Zmenšenie prsníkov

Ria26

Vejva veď klikni na meno a máš môj mail či ti to nejde?Teraz neviem ako si to myslela, že nič moc to ako že ti poslal len 2 práce,alebo nič moc robota.Tomu neverím.Napísala si to tak zhrnute,že neviem čo si tým myslela.No keď mu povieš na konzultácii,tak tam ti toho môže ukázať v počítači viac.

vejva

ria ahoj ja niesom prihlasena posli mi mail teda ale uz mi to muz preposlal tak ako nie ze nic moc ale iba 2 priklady ale ako dobre tak aj to je nieco ako nic

vejva

ahoj ty koksoooo no pekne este ma predbehnes no super len som nepochopila tu hospitalizaciu ze 10 dni to som este nepocula vacsinou ides na druhy treti den domov nie?ale toho doktora velmi nepoznam to je v nemocnici ci nieco sukromne

aanuliena

ahoj vejva, nie nestratila som sa, ale trošku som oddychovala cez víkend a pospávala som, lebo v práci som bola vyťažená na 150% a málo mi nechýbalo do vyhorenia. Ale dnes som zavolala do BB, na kliniku plastickej chirurgie a v utorok budúci týždeň idem na konzultáciu k dr. Uliankovi, mohla som ísť aj zajtra, ale mám povinnosti, tak sa mi nedalo. Pýtala som sa aj na cenu a má to byť 1200E+200 za anestézu. Hospitalizácia približne 10 dní, z dôvodu zavedených drenov. V cene je zahrnutá aj hospitalizácia, a nemení sa ak si tam dlhšie. takže- kocky sú hodene...

Ria26

No vidíš,že som ti neklamala a uvidíš aký je príjemný na osobnom stretnutí.Myslím,že termín na OP sa dá aj skôr ako2-4 týždne,ale fakt sa snaží aby to vyhovovalo aj tebe.No aj tak si myslím,že tú modeláciu či zmenšenie ti aj sám kôli hojeniu navrhne na jeseň.Predsa teplo tomu neprospieva a je treba to držať v suchu,čo v lete nie je jednoduché.Vieš oni tí bratislavský sú aj oveľa drahší a majú tendenciu si myslieť,že aj najlepší a toho názoru je aj veľa žien,lebo si myslia,že čo je urobené v BA je zákonite aj najlepšie a dosť často je to pravý opak.Oni to tam berú ako na bežiacom páse a keby nemuseli vyberať šitie,ani by nemali záujem ťa vidieť.Uvidíš aký je rozdiel v jeho prístupe záleží mu na pacientovi máš pocit,že existuješ preňho iba ty.Napíš potom kedy ideš na konzultáciu a dojem zo všetkého.Poprosím ťa prepošli mi ten mail,čo ti poslal s tými fotkami.Práve dnes sme si popriali medzi sebou pekné sviatky.Určite neobanuješ.

vejva

Ahoj ria dakujem za info napisala som dr.Zambojovi a ti poviem ze som dostala aj hnet odpoved no klobuk dole a co ma prekvapilo bolo ze som to pisala neskoro vecer a on mi aj odpisal co nespi xi xi.Prekvapilo ma to ze vraj konzult.je bezplatna co je plus potom sa vraj caka na konzultaciu iba 2 tyzdne a vraj termin operacie do 4-6 tyzdnov co je vyborne len az som sa zlakla lebo ja az po lete by som chcela ale to nevadi aspon viem vsade sa caka aj pol roka na operaciu tu v BA teda skoro vsade vsak len na konzultaciu som objednana az za 2 mesiace.No poviem ti isla by som do toho samozrejme zalezi co bude na konzultacii a uvidim.jaj a poslal mi aj foto ako si mi vravela som ho poprosila a vraj bude uz mat aj normalne na nette ze to pripravuje ale ja som antitalent troska tak sa mi to neda nejako otvorit ci co je to po anglicky a to ja vobec neviem musim pockat na muza nak sa na to pozrie on len dufam ze nebudu velke tie fotky a moj mini PC mi to neotvori budem plakat neviem sa dockat kym ich uvidim no Ok zatial sa maj pekne

Ria26

Aj ja som nižšie spomínala,kde všade Zamboj "úraduje" Vo Vrábloch a v Ziari nad Hronom má ambulancie,aj s malými operačkami,kde robí konzultácie,ale aj malé operačné zákroky,ktoré nevyžadujú hospitalizáciu napr.korekcia horných a dolných viečok.Samozrejme,že na konzultáciu by tam anuliena ísť mohla a na zákrok buď NR,alebo Púchov, neviem kde by to mala bližšie to by sa dohodli.Mne robil modeláciu prs a korekciu horných viečok Mládek ešte ako primár plast.chirurgie vo FN.No potom sa nám nedali zladiť termíny,lebo ja to mám trochu komplikované a nedalo sa mi vtedy ked mohol on.A kedže Zamboj bol jeho kolega z FN,tak som sa obrátila naňho nechcela som behať kde kade.A teraz tiež robia spolu v NR a je tam ešte jeden z FN Kováč no toho nepoznám.K Zambojovi som šla potom na ten lifting a tiež nám s dcerou robil znamienka laserom.Jeho robota je precízna,prístup úžasný a termínovo sa mi snaží vyjsť v ústrety.Neskutočne si váži pacienta.Nevravím,že Mládek nie,ale už nemám dôvod sa obrátiť na niekoho iného.Takže rozhodnutie je na tebe,obaja sú dobrí,ale moja voľba jednoznačne Zamboj.Daj vedieť ako si sa rozhodla.

vejva

jaj nic tam ma len ambulanciu uz som precitala co si napisala a operuje v Nt ale zase by mohla ist ku nemu nie na konzultaciu ci?