Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
ahoj barbie 12 ver nam mat male prsia je lepsie ako mat velke ci uz z estetickeho hladiska a hlavne zo zdravotnych dovodov.Najlepsie su take stredne a hlavne nech su pevne lenze nechcem nikoho urazit ale mi co tu piseme mame velkosti od D az I tak asi tazko budu pevne vacsinou su ovisnute.A vy s malimi prsiami zbehnete do obchodu a kupite si cokolvek a my zbehneme do obchoDOV a nic vindeme uz aj s placom tak mi ver male su lepsie
Ahoj bady, chcela by som sa ťa opýtať, či velkosť 85I ti tak narástli alebo ti ostali také po pôrode.Mám podobný problém s prsiami, som tehotná a rastú mi stále už som na 85G a predpokladám, že to nie je koniec.Dúfam že porodím zdrave dieťa, ak sa bude dať odkojím a idem na zmenšenie. A ešte jedna vec, kde kupuješ podprsenky?
Ahojte baby tak ako pokracujete ja som sa objednala uz konecne na konzultaciu ku dr GUBA tak som zvedava termin mam ale az o dva mesiace a este by som skusila aj brno body klinik.chcela som az ist na operaciu ze tak oktouber no sa mi zda ze tymto tempom asi aj neskorsie budem vybavena.Baby ktore mate po aku metodu mate urobenu a u koho a aku velkost ste mali lebo ja by som moc nechcela tu kotvu radsej len okolo dvorca a dole pripadne sa robi este v tvare L alebo kotva ale ta mensia nie cez cely spodok ak ma chapete dakujem za odpovede majte sa inak to som ja veronika 4 len sa mi neda prihlasit prave teraz
ahojte kočky ja som bola operovaná u Mudr.Lehockého môžem odporučiť mám to perfektne spravené a hlavne bez komplikácii.
Ahojte ( hej) pozerala som si doktora Krizka ale nenasla som ziadnu jeho galeriu fotky pred a po tak neviem pisala si ze si spokojna a bola si operovana v Malackach alebo tu v BA.A chcem sa spytat este kolko ta stala u neho operacia teda ak si bola samoplatca alebo si isla cez poistovnu?Ak ano tak nevies kolko to u neho bude asi stat dakujem.Tiny ako sa mas neozivas sa uz si v poriadku.Tak zatial sa majte pa
Ahoj Tiny, u koho si bola operovaná v BB? Neviem, pre koho sa mám rozhodnúť. Ja nosím podprsenku 85 I a chcela by si dať zmenšiť na 85 D
Boli ste prosim niekto na zmenšeni u dr Hajeka?
Ja by som išla len ku Mudr.Križkovi baby :)Som veľmi spokojná sprácou a prístupom :))
ahoj no rozmyslala som na pro care aj ja ale sa mi zda ze tu v BA nieje oddelenie plastickej chirurgi iba u vas tak neviem.No ja toto leto sa potrapim znovu nieco si navliect na seba ale aj ja som zacala chudnut trochen lebo je pravda ze som aj pribrata ale to je uz aj tak jedno ide mi aj oto ze po kojeni mam tie prsia spadnute uplne dole tak to je konecna.Ja mam 85 D ale tie bolesti co mam chcrbta to sa uz neda niekedy ani zniest.Tak teda sa ozvi ako si dopadla drzim palce a aj v tom nekonecnom chudnuti tak uz niesi sama sme dve aj ja stale len bojujem s vahou tak zatial pa pa