Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

vejva

neboj uz som myslela ze sa nikto neozvete jasne ze namate tolko casu ako ja ja som v praci fkuse na nette to bude tym neboj sa ja na teba myslim drzim ti palce a isla by som uz zajtra si ich dat zoperovat kamaratka ich ma krasne po tyzdni uz bola v robote a ma ich take malicke a mala aspon tie 5 a bola iba na tej modelacii takze ja sa opytam ci mi treby zmensit alebo len vymodelovat drzim palce este raz a napis ako si dopadla pa pa

aanuliena

tak, dnes som si dala zobrať krvičku, zajtra ma čaká rtg a budúci týždeň vybaviť predoperačne a anesteziologické a vo štvrtok, ak bude všetko ok, tak hajde..., Len mám obavu či stihnem byť po menzese, mala by som to mať tak natesno. A stres robí svoje. Už som trošku kľudnejšia, ale keď začnem na to myslieť, tak sa mi hneď roztrasú kolená a srdiečko bije ostošesť. Stále sa len ukľudňujem s tým, že všetky žienky, ktoré aj tu písali sú alebo boli spokojne.

vejva

Ahojte baby anulienna tak ako uz si pripravena pomalicky drzim ti palce aby vsetko dobre dopadlo.Dnes som videla nazivo modelaciu prsnikov no podla mna to tej babe ani nepovedali a zaroven jej ich aj zmensili je to moja kamoska s byvalej roboty a az teraz som sa dozvedela ze je po operacii.Tak som sa s nou skontaktovala tak mi ich ukazala no baby vacsiu nadheru som nevidela ved ona mala asi 5 tky a ostali jej take 2,5 cca ale vraj jej len modelovali a tak jej to zdvihli ze su ako silikony no NADHERA NADHERA NADHERA a je po 15-20 den a jazvicky ani nieje vidiet ma ich v tvare T ale ani nevidno skace s nimi natriasa si ich macka si ich a vraj ju nic neboli a ma ich naozaj take ako silikony baby keby ze nemam dovolenku tak idem k tomu doktorovi uz zajtra.Musela som vam to tu napisat aby sme vedeli ze tie fotky co maju na nette sa asi nedaju porovnat s tymi ked to vidite nazivo tak sa majte a ozvite sa uz niektora pa pa

vejva

No tak prave mi odpisali aj z Malaciek dr.Paliatka ze tam robia liposukciu tak som sa k nim objednala na konzultaciu tak cakam kedy mi napisu ze by som mohla prist tak som zvedava aspon sa ich popytam ci naozaj budu tie prsia az tak ovisnutejsie za to nic nedam a hlavne som zvedava kolko to asi bude stat.Inak zazika to si ma teda riadne pobavila ze az po pucu:-):-)muz za mnou prisiel ze co sa tak rehnim:-D No uvidim ze co mi povedia ved konzultacia je len konzukltacia nie za to nic nedam no len asi 20 e xi xi nevadi.

žažiká

pozerala som si ako ich stranku ale neviem nejak ma to tam netaha. ja si to vybavujem v pro care. No ta liposukcia, to by som uz cecky mala po pucu a to nechcem :D

vejva

zazika pisala som do chirmedu v kosiciach ci robia tu liposukciu prs a odpisali mi ze robia ale ze su prsia potom este viac ovisnute nieco take takze v podstate sa oni snazia aj prsia spevnit aby vyzerali pekne pevne.No ide mi o to ze sa mi teda aspon ozvali na tuto temu lebo ked som napisala na ine kliniky tak sa mi ani neozvali tak si robim takuto mienku zatial o niektorych klinikach vies aspon BU keby odpisali.No chcem vediet ci nemas niaku skusenost s touto klinikou zvlastne ze som tu v BA a ja nie a nie si najst kliniku kt.by mi tak padla na prvy sup ako sa hovori no som zvedava ako dopadnem na prvej konzultacii.

vejva

Ahojte no ako anuliena uz sa ti to krati coooo?ja som si dala dva dni pokoj od prs lebo uz mam nocnu moru s toho zaspavam s tym ze uz som na sale no hroza xi xi.No ja s tou dietou som asi na tom rovnako ja inak viem schudnut velmi rychlo ale to len tak 8 kg a potom sa zaseknem a nic a potom sa znovu zacnem napchavat a kilecka su naspät no ale aspon sa nenudim nie?tak zatial pa

aanuliena

a ešte som chcela k tomu chudnutiu. 15 rokov chodím na aerobik, napriek tomu pre prsia vyzerám, že mám minimálne o 10kg viac. a čo je najhoršie, už som stratila chuť aj do cvičenia, lebo nevidno nejaké veľké zmeny. a samozrejme, že mi začali prekážať aj prsia, a na diety som nikdy nebola. 2x som to skúsila a akorát som si pokazila tráviaci trakt. neverím na zázračné diety. určite máme nejaké predispozície nejako vyzerať a to môžeme len upraviť. A pokiaľ sú naše polovičky spokojné aj s tým, že máme o nejaké to kilečko naviac, tak je to OK. Hlavne, aby sme boli spokojné samy so sobou. no, nie? ixixixi

aanuliena

ja som bola na konzultácii u dr, Uľianku. Neviem, ale keď som surfovala po nete, tak ma oslovovala BB, a dala som na prvý pocit. Dúfam, že bol šťastný,,,,Aj po konzultácii ma ten pocit neopustil, Inač, Vejva, keď hovoríš o zlom dni- tak ja som stihla za 4 dni rozbiť 3 poháre, vyhodiť cesto na koláče, lebo sa mi nepodarilo (to sa mi ešte nestalo, aby som pokazila cesto na koláče, ktoré robím roky), a na konzultácii som bola zapísaná v poradí 13-sta. Ale vravím si, že 13-stka je šťastné číslo (13 pánboh pri nás), a črepy prinášajú šťastie.

vejva

no co viem tak je to okolo 1900 e ale to este neviem ci so vsetkym alebo bez tak to by bolo uz moc vela ale co som sa informovala aj na interklinik tak tam teraz zlacnovali a tiez je cena ale uz vraj zo vsetkym ze 1800 e.A mne sa tiez viac pacia muzi ako zeny asi predsa maju lepsiu predstavu ako by chceli aby mali zeny prsia.Zeny ti mozno take pekne nespravia aby si nemala krajsie ako ona xi xi xi