Zmenšenie prsníkov

vejva

kde u Vas silviklh?A ria tak teraz ty si ale mala modelaciu u Mladeka a ostatne ti robil Zamboj?tak ku nkomu by som mala asi ist ci u nich to je jedno?Lebo chcem vyskusat viacej konzultacii idem ku ULK dr.guba a potom uvidim ze ku komu no NT sa mi pozdava teda urcite viac ako to Brno predsa je to tu u nas

Ria26

Takže Vejva.Šitie som mala klasika vyberal mi to po 2 týždňoch.nemasírovala som nič,iba ošetrovala repíkom,ale asi príliš dôkladne,lebo sa mi šitie kúsok rozišlo,tak tam je jazva trochu širšia,ale neriešim.No a po vybratí šitia po pár dňoch som mastila Dermatixom,ale je drahý a tú istú službu možno ešte lepšiu mi urobil Contractubex.Mžno tie km nr a Brno sú jednaké,ale nezabúdaj,že v NR ho zastihneš skôr,lebo je tam viac ako v Brne.Ako má objednaných ľudí vtedy tam je.No a nikdy nevieš.Ale je to na tebe.A tie plastiky no je to tak,že som riešila len viacmenej zdrav.problem.Či už prsia,alebo viečka.Vrásky neboli,ale s očami bol problem.No a ten nos tak dycham ustami mám problém s prepažkami,tak idem riešiť to no a dať si to robiť nosnému chirurgovi nechcem,lebo treba pri OP pozerať aj na estetickú stranku,aby niečo nepokašlal a zaroven mi upravi aj spicku nosa.Tak preto volim plastickeho chirurga.No Zamboja by som už nevymenila je fakt užasný.

vejva

joj ria ty si super ze sa ozves to som vobec nevedela ze mladek je aj v nitre presne ku nemu som aj chcela ist a aj Zamboj teda tam robi?sice neviem vela o nom ale tiez co citam tak si ho chvalia.Ria ja mam uz mis mas viem ze po konzultacii budem vediet viac ale ja sa uz neviem dockat tak som zvedava citala som ze ktore sitie je lepsie podla teba lebo som citala ze vstrebatelne je lepsie ze sa jazvy lepsie hoja a dnes som sa docitala v ceskom fore baby kt.maju strebatelne ze by si dali radsej tie co sa vyberaju ze niekedy sa im to este vstrebavalo aj po pol roku tak dlho ci co?tak uz naozaj neviem a este som citala ze treba masirovat a kremovat a masirovat a kremovat ....... dlho dlho dlho aj ty si si to tak podctivo osetrovala?alebo len prehanali ja som v praci cely den a neviem kde by som si to mala masirovat aj 4-5 x denne ani raz by sa mi asi nedalo teda v praci myslim dakujem moc za radu idem kuknut teda tu Nitru.joj a nieje Nitra a Brno tak isto od BA?no neviem kuknem xi xi pa

Ria26

Vejva neviem pre ktorého lekára si sa v Brne rozhodla, ale robí tam aj Mládek a za tým nemusíš do Brna.Má kliniku v NR, ktorú otvoril nedávno.Stačí si dať do vyhľadávača Avelane.com a máš tam lekárov,čo tam robia aj fotky kliniky.Mne robil Mladek modeláciu a rez mám len okolo dvorca a dolu.Tie "T" sa robia ked su prsia veľmi veľké a ide aj o veľké zmenšenie.Vtedy by len rovný rez nestačil.Ono to nie je len o tom,ako to my chceme,ale aj aký chceme výsledok z toho čo máme a vtedy si musíme uvedomiť,čo musí ten lekár urobiť.Inak vrelo odporúčam aj Mudr.Zamboja ten robil aj v BB. ale myslím,že už tam nie je,lebo chodí do Púchova,vo Vrábloch a v ZH tam má len ambulanciu a operačku na menšie zákroky no a potom robí s Mládekom v NR v tej novej klinike.Skutočne vynikajúci odborník,ohromný prístup predoperačný aj pooperačný aj čo sa týka následných kontrol a na telefone je k dispozícii nonstop a to skutočne je už čo povedať.Ak sa chcete niečo spýtať,dajte si ho do vyhľadávača Zamboj a vyhodí vám "plastická chirurgia,laserové ošetrenie" má stránku je tam aj cenník a v sekcii "napíšte nám"sa ho môžete spýtať,čo potrebujete v ten deň tam dostanete odpoveď.Ak chcete vidieť jeho prácu,tak mu napíšete váš e-mail a on vám naň pošle fotky s jeho prácou.Mne robil lifting čela a v juli idem na úpravu špičky nosa.Prajem ľahké rozhodovanie ja už by som nemenila ani za nič.

vejva

ahoj no zvolen martin tiez neviem ale B.B tak tam to je vraj vela aj baby s temy silikonove prsia vacsinou len o BB pisu teraz sa mi uz milia ty lekari myslim ze doktor Cerven a Lehotsky ale mrkni niesom ista uz mam s toho mys mas ale tychto opisuju najviac aj co citam no mna zase laka to brno ale odradza ma ta vzdialenost.Tu v BA je ich tiez kopka ale ja si neviem vybrat a brno sa mi paci tak najviac aj opisane maju vsetko proste komplet postup aj co si priniest od papuc az pa... kedy platis a ako proste krasne to maju opisane aj robia vsetky metoda nie len v tvare kotvy proste si to skus kuknut BODY KLINIKA V BRNE ale co ma odradza je to ze ak by som potrebovala nieco ze nastane niaka komplikacia alebo len niaky hnis kt.treby puknut alebo zeby sa mi roztvorilo sitie tak by som musela ist az do brna no neviem uvidim zatial pa a ozaj kukali ste to ceske forum tie baby co maju galerke fotky?

aanuliena

vejva- ešte som nevolala, ale hádam... tento týždeň..., možno aj preto mám takú obavu, lebo neviem sa rozhodnúť kam ísť. Mne by vyhovovala B. Bystrica, Martin, Zvolen... Ale akému lekárovi sa zveriť do rúk? Nepoznám žiadnu žienku v okolí po zmenšení a tak nemám ani žiadne informácie o lekároch, ktorý sa tomu venuju. Na nete samozrejme, že som našla, ale to sú iba take všeobecné informácie. ak by niektorá mala informácie, tak by ma potešili. akákoľvek rada je vítaná.

silviklh

ahaaa,jasne,no tam ja som tiez zaregistrovana na omlazeni,ale ja kukam tie druhe fotky :) ale pozriem si aj toto