Zmenšenie prsníkov

žažiká

mimochodom zalozila som prave nick novy na azete, tak mozem urobit galerku ktoru zamknem a bude to sluzit len na to. Heslo samozrejme poslem cez mail...

zazika.album@azet.sk

ked sa nazbieraju nejake fotky tak ich uverejnim :-) ked nie tak bohuzial :D

žažiká

baby ja uz sama neviem aku velkost mam kupujem sice podprdy 80/F ale i tak mam ich tam narvane ze vypadavaju :D ja som sa merala cez prsia mam cca 120 cm ja si kupujem v Tecsu podprdy tie latkove tam su aj vacsie cisla neni to krasa ale no...kolko mate rokov baby? ja mam 25... zajtra idem na nakupy buduci tyzden idem na svadbu tak mi treba nieco kupit na seba :-( to bude o nervy...

vejva

u mna to je tiez tak v okoli kazdy ved neblazni naco a co ak budes ta ktora sa im nepodari take dristy na povzbudenie naozaj dodaju nadej.Ja zase neviem ako moj manzel ale ked mu ukazujem fotky tak sa netvari bohvie ako ale zase je dobry a vie ze sa trapim aj ked idem s nim do obchodov tak to vidi ze si nic neviem kupit ale ani nieje proti ale asi ani velmi za tak neviem a zatial mam len jedno dietatko tak musim rozmyslat ci teda bude aj druhe ci uz nie no mame to tazke ale ako rozhodnuta som na cca 85 percent takze viac ako polovica uvidim na konzultacii.Kludne si mozeme pisat niesom ale az tak casto na nette ale denne si cas chvilu najdem mne nevadi ked budeme o tom kvakat aj dalsie 3 roky ze chceme ist a ze sme este neboli cha cha

aanuliena

ja tiež s tými ťažkosťami nikam nechodím, a budem to asi tiež riešiť ako samoplatca, nemám chuť behať od jedneho Dr. k druhému, aby si ma obzerali. Čítala som v diskusii aké skúsenosti majú niektoré ženy ak chcú ísť cez poisťovňu. A veru niektoré som veľmi ľutovala. Hádam zajtra sa k tomu dopracujem a zavolám. Inač tie proporcie máme tiež dedične. Mňa už dávno posielal manžel na zmenšenie, ale videl ako trpím, ale ja som to stále odsúvala. Asi potrebujem nejakú sparigpartnerku, aby sme sa spoločne podporili, lebo v mojom okolí sú na to rôzne názory a na odhodlaní mi to nepridáva. V neposlednom rade sa ale musím rozhodnúť sama.

vejva

Ahoj no len pekne zavolaj aj ja sa trapim tiez tie bolesti aj ja to mam po mojej mamine aj ona ma velke ale mna to hrozne trapi nic nieje na mna a tie bolesti chrbtice a uz do toho ma bolieva aj hlava no ku doktorom s tym nechodim tak ja to budem riesit ako samoplatca.dnes som dostala foto od jednej baby co je po modelacii a ti poviem ze tie jazvy vobec nieje vidno komplet som si ich priblizila a nic az som ich musela hladat.To je to ze tie fotky na plastikach davaju v casnom stadiu tak to tak hrozne vypada no kazdemu sa asi aj tie jazvy hoja inaksie.Baba je teraz aj po silikonoch a vraj ta bolest sa neda porovnat ze po modelacii nebola taka velka ako teraz po zvacseni

aanuliena

ahoj vejva, podľa britskej tabuľky máš 85DD, a čo sa týka tých podperiek- naše mi nesedeli a tieto z ang. sedia aj mne aj dcére, tá má síce 20r. ale prsia 75FF, takže aj ju čaká trápenie ako mňa do budúcna. Ja mám 46,o zmenšení uvažujem už dlhšie, ale neviem nabrať odvahu. Ked mám ťažkosti, tak by som išla hned v tej chvíli a ked to prejde, tak to odsúvam na vedľajšiu kolaj. Dnes som chcela aj zavolať do toho medicentra, ale som si na to spomenula až teraz. No hádam, zajtra.

vejva

Ahoj no ja som sa prave teraz omerala a jamam pod prsiami ze 88cm a cez 105-106cm no ako som uz pisala nosim velkost 85D tak neviem kuknes sa mi do tej tabulky ci naozaj mam teda tie D ale podprda mi sedi ako uliata no je to ta BElInDa.A mozem vediet kolko mas rokov? Ja mam 27 uz mi asi zacina sibat dnes sa mi snivalo ze som na sale uz a ze som sa im prebrala pocas narkozy jaj tuky tuk na hlavu asi tak zatial pa

aanuliena

tá hurka ma pobavila, lebo ja som chcela napísať jaternica, xixixixi, a s tou veľkosťou je to tak, u nás kúpiš podperku akorát do veľkosti D, aj to musíš natrafiť, ja som predtým tiež kupovala Ečka ak sa mi podarilo, ale nesedelo mi to a poväčšine som ich prešívala, lebo mi boli široké pod prsami. Potom sam našla tú eng. stránku, premerala som sa a s hrôzou som zistila, že pre mňa je veľkosť 80HH- teda pod prsami je mi aj tých 80 veľa ale cez prsia mám asi 115-116, (toto boli britske tabuľky) a veľmi trefne to majú pomenované poliaci, kde som našla britské tabuľky- tá stránka sa volá STANIKOMANIA- no nie sranda? aj tam sa venujú ženám s plnšími tvarmi.

vejva

jaj niekedy mi pripada ze v podstate co sa stazujem ja mam 85 d aspon myslim take cislo si kupujem a ked citam ze vy mate H a tak tak baby dole klobuk musi vas strasne bolievat chrbtica ci?Mozno je pravda ze zalezi aj na postave ze mozno mam taku postavu ze tie moje lajdaky na mne tak vyzeraju velke a tiez mam ten problem nic nieje na mna kupit tricka no hroua minule som uz plakala ked som vysla z kabinky asi po 7 obchode a po 20 vyskusanych trickach a nic ked som nieco natiahla tak som bola ako hurka aspon keby ze som chudsia ale este bojujem aj s kileckami no hroza mozno by sme si mohli vytvorit aj niaky album ako to mali tie baby pred nami ale asi by nas muselo byt viacej no neviem co by sme tam dali asi zatial ze ako vypadaju teraz a mozno po 5 rokoch sa odhodlame a dame aj po cha cha cha

aanuliena

aj ja som videla nejaké fotky a nie všetky sa mi páčili, veď práve preto sa neviem rozhodnúť. Ale na druhej strane nič si nemôžem na SEBA kúpiť, aby som v tom nevyzerala ako sud, aby na mne všetko oblečenie nevyzeralo ako vrece alebo opačne tak obtiahnute, že až až. Inač mám veľkosť 80HH, ale sedia mi podperky aj 75J, kupujem si podprsenky cez net z anglicka, lebo u nás nemám šancu. A ešte ma cenovo výjdu aj lacnejšie. Práve minulý týždeň mi prišli 3ks a cena aj s poštovnym 51 eurkov. A výber neskutočný- všetky veľkosti.