Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
a kolko si pyta guba za to? :D ja co som sa informovala minuleho roku stalo to se vsim sudy nieco cez 1000 eur.hadam nezdrazeli. Inak myslite si ze chlapi robia krajsie prsia ako zeny? lebo ja som bola na konzultackach pri dvoch zenach jedna bola ale hrozna za tu som aj platila zbytocne...
no anuliena to ti verim ja uz len co den pozeram fotky a citam diskusie tak uz sa mi o tom sniva no a este si pockam pol roka juj ale ty to uz budes mat za sebou velmi ti drzim palce a dufam ze nas budes tu vo fore povzbudzovat ze ako sa mas a ako sa ti dari a tak vies je lepsie ked ta aspon niekto chape ja mam vravim dnes zly den dufam ze zajtra sa uz lepsie vyspim a budem zase pevne rozhodnuta.a inak ak mozes ku komu ides aky doktor ta bude operovat?
Ja ju mam az v juny ale to bude asi tym ze som povedala ze aj tak by som chcela to nechat tak na september oktober tak asi preto staci konzultacia az v juny inak by som chcela aj pochudnut no musim sa uz dokopat k tomu ako uz sa snazim ale tak mi to ide pomaly dako no a idem zatial ULK dr.guba ale joj ja si vzdy musim vybrat tych najdrahsich xi xi tak uvidim teda este ze kam pojdem skusit
joj, ale ste perfektne. Ja som síe o zákroku uvažovala niekoľko rokov, ale viac menej ma presvedčila moja polovička. Už dlho ma presviedčal, k zákroku, ale ja, veľká hrdinka odolávala. Videl aké mám problémy a ako trpím, aj ked ja som to často zakrývala, Ale už som aj ja stratila trpezlivosť a odhodlala som sa. tu na severe SK sú ľudia hodne konzervetívny a takéto "skrášľovacie" procedúry odsudzujú. Preto o tom veľmi nerozprávam, a koniec- koncov je to moje telo, tak nik, kto ma nechápe, alebo nechce pochopiť by mi nemal do toho hovoriť. Podstatná som predsa ja, a ak mám podporu manžela, tak nemám o čom uvažovať. Ale kým bude ten deň D, tak dovtedy sa asi odučí spať. Stále rozmýšľam o tom ako to bude prebiehať. No hrôza.
vejva ja sa chystam do Kosic :-) byvam odtial par km ... No ja to nechavam na tu jesen ja sa bojim ze mi jazvy nebudu posluchat teraz ked sa oteplieva mozno je to zbytocna obava ale nech mam srdce na mieste uz ked musim byt samoplatca a neda sa to tam riesit cez poistovnu. Kedy mas tu konzultaciu a kde?
Akurat si zase obieham fotecky zakrokov no uz nak som po tej konzultacii aby som vedela na com som a co kedy pojdeme teda my dve?Uz som zabudla ty si skade zazika?Ty asi kedy planujes operaciu a uz vies asi kde?Nejdeme spolu xi xi
vejva jazvy su to najmenej si myslim, ved nechodime hole nikde iba doma a chlapy si zvyknu :-) hadam nas koli tomu neopustia :D hadam maju tolko rozumu...hlavna vec ze bolesti budu prec, kupime si veci na seba a nebude nas nic tahat k zemi. a ze ja sa bez podprdy hanbim chodit i doma tak na toto sa tesim najviac ze podprdu hodim dole dam si nejake tielko a bude mi fajn, nic ma nebude tlacit :D
jaj baby uz tu piseme len my tri ako nevadi aspon niekto ale uz zacinam mat zase depku co sme jedine s x prsiami?bola som si pozriet podprdu no ani som to nemala robit este aj predavacka taka mlada standa ked tak musim povedat ved ani ja nemam vela ale aspon sa viem spravat normalne uz oci prekrucala ked som jej tie podprdy vracala ze su mi neni dobre.Totalna neochota!!!Ved to aj moj muz to chape ale asi len v tedy ked si idem nieco kupit inak potom zese vravi ale ved to mas dobre a jeho asi trapia najviac tie jazvy no aj mna je pravda ze by som ich radsej nemala ale tak inak to nejde aj ked viem ze ma miluje ale nieco mi vravi ze neni s tym az tak stotozneni ze mam ist na zmensenie.UZ neviem co s tym pisem tu lebo mam teraz zase niaky zly den tak sa aspon vykecam a kludne sa anuliena tiez vykecaj aj ine baby aspon my sa chapeme.Najlepsie je na tom ze ked som nemala peniaze tak to pochopim ze som nesla na zmensenie ale teraz ich uz mam a niako zacinam mat strach ale ani neviem s coho asi zly den naozaj no tak sa majte a zatial pa
aanuliena to je tak oni nechapu nase starosti a my zase tie ich :-) minule sesternica cumela na moje kozy davno sme sa nevideli je tomu par rokov, a ze ciii bohaa aj ja chcem take, ona je malicka, tenka ma malicke prsia, a zacala mi basnit ze si chce dat urobit vacsie prsia lebo pod trickom nema nic. Ja som jej zase vytkla ze ci je sibnuta lebo ona hned by chcela D-E, este pochopim napriklad b-c ale vacsie uz nie, z toho su fakt komplikacie len...ona zase opacne na mna ci mne sibe lebo som sa jej zdoverila ze idem na zmensenie ale ona je mlada a ona vidi len to pacenia sa pred chlapmi... No a co sa tyka okolia netajim to, ze sa chystam, vacsina reakcii je zla od chlapov oni to nejak nevedia pochopit, zeny ok tie mi fandia ci je v tom zavist, ci podpora neviem a ani to nejako neriesim. Bala som sa to povedat otcovi ze ako zareaguje, mama ma pred nim podpichla mne bolo aj blbe o tom pred nim hovorit, jemu tusim tiez, ale teraz ako som zhanala veci na svadbu a videl aka som smutna ze si nic na seba neviem zohnat pekne tak mi dali najavo s mamou ze mi na tu operaciu daju peniazky co som vdacna lebo som bez prace.
ďakujem za podporu, a veru ju potrebujem, som celkom rada, že mi dali taký skorý termín, lebo v lete už budem hádam vyzerať...., ale dovtedy sa musím zamestnať na 200%, aby som na to nemyslela. dnes bola u mňa na návšteve kamoška a tiež ma v tom podporila. veľmi o tom nerozprávam v svojom okolí, lebo názory sú rôzne, hlavne tých žienok, ktoré majú veľk. prs A príp. B. A nechce sa mi počúvať o tom aká som blbá, čo by oni dali zato keby mali väčšie a také bla, bla, bla.. tak som im povedala, že donesiem moju podprdku a dám do každej kilo soli a tak budú chodiť týždeň, aby pocítili ako sa cítim.