aj mám ísť zmenšenie prsníkov. Mám z toho trochu obavy čo bude potom. Náhodou ste neboli niekto na operácii o MUdr. Thóta?
Ahojte,chcela by som sa s Vami podeliť o moju skúsenosť.
Ja som sa tiež rozhodla že pojdem na operáciu zmenšenia prs, nakoľko ma stále bolieva chrbát, hlava a už si ani nepamatám kedy som bola naposledy vystretá, kedže ma tá ťarch pŕs ťahá dole. Išla som za mojím doktorom ktorý ma poslal na vyšetrenie k ortopédovi a neurológovi, ktorý skonštatovali že by bolo najlepšie urobiť tento zákrok čo najskôr. Z týmito papiermi som šla k plastickému ch.ktory so svojimi troma kolegmi tiež zkonštatovali že by sa to malo urobiť.Takže plná radosti a očakávania som išla do VŠZP, kde ma posudkový doktor nechal vyzliecť priamo v kancelárii, kde boli aj jeho kolegine a spolu škontatovali že to nieje nutné a kedže som nikdy nechodila na žiadne rehabilitácie tak ma pravde podobne nič nebolí a tým pádom sa nemajú so mnou o čom baviť.Žiadnu operáciu mi nepreplatia.S plačom a potupov som odchádzala z poisťovne. Napísala som sťažnosť do Bratislavy na postup poisťovne,nakoľko nemali právo ma vyšetrovať v kancelárii, a prišla mi odpoved že nevedia prečo takto ich posudkový doktor postupoval a že sa mi ospravedlnujú.
Operáciu som nepodstúpila do dnes nakoľko tolko penazí nezoženiem.
Zvláštne na tom je že niekoľko odborníkov Vám operáciu odporúča a jeden hajzel,možno ani nie doktor Vám všetko zkazí.
Ahoj
RONNY333 napíš mi prosim na kate 998@azet.sk .Neviem či som spravne napísala na sisa 45....lebo ked som ta hladala v uživateloch,našlo mi ine baby,prosím ta napíš mi do emailu
dobrý den, chcela som sa opýtať ako je to presne s preplácaním resp. nepreplácaním poistovní operáciu na zväcsenie prsnikov??
Ahoj Ronny333, písala som Ti mail, mám nej. otázky. Dík
vierka11 ahoj..
ja mam po operacii 5 tyzdnov a vobec nelutujem..mam 24 rokov...a keby viem ze to bude take bezbolestne a bezproblemove tak sa dam na to nahovorit davnejsie...uvazovala som nad tym aspon 3 roky..mala som kosiky F-G
ja som isla cez VSZP...najskor som isla k svojej ortopedicke ta mi vypisala doporucenie na zmensenie, tiez mi to napisala neurologicka s tym som rovno isla k plastickemu..ten ti napise papier a ten zanesies do poistovne..odo mna este vyzadovali ziadost a tiez som im k tomu dala aj lekarske nalezy od ortp. a neurologa...za dva tyzdne som mala rozhodnutie doma...
ak ti mozem poradit vobec nevahaj a daj sa do toho...
ak by si mala ake akekolvek otazky tak sa kludne opytaj ale na email sisa45@azet.sk
ak ma niekto iny otazky kludne sa pytajte...
Ahojte...ja mam taky mensi problem....chcem ist tiez na operaciu ale mam len 18 rokov lenze prsia mam fakt velke(velkost kosikov G) mnohi ma do toho odhovaraju ale mne to fakt dost strpcuje zivot...potrebovala by som radu ako zacat...teda som vo VSZP a neviem ci mam poslat nejake ziadosti na poistovnu alebo jak to riesit tak by som vas teda poprosila o nejake tie rady ako zacat...budem vam moc vdacna