Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
niektore su take a niektore sa daju ved ako u nas niektore sa mi pacia a niektore nie tak neviem teda vlastne ved co rozmyslat u nas sa to aj tak nerobi anuliena uz to bude mat ochvilocku zasebou joj aj ja chcem
aanuliena juj tak ty si sa poponahlala skoro ti dali termin tak drzim palce nech sa operacia vydari a potom nas informuj :-)
no uz som sa dostala na tie fotky a mne sa moc nepacia take su hrbolate a take ovisnute, to uz fakt radsej tu jazvu :-)
no super takze ti budem drzat palceky uz teraz som ja nervozna ako by mali operovat mna vsetko dobre dopadne neboj nic a fotecky na mailik potom poprosim xi xi nak sa mam na co kochat zatial pa
popísal ako bude prebiehať operácia, rez bude v tvare kotvy, čiže rez popod prsník a jeden kolmo na dvorec. keď sa ma opýtal, akú mám predstavu o veľkosti, tak som mu povedala, že ako sa "najviac dá, a aby to aj nejako vyzeralo"- myslím, že hneď vedel o čom hovorím, lebo sa pousmial, xixixi a ešte urobil aj pár fotočiek. No a ešte spomenul aj aké môžu byť komplikácie. Ale bol skutočne milý, vôbec som nemala komplexy, ako vo väčšine prípadov, keď sa mám vyzliecť. Takže vo štvrtok ráno ma prijmu na hospitalizáciu a v piatok by ma mali robiť- ak bude všetko OK. Ale musím veriť a byť presvedčená, že všetko bude tak ako má byť. ja by som to chcla mať čo najskôr za sebou. Ak by som mala čakať dlhšie, asi by som si to znovu rozmyslela.
jaj ved napis mi ako to prebiehalo na konzultacii co ti navrhol ake zmensenie myslim cislo velkost a aku metodu ti navrhol?No proste popis nieco dakujem xi xi
joj tak super aj ja by som to uz mala asi skoro na tanieri ale ja az to necham na ten oktober uz v juny zaciname dovolenkovat tak radsej nebudem riskovat tak drzim palce a hlavne nezabudni sa ozvat nech vsetko dobre dopadne
tak..., a už mám po konzultácii. Deň D bude 19.5. ak budem zdravá. Dr. bol veľmi, veľmi milý. Takže, dovtedy si urobiť predoperačne a anesteziologické vyšetrenie a psychicky sa pripraviť. Už teraz mám nervy...
Ahoj no kukala som tie plavecky krasne naozaj.Kedy mas ist na tu konzultaciu uz tento tyzden ci nie?Jaj a pozerala som si aj stranku cosmedikal.com staci zadat do googla a otvorit si potom fotky continue-breast reduction tam je ich vela to je po tej liposukcii uz som sa na to aj pytala na nette v cechach ale to vraj nerobia vobec a u nas mi ani neodpovedali zatial takze nic asi si spravim vylet do Australie xi xi.Idem si podat LOTO tak ahojte
Chcela som piecť, ale asi mám nešikovný deň- všetko čo som mohla som pokazila, tak som to nechala tak a idem radšej počítať čo sa tu píše.
kukla som dnes tie liposunkcie prsníkov to dr. Lanzera, v galerii je veľa fotiek, a niektoré sa mi pozdávajú a iné nie. Asi tým žienkam išlo ani nie tak o zmenšenie, ale skôr o spevnenie. No Austrália je ďaleko..., takže musíme využiť to čo núka SK. A ešte k tým plavkám. Kuknite na www.brastop.com. Podprdky, plavky celé, bikinky, športove podprsky-o akých sa ani nesníva nám - obdareným- na SK. Ceny primerané, dokonca sa mi zdá, že ešte lacnejšie ako u nás. Od objednávky po doručenie netrvá dlhšie ako 10dní. A naozaj sedia!