Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
no tak pokukaj jaj ale ja som si uz asi vsetko presla kukni si rovno aj modelaciu tam je toho asi trosku viac ako zmensenie teda v teme myslim je zahrnute aj to zmensenie spolu s modelaciou.Musim niako zistit ako sa dostat do tej galerky.Inac mam uz mys mas lebo skor som citala ze vstrebatelne sitie je lepsie a co som citala ich forum tak vraj nie ze sa im to niako zle strebava ze by radsej isli na tie vyberatelne lebo takto sa im to otvara ci co a tie dreny neviem no to je taka mala trubicka ako slamka s mensim otvorom a stade to vsetko vylieza ale je pravda ze v tom ceskom fore dost opisuju aj zle hojenie a koloidne jazvy a tak tu v nasom zase vobec nieje nic negatyvne but su nasi lepsi xi xi lekari alebo len baby sem neprispievaju radsej a naozaj este pre teba RIA mam otazku ty nevies ako dopadla baba pod nickom jessulik ona mala niake problemy
ja som pozerala to forum a niektore baby ich maju fakt uzasne take mat tak som stastna...neviem ci v cechach maju na to iny sposob ci lepsich chirurgov ale badat rozdieli, akoby si tam dali viacej zalezat...alebo mozno je to nedostatkom fotiek tuna na SR ze si to myslim
ja som tiež otvárala profily. o tých drenoch písali, že ich mali aj 7dní, že ich prepustili domov aj s drenmi a chodili na preväzy. ale niektorí ich mali iba 2-3dni. takže je to skutočne individuálne. galerku som tiež nenašla, idem hľadať...ale to čo som videla bolo pekné.
ria a mysliz ze teda uz mozem sa objednat na konzultaciu aj ked by som sla az v oktobri nieje to teda zbytocne u neho skoro ja neviem co myslite?inak anuliena tebe islo otvorit vsetky fotky s ceskeho fora ja neviem kde mam hladat tu ich galerku niekde otvorim profil a hnet tam maju fotky a niekde niektore nemaju hnet fotky ale tie co si pisu ju chvalia ze ma super fotky v galerke kde je teda ta galerka este?Neviete?
A co povies na nejake tie fotky co tam maju?
tých 10dní bolo asi mienené ako maximum, lebo na 10 deň sa vyberájú stehy, teda poväčšine. čítala som aj na tom cz. omlazení, že niektoré žienky mali dreny niekoľko dní. a s drenmi sa nedá ísť domov. ono je to asi individuálne.pokiaľ vyteká z rany tak to tam nechávajú.no nechám sa prekvapiť, čo mi povedia pán dr. na konzultácii.
ahojte anuliena no super aspon mi povies ako to prebieha a nazabudni si vypytat od nich aj foto a nepozerala si aj toho doktora Zamboja?konzultacie robi vraj aj v ziari nad hronom a op v NT ale to by si asi mohla potom chodit ku nemu uz len do Ziaru.no teda a kedy by si sa dala operovat este teraz na leto?Ja az po lete lebo ja sa strasne potim ale fakt moc a to by som asi neprezila najradsej by som si sla aj odstranit potnne zlazy ale to by som musela vyhrat v lote asi tolko penazi teda nemam.A aku mas tu velkost vlastne?inak zvolen poznam docela chodila som tam na strednu zdravotnicku skolu a bola som tam na intraku.
Vejva napísala som ti mail,neviem ako ty,ale krasna robota najmä ta redukcia.Teraz je mi luto,že mi to nerobil on,aj keď nemám to zle,ale toto je fakt parada.Ja by som nerozmýšľala ani minútu či nad tým,či si to dať urobiť,alebo nad doktorom.Dreny sú po každej OP,ale väčšinou na druhý deň sa vyberajú a pacientka ide domov.Ja som mala iba jeden.No možno ak toho vyteká viac,tak 2 dni,ale 10 dní to počujem prvý krát.
ten dr. robí na klinike plast. chir. v nemocnici. ja som sa pýtala na tú hospitalizáciu. a bolo mi povedané, že je to v závislosti ako dlho je potrebné mať zavedené redonove dreny. Na menších prsiach to asi nie je potrebné, ale po zákroku na väčších prsiach- to je môj prípad- ich zavádzajú. neviem ako to riešia na súkromných klinikách, ak je potrebné mať zavedené dreny. viac budem vedieť po konzultácii.
Ok uz som ti poslala