Zmenšenie prsníkov

žažiká

veronika skus ist do kliniky pro care tam mas prvu konzultaciu zadarmo a poriadne ta to aspon nakopne, ja som bola tu na vychode v pro care tam sa objednas cez telefon a necakas, nic neplatis. Ja idem koncom aprila na "kontrolu" teda odniest vysledky zo sona a potom sa hadam dohodneme na dalsom postupemohla by som ist aj skor ale ja este davam dole kilecka nekonecny boj :-) tak neviem ci to stihnem este do leta vybavit najradsej by som bola aby ma operovali v maji zeby sa mi to do leta ako tak pohojilo len su tam aj obavy predsa bude teplejsie a rany sa v tedy vraj horsie hojja ale ked si pomyslim zeby som si konecne mohla kupit plavky pekne a nebat sa ze mi daco vykukne z nich. Tak uvidime. Ja nosim uz podprdu velkosti 80/F a aj to su napratane...neviem mam 25 rokov a stale mi rastu minuleho roku som mala medzi D - E...

veronika 4

Ahoj no uz asi nie uz tu nikto skoro nepise asi maju uz vsetci po zmenseni to len ja kym sa spamätam tak prejdu aj 3 roky.Ja sa chystam uz niekomu zavolat aspon na konzultaciu ale sa neviem rozhodnut tu v BA je asi taky znamejsi doktor Guba a v CR doktor Kufa tak neviem no bolo by mi lepsie urcite tu u nas ako chodit do Prahy ale jeho zakroky sa mi pacia ma asi najlepsie fotky pred a po tak uvidim.Ak mate niekto skusenosti ze kto je dobry u nas dajte vediet dakujem.

žažiká

Veronika heslo sa posielalo za fotku pred operaciou pokial si dobre pamatam. Ale neviem ci tu chodia vobec tie baby co to zalozili a ktore tie hesla poznali..

veronika 4

Jaj baby este sa chcem spytat tam v starsich prispevkoch baby pisu o niakej vytvorenej galerii s fotkami pred a po nieco take neviete o tom nic ako by som to mohla pozriet?zatial pa

veronika 4

Ahoj žažika aj ja by som sla asi cez sukromnu kliniku ako samoplatca tiez este neviem asi ako to bude dlho trvat ale urcite rychlejsie ako cez poistovnu neviem ak si si citala odkas od Tiny tak ona pise ze bola cez poistovnu a trvalo to cca 6 mesiacov takze by to mohlo trvat kratsie no ja sa asi chystam az tak v oktoubri radsej ked uz bude chladnejsie lebo teraz na leto sa do toho bojim ist koli hojeniu ran ale pojdem sa opytat aspon na konzultaciu ze co a ako a hlavne kolko sa pred operaciou treba objednat ja som inak z BA tak to skusim tu no pozeram si aj kliniky v CZ tak este sa rozhodujem a neviete niekto o super doktor.v BA asi ku komu by som sa mala zverit? Tak zatial sa majte pa

tiny

Ahoj veronika Ja som mala velkosť E až F a teraz mam medzi B aC.No bolest neni velka da sa to vydržať mna to este stale občas zaboli no prsia su všeliake farebne a ešte nie zahojene mne sa rany nezapalovali tak ako pisu ine kočky brala som wobenzyn.No mam ich pekne aj vyformované nie su ovisnute vyzeram ako 17 -tka hoci mam raz tolko.

veronika 4

Ahoj Tiny som rada ze si odpisala no uz to konzultujem s mojim manzelom tak asi teda pojdem do toho neviem aku velkost prs si mala a aku ti spravili teraz ja mam 85 D mozno to pre niekoho nieje vela ale som predsa uz po porode a hlavne po kojeni si to odniesli moje prsia su uplne spadnute a mam uz ztoho depku zase sa toto leto potrapim si kupit niake plavky.Chcela by som vediet koklo asi trva ta bolest samozrejme viem ze u kazdeho to je individualne tak aspon ty bolelo ta to dlho?a tie jezvy moc su vyditelne.tak zatial pa

Tiny

Ahoj Veronika4,ja som bola operovaná v BB preplatila mi to poisťovňa všetko to trvalo cca 6 mesiacov.Ak budeš samoplatca pôjde to oveľa rýchlejšie.ak ti môžem odporučiť nedávaj sa operovať v lete,vtedy sa rany horšie hoja.ak budeš mať nejaké otázky tak píš a pýtaj sa rada ti odpoviem.naber odvahu nebudeš ľutovať

veronika 4

Ahoj Tiny no to ti zavidim ako myslim v dobrom samozrejme ja na to este len zbieram odvahu a mozem sa spytat ze kde si bola operovana a u koho a este ci si bola cez poistovnu alebo si si to hradila sama?a este ako dlho trva proces kym vlasne sa to vsetko odohra az po vysladnu operaciu myslim napriklad keby ze idem bez poistovne asi za kolko by som to mohla vsetko vybavit? ale asi je lepsie sa dat operovat v chladnejsom obdobi ako v lete nie? tak ahojte a ja dalej idem zbierat odvahu pa