Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

vejva

Ahoj tiny no som rada ze si sa ozvala to je fajne ze je vsetko ok.Pisala som do interklinik v cera a hnet sa mi aj ozvali a tiez ze na druhy tyzden by mohla byt konzultacia a na 3 tyzden uz aj operacia normalne som aj sklamana lebo uz teraz to nechcem na leto mam uz aj dovolenky zaplatene tak musim cakat do oktoubra ja mam dost velky problem co sa tyka aj potenia tak by mi to asi nerobilo dobre na tie rezy.Az som zufala ze som nesla do toho skor uz som sa mohla liecit.Ty si bola u dr.Lehotskeho vsak nevies ci robia aj operacie v Pezinku?Niekde som pocula ze aj Cerven aj Lehotsky operuju v Pezinku ale ked si to kuknem tak tam vidim len ze zvacsenie prsnikov tak neviem ci zmensenie len v BB nevies mi to niako zistit ak by si isla ku nemu na kontrolu?OK tak sa mi majte kocky zatial ahoj

Tiny

ahojte kočky tie redony má každá po opke mne ich dávali dole na 3.deň. Je to individuálne. Ja mám po opke 2 mesiace ,cítim sa skvelo.držte sa a choďte do toho nebudete ľutovať.

vejva

o tom som uz pocula ze pri splne nie a ja som tiez dost na klebetky a mozno si zavolam aj astrologicke na termin co by mi odporucila xi xi

Ria26

Myslela som menzes nie na konzultaciu tam ho môžeš mať.No na OP je lepšie po,aby boli uvolnené a nie zdurené,ako to býva pred menzesom a tiež aby si ho nemala cez OP.Na bezproblemovy priebeh po OP najmä jazvy je treba pred OP užívať Wobenzyn hoja sa krásne rany.Ja som to nevedela možno by som nebola mala tú koloidku jazvu.A fajčenie no čomu prospieva?Ničomu.Inak má vplyv na hojenie rán tak ty duplom nasadiť Wob.je lepšie ak pred OP nefajčíš,ale aj fajčiarov musia operovať.Ozvi sa ako si sa rozhodla a ked budeš mať termín konzultácie,ako si bola spokojná.V NR robí pondelky,ale vo Vrabloch par km od NR v stredu to len ak by si nemohla pondelok na konzultáciu do NR.

žažiká

mne tusim nejako spominala lekarka ze operacia moze byt nejak cca 2 tyzdne pred kramamy a tyzden po kramoch, a vyratajte si aj operaciu tak aby vam nepripadla na spln mesiaca vtedy ze sa tazko hojja rany, ja sa urcite budem prizerat aj tomuto

vejva

Baby este sa vas chcem spytat ci ste fajciarky lebo ja ano a to asi trosku vadi nie pri operacii alebo skor na priebeh liecby.nemate s tym niake skusenosti?

vejva

Ahoj no jasne paci sa mi to zmensenie no ako zazrak a ako si to myslela ze si mam vyratat moje dni ako chapem ze ake ale kedy a naco na operaciu ci na konzultaciu?

Ria26

Na konzultáciu isť môžeš aj teraz.Ja idem s tými nosnými prepážkami 20.7.a na konzultácii som bola 30.3.Termín preto tak neskoro,lebo ja skôr nemôžem.Vyrátaj si svoje dni a dohodni približný termín.Nič sa nestane,ak ho budeš musieť zmeniť nemusíš sa báť,že budeš na další čakať 1/2 roka ako je to inde.V tej galérii sme mali aj my fotky po OP a jazvy bolo vidieť.Jazva potrebuje aspoň rok na vyblednutie.Čo sa týka tých koloidných jaziev tak s tým lekár nič nemá ani to neovplyvní.To je jednoducho reakcia tela a tendencia tela vytvoriť takúto jazvu.Mne sa tiež na jednej bradavke urobila a druhá je ukážkovo krásne zahojená.No toto sú pre mna veci,čo neriešim.Nič nepíšeš,ako sa ti páči jeho robota.

vejva

ahoj zazika akurat pisem ja uplny opak vravim ze mam s toho mys mas ale to bude asi koli tomu ze oni maju svoje fotky vlastne tam daju a tie ci ci su uz zahojene a tyto nasi plast.davaju foto asi tesne po operacii tak to asi tak aj preto vyzera najlepsie by bolo keby ze mame heslo do tej galerky co tu mali baby pred nami ale to uz tazko asi ziskame niako