Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
baby obcas si precitam aj baby kt.maju iny problem ako my v teme silikonove prsia tak Vam poviem my si ich chceme zmensit a oni si davaju niektore ze aj velkost F obcas sa aj pobavim ked si zhanaju podprdy a ze nic nekupia ze take ani velmi nemaju.No jedine je ze ich maju aspon PEVNE a mozu ist aj bez nej co v mojom pripade absolutne nehrozi
Ria velmi ale velmi pekne dakujem za tvoj prispevok je dobre ked sa nam ohlasi niaka co ma po ako mi co este sme v podstate neboli ani na konzultacii.Je to takto trosku horsie proste vsetko do kopy ten strach a tak ale je pravda ked sa niekto ozve co uz bol tak napisu ze nebudeme lutovat jaj kedy je tak budem uz pisat a povzbudzovat ine a mozem sa ta spytat ako ti tie jazvy vybledli vidno ich ci ani nie? ja si myslim ze toto trapi asi najviac ci su viditelne ci nie pri silikonoch to je inaksie ja si myslim.A este aku si mala velkost a aku mas teraz dakujem
Dievčence ako vás tu čítam,vidím,že Vám chýba odvaha na zmenšenie,či modeláciu.Som jedna z tých,čo sme sem chodievali a podstúpili to.Ja som to absolvovala v dec.2009.Išlo o modeláciu poklesnutých prs a vyrovnanie veľkosti.Podstúpila som to v NR,ako samoplatca.Jediné čo Vám môžem povedať je,chodte do toho.Nemáte sa čoho báť,lebo horšie to byť nemôže verte tomu.Tá bolesť je minimálna,čiže chrbát po prebudení a prvá noc,ale tabletka od bolesti a nie je čo riešiť.Už na druhý deň je to lepšie.Ja som to v pondelok podstúpila a piatok som bola v škole na skúšku.Stačí?Teraz cvičím cviky na prsné svaly,používam gély na spevnenie poprsia,lebo treba sa o ne starať,aby ostali dlho pekné.Darmo zemská príťažlivosť funguje stále a hlavne ked máte po 40,pokožka stráca elasticitu.Heslo do tej galérie mám,ale majú ho len tie,čo tam prispeli fotkami a nemôžem si dovoliť ho uverejniť,ani rozdávať,lebo musím rešpektovať súkromie všetkých čo tam fotky dali.Nie som tam sama.Takže hlavu hore a neváhajte je to úžasný pocit a chlap sa ich nebude môcť nabažať.
a ešte som zabudla- od objednania mám to doma do 10dní, a to z anglicka, na začiatku som doslova nechápala. objednávam aj kolegynkám, aby sme si rozdelili poštovné čo vychádza nejakých 6-7eurkov.
žazika, kukni na stránku: www.brastop.com a budeš žasnúť aké podprsky sa dajú kúpiť- samozrejme, že nie na slovensku. ja si odtiaľ obj. už 3 roky a pokiaľ sa neodholám k opke tak aj budem. o tom narvaní do podprsiek poznám aj ja, ale tie spomínané 3 roky s tým nemám problém. sú tam užasne farebné a o kvalite ani nehovorím. a váber značiek tiež, ceny primerané, a väčšinou lacnejšie ako u nás. prvú, čo som si odtiaľ objednala som mala ako druhú kožu a to už je o čom hovoriť. Ale kukni tam a uvidíš.Sú tam veľkosti košíkov do K. Videla si to u nás? Ja nie.
no veru nenavyberame si co nam priroda nadelila co uz but sa zmierime s tym co mame alebo uz len verit zlatym rucickam plastickym chirurgom
ved u vas sato hybe tam to priam praska vo svikoh obcas si vas citam ale ak budete chciet tak mja vam z radostou prispejem take dva tri cisla inak drzim palce termin sa ti uz krati pa
ahojzazika a kolko mas pod prsiami?cez mas 120 a popod?anulienka sa ti moze nato kuknut z tej tabulky co ma ja kupujem tiez 85D a vraj mam DD to je vlastne co uz ani neviem.No naozaj ti nezavidim s tym nakupom drzim palce ja vzdy vypadam ako slonica jaj hruza.A naozaj uz sa ti podarilo nieco schudnut ja by som potrebovala tak 10-15 kg tak uz na tom pracujem mozno ze mi aj prsia sa zmensia len uz asi budu po zem pommmoc.A aku galerku mas na mysli to co som pisala ze sa pofotime a tak ak ano tak ok.Jaj a ja mam 27 rokov