Zmenšenie prsníkov

vejva

ahoj no nasla som aj presne po zvacseni tak si kuknite omlazeni .cz forum ako u nas ja este studujem uz som toho nasla vela fakt to maju lepsie ako mi ze to nemaju tak sukromne aspon sa podeliao info joooj idem kukat

vejva

no baby po precitani starsich prispevkov tam niaka baba napisala nak si kukneme ceske forum tak jej dakujem uz neviem kt.to bola a baby naozaj idem prave nato si to vsetko omrkat baby vo fore maju aj fotky je to super vidiet nieco take ozajstne a nie len co maju doktory na nette tie foto pred a po maju tam vek aj cislo ake mali aj teraz ako maju aj ako sa im to hoji cize si tam dali fotky proste ako galerka u nas len tu nemame heslo a tam si to mozete vsetko omrkat aj bez hesla no nejdem kecat videla som zatial len dve ale musela som vam napisat aby ste si to kukli ak teda ste to este neviseli xi xi.takze dajte si OMLAZENI.CZ ale treba sa zaregistrovat tak ako tu na fore aby ste si mohli prezerat aj profil a tam maju fotky ked kliknete a po dvoch fotkam som uz rozhodnuta taka krasa no idem kuknut dalej ci ma nieco neodradi tak kukiren aj vy povinne xi xi a napiste pocity pa

Ria26

Je to tak ona si ich dala zmenšiť ako mlada,tak je to určite iné,lebo prsia ma pevné a plné.My po kojení detí nie.Sú ovislé.Ja ale som ich mala ovislé,ale zospodu boli plné,čiže neboli ploské od vrchu až dolu.No a vtedy je to lepšie,lebo tu spodnú plnosť vytiahnu vyššie.Samozrejme ani jedna z nás po kojení,nemôžte po modelácii,alebo zmenšení očakávať plnosť prs najmä v hornej časti to sa u nás dá,len ked si date po modelácii,alebo zmenšení ešte vložiť silikony.No tak či tak,budete ich mať zdvihnuté,zmenšené a ked si dáte podprsenku,ale takú vytvarovanú,tak budete absolútne super vyzerať,ako so silikonmi.

žažiká

to som akurat dnes citala v novom case o tej dievcine zo superstar ze tiez ma za sebou operaciu. Ja ked som ju videla myslela som si ze ma zvacsene prsia :-) som bola prekvapena...:) ma pekny plny dekolt mozno aj preto ze este je mlada a nekojila tie prsia su plnsie. Hadam i ja sa tak potesim...

vejva

no pekne a teraz co vsak tam ich je od vymyslu sveta to som naozaj nikde nevidela lenze ja by som chcela skoro vsetky normalne by som tam zasla a zacala skusat jednu od druhej a tie farby a vzory a ja nosim len tu bielu a ciernu od belindy.A co baby uz si sa odhodlala zavolat anuliena?Aspon niake info inak som si citala starsie prispevky aj ria co pisala a niektore byby neboli az tak davno na opke skoda ze sa uz nepodelia ze ake to maju a tak hmmm normalne by som aj tu ich galerku chcela vidiet aj foto by som poslala ale co ked su tu uz neni a my kedy zalozime nieco hmmm.Tak zatim pa jaj a kukla som aj ceske forum co si tam baby pisu a tiez zaujimave

aanuliena

stanikomania.pl
na tejto stránke sú ang. tabuľky a skutočne sedia, len sa treba dobre pomerať. ja tiež neviem anglicky a s objednaním som nemala veľký problém. Takže kým sa sa odhodlám na zmenšenie, budem si ďalej objednávať odtiaľ. Do našich (SK) tiež som musela nasilu natlačiť čo sa dalo. A ozaj, kúpila som si tam aj bikiny,A ani z nich nič nevytrča. Ale aj napriek tomu, by som chcela zažiť ten pocit z menších prs, nič neťaží, v obchode nemať problém niečo si kúpiť a niekedy tie pohľady predavačiek..., potom dlho nejdem niečo na seba nakupovať. Ak chcem, aby mi to sedelo cez prsia, tak je to tak široke ako nejake vrece a ešte aj dlhe.

žažiká

ja mam pod prsiami 80, a schudla som zatial desat kil ale este mam pred sebou dlhu trat :) ...no prave som sa vratila z nakupov, co vam poviem :D jednu bluzku som si kupila ktora super padla a ziadne roztahovanie gombikov tam nehrozi juupiiiii :D inak nic moc. Jedine sako este musim pozhanat najvacsie cisla som objavila 42 a do toho si moje ochechule nevtrepem...jee a skusala som si dnes vystuzenu podprdu bo take nenosim ale reku skusim baby si chvalia ze lepsie drzia cici obliekla som F a polky ciciek mi trcali von :D tak som to uz dalej neriesila...nooo pozeram uz jednym okom tie anglicke podprdy hezkee hezkeee len z tych velkosti som debil :)a o anglictine ani nehovorim :D

Ria26

Takže jazvy vyblednú,ale vidíš bledé pásiky.Inak čo sa jaziev týka,tak to ma trápilo a trápi najmenej.Mne sa šitie aj kúsok rozostúpilo,tak tam je jazva širšia.Ja v tomto smere nič neriešim.Radšej jazvu,ako bolesti chrbta,problém s podprdou v lete sa vyzliecť do plaviek atd.Holá chodiť nemienim,ani cez leto a ani keby som mala silikony,tak čo.Mužovi je to úplne fuk a druhého nemienim hľadať.Pre mňa je podstatné,že nevisia sú zdvihnuté a nemám problém kupiť si podprsenku.Veľkosť som mala "D",ale jeden bol oveľa väčší a to bol problém.A ked som to už do nejakej podprsenky narvala,tak to vytekalo zo všetkých strán.Teraz mám podprenku tiež "D",ale sú jednaké,zdvihnuté,majú tvar.Ak si chudá,tak menšie mať môžeš,ale ak máš trochu viac kíl a vždy si mala veľké prsia,tak tie malé budú vyzerať komicky,ale to je už na rozhodnutí každej.A ešte niečo,ak plánujete schudnúť,tak rozhodne pred OP,lebo prsia ovisnú a pri OP ich urobia,ale ak to urobite nejak radikálne po OP,tak rátajte s tým,že prsia tiež poddajú.Tak veľa odvahy stojí to zato.