Zmenšenie prsníkov

žažiká

ja co som pozerala na tom omlazeni jedna holka tam pisala ze si dala vybrat len tuk a vlastne tu prebytocnu kozu a mala ich pekne, sice velke ale akoby silikony take okruhlucke

vejva

no ved nak mi ich zmensia ako odsaju a potom chirurgicky mi nak len bradavku zdvihnu a bude to nieeee ake jednoduche asi zacnem studovat xi xi

vejva

Baby co som nasla no zalezi ci mate viac tuku alebo zlazy kuknite si toto na nette u nas to zial asi nevedia ale mozno sa to dostane aj ku nam DR.DANIEL LANZER ma tam aj foto normalne neverim iba s nudy som si dala ze liposukcia na zmensenie prsnikov a vyhodilo mi to toto ale kuknite si zahranicne clanky v preklade tam je toho dost co na to poviete a na tie fotky?

žažiká

fuuuha tie plavky ... to netusim ani ja asi skusim nieco vygooglovat nejaku stranku :D ja co som uz tak chodila teraz po obchodoch vsade bola najvacsia velkost kosickov C :-/ takze zatial sa snazim na to nemysliet

vejva

Ahojte baby mam na Vas otazku baby kde si kupujete plavky mate niake odskusane obchody lebo ja mam teda problem a to tu v BA je milion obchodou ale nic neviem zohnat na tie moje kozeny dajte niaky napad alebo neviete kto ich sije na mieru no ale asi tu v BA dakujem moc moc