Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
ale nie hnet ja som v praci tak but asi az zajtra xi xi ok
dobre pozriem sa na to :-)vidis celkom som zabudla ze som tam vytvorila ten mail :D
ved to veru ze nie no skoda ze ti to nejde tam to robia uz hoc kde ved skusim poslat ti foto co najdem teda muz ti to preposle na ten tvoj mail co si pisala ze si si vytvorila ok tak kukni potom
vejva ja take cosi nemam napisane :-/ mozno mam ine nastavenia alebo neviem, no nevadi i tak to u nas asi nepraktizuju .
mala by si tam mat napisane ze POZRITE SI PRELOZENE Z ANGLICTINY DO SLOVENCTINY tak tam klikni pod tym uz mas len googl dalsie stranky
no tuto stranku som si dala prelozit dala som ze zmensenie prs u zien a tam bola len jedna fotka :-)
a ked ti vyhodi slovenske tak chod uplne naspodok kde koncia a mas tam znovu dalsie stranky a nad tym by si mala mat napisane prelozene z anglickeho jazyka do slovenskeho tak kukni ak to mas teda
tak neviem ja mam slovensky vyhladavac mne vyhladava slovenske stranky :D neviem vobec kde to hladat :-) ja som skusala tak ze som dala DR.DANIEL LANZER a tam mi vyhodilo len jednu fotku. no nevadi
napr.www.drlanzel.com
asi ale mas toho viacej len ak mas cas kukni
aku jednu daj si do googla ze liposukcia na zmensenie prsnikov a chod rovno na prelozene clanky zo zahranicia nie nase plastiky tam si toho najdes viacej kukni neviem skopirovat som antitalent nemam mysku mam len noodbuk a nejde mi to