Zmenšenie prsníkov

vejva

ahoj zazika no ja som na tom tak rovnako tiez tie fotecky no co vam poviem niekedy nic moc a to pre nich je asi to najlepsie si myslim co mozu ukazat jaj ani ja neviem co robit zato neviem ci modelacia ci co normalne by som si dala asi vlozit len silikon nak mi stoja a basta ale ani to sa tak neda ja to tiez neham na oktober som zvedava co mi povedia na konzultacii

vejva

no to bola myslim ze tiny neviem teraz ako sa ma ale pisala predtym ze ok a ona bola v BB ja som z BA a poviem ti no neviem sa rozhodnut asi to bude tym ze je ich tu viacej a zase pochodit vsetkych sa neda hlavne keby konzultacie neboli platene tak aj ano.A mozem vediet ze aku mas velkost lebo ja uz neviem ci zmensit ci len vymodelovat no v podstate ukon je skoro taky isty tak neviem no teraz vypadaju velke ked ich mam spadnute dole ale ked si ich sama zdvihnem tak uz take velke ani niesu no ale aj tak ma strasne boli chrbat tak uvidim teda ved ak chces mozme si aspon pisat mozno ze sa niekto knam prida a podeli sa este o skusenosti

žažiká

vejva ja som sa posledne dni rozhodla ze to necham na chladne obdobie a teraz ked sa uz oteplieva radsej nepojdem , chcela by som sa vyhnut zlemu hojeniu ran a idem zaciatkom jula na dovolenku tak som mala zmiesane pocity ci sa do vtedy poriadne zahojim, tak som si povedala ze mam aspon cas aj na to chudnutie cim menej kil budem mat tym to lepsie asi bude vyzerat. Takze si pockam na september, ved cas tak rychlo bezi a to leto uz prezijem s touto zatazou. Vacsinou mam skusenosti ze do vsetkeho sa vrham bezhlavo bez rozmyslania a potom na to doplatim, tak hadam to tento raz bude inak. Baby a nevahajte ta konzultacia vas nakopne...a neviem baby casto pisu ze su spokojne s tym co maju teraz, ale napriklad videla som nejake fotky a mne sa poniektore nepacili, aj ked sa to porovna s tym co bolo predtym je to rozdiel, u niektorych mi chyba taka prirodzenost akoby boli pospinkovane ci ako by som to napisala nemyslim teraz tie stehy ale celkovy dojem neposobi na mna dobre. Ale mozno je to aj vahou, stavbou tela, a tym kolko si davaju zobrat. Preto mam kus obavy aby som bola spokojna, viem ze to nebude vyzerat ako silikon :D jazvy tam budu ale som este mlada a bojim sa vysledku aby som nebola sklamana. odvahu mam, nakopnuta som, len tie obavy...

aanuliena

vejva, aj tak dík, ja už dlhšie zvažujem takúto úpravu, ale akosi som sa k tomu nemohla odhodlať. Na tejto stránke jedna dáma už spomínala nejakého Dr. Lehotského z BB, ale ja som tam takého nenašla. Spomínala, že je veľmi spokojná. ja som našla iba toho zo Zvolena, preto ma to zaujíma, či je to ten istý a len zmenil pôsobisko. Inač aj zvažujem konzultáciu, len tá odvaha mi "nejak" chýba. Už mám aj t.č. na Medicentrum, takže hádam sa prekonám a zavolám tam.

vejva

ahojte baby tak co ako pokracujete niako ste sa vyparili tiny bady zazika.... kde ste nic nemate nove?Chodievam na forum a uz len prekvita tema silikonove prsia tak uz neviem ci som ostala jedina ktora ma velke prsia a este ich nema zmensene ale rada by som si s niekym o tom viac pokecala.aanuliena no neporadim ti lebo nemam sama este ziadnu skusenost ale uz som obiednana aspon na konzultaciu ale tu v BA

aanuliena

zvažujem zmenšenie prsníkov, má niektorá z vás prosím, skusenosti s MUDr. Lehotským z Medicentra v Zvolene?

vejva

Belindu znacku nie nekupuj si to cez internet nemusi ti sediet no pre mna su ako usite tuto znacku mavaju no ja som z BA a tu ju maju but v tescu alebo v hypernove asi skor v supermarketoch a videla som ju dokonca aj v jednote ale tu v BA vo velkej jednote nemyslim v malych potravinach tak skus skor tam ale su dva druhy je aj taka vzorova s cipkou ale ta mi uz nesedi ja co mam tak je uplne hladka samozrejme iba s kosticou.Tak skus zatial pa

svetlusa

pozerala som tie podprsenky belinda na nete a jediny obchod som nasla v Pezinku.Objednávas si ich cez net alebo sú aj niekde inde obchody s touto značkou?

vejva

Jaj a este som chcela ja si kupujem znacku BELINDA inak vobec ziadne ine mi nesedia vkuse ked sa ohnem tak mi vylezu zo vsadial iba tato mi je dobra len skoda ze ju maju len cisto bielu a cisto ciernu.No dufam ze nabuduci rok uz budem mat po a tesim sa na nakupovanie toto leto sa este potrapim aj s plavkami jaj to bude katastrofa zase