Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
iba tu jednu co tam mal nejak som sa nedopatrala k inym ak vies hod sem link
a po tej liposukcii si videla tie fotky v zahranici co robia?
ja co som pozerala na tom omlazeni jedna holka tam pisala ze si dala vybrat len tuk a vlastne tu prebytocnu kozu a mala ich pekne, sice velke ale akoby silikony take okruhlucke
no ved nak mi ich zmensia ako odsaju a potom chirurgicky mi nak len bradavku zdvihnu a bude to nieeee ake jednoduche asi zacnem studovat xi xi
docela pacia som myslela
ja neviem ale tie fotky si videla no mne sa dovela pacia
vejva ale spadnute prsia myslim si ze ostanu spadnute...ci? :D
Baby co som nasla no zalezi ci mate viac tuku alebo zlazy kuknite si toto na nette u nas to zial asi nevedia ale mozno sa to dostane aj ku nam DR.DANIEL LANZER ma tam aj foto normalne neverim iba s nudy som si dala ze liposukcia na zmensenie prsnikov a vyhodilo mi to toto ale kuknite si zahranicne clanky v preklade tam je toho dost co na to poviete a na tie fotky?
fuuuha tie plavky ... to netusim ani ja asi skusim nieco vygooglovat nejaku stranku :D ja co som uz tak chodila teraz po obchodoch vsade bola najvacsia velkost kosickov C :-/ takze zatial sa snazim na to nemysliet
Ahojte baby mam na Vas otazku baby kde si kupujete plavky mate niake odskusane obchody lebo ja mam teda problem a to tu v BA je milion obchodou ale nic neviem zohnat na tie moje kozeny dajte niaky napad alebo neviete kto ich sije na mieru no ale asi tu v BA dakujem moc moc