Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
ti verim ze mas nervy strach a vsetko mozne okolo toho skus nieco na vyvolanie menstruacie no ale neviem co napr.Vinko cervene nic ine ma nenapadne xixi iba ak niaku vyvolavacku ale to asi uz nie pred opkou jaj a kedy to mas vlastne presne?
to číslovanie je naozaj na dve veci. u nás na sk som kupovala 85H, z anglicka 80H, predtým som kupovala D, DD, E- lebo na iné veľkosti som nenarazila v obchode- tak som to tam napchala ako sa dalo. az raz sa mi podarilo nájsť obchod, kde mali aj väčšie veľkosti ale zase som nebola spokojná s kvalitou a strihmi- no proste katastrófa. dúfam,že sa mi podarí ísť na tento termín, lebo tie nervy sú hrozne, ešte som sa poriadne nevyspala
no ti neviem mam podprdu ze D a nakoniec plavky ze D upne male tak mi boli dobre E tak neviem ci mi rastu ci tie cislovania su na dve veci.Inak by sme mali spojit niako temy do kopy lebo ja uz pisem aj do modelacii prsnikov aj na zmensenie prsnikov v podstate je to asi to iste anuliena drzim palce a nezabudni nas informovat a poucat tak ja idem v septembri ak mi nic do toho nepride tak na 100 percent a poslem potom aj fotecky dufam ze nam posles aj ty mohli by sme si spravit galerku aspon mozno zatial teraz co mame a hlavne nezabudni pofotit terajsie co mas aby si sa mohla kochat ake ti spravi nadherne ako 17 ska xi xi tak
ahojte, tak ešte som stále nedostala menzes, asi ma porazí ak to budem musieť odložiť, teraz, keď som už tak pevne rozhodnutá. Mňa to bude stáť 1400, presne pre ten istý dôvod ako máš ty Vejva, ani ja nemám chuť behať po Dr. a doprosovať sa a vysvetľovať aké mám ťažkosti. Ten kto nenosí batohy vpredu pred sebou celé dni, tak to ťažko pochopí. A banujem, že som sa nerozhodla alebo lepšie nedala presvedčiť polovičke už dávno, mohla som to mať za sebou. A aj ja mám pocit ako keby sa mi rokmi zväčšovali.
no urcite k muzovi robia krajsie prsia ako zeny podla mna anuliena aj ja ideme ako samoplatca lebo sa mi nechce hrajkat s lekarmi kym mi to odporucia a ja nechodim vobec ku lekarom iba ked musim aj ked hlava chrbat strasne trpia ale to neriesim cez lkarov no od 1500-2200 so vsetkym si myslim teda uz som popisala aj par mailov na lekarov aby mi dali presnu sumu vratane vsetkeho tak tolkoto kamoska platila 1450 so vsetkym.Tie prsia sa ti uz nezlepsia len zhorsia a este viac budu ovisat teda nechcem ta niako strasit ci prehovarat ale ja som tiez vzdy dufala a tak uz sa odhodlavam 3 roky a stale nic ale teraz som uz 100 percentne presvedcena vacsinou su baby spokojne a nic nelutuju iba to ze uz mali ist skor.Strie jujujuj to mam aj ja na prsiach ale si myslim ze asi kazda co ich ma vacsie ja ich mam aj na bruchu po porode tak asi sa dam uz cela preoperovat xi xi
ja som uz tiež pre operaciu definítivne rozhodnuta to sa už neda takto ..:-( jj aj ja .. riadne strihy :D len pozerám a hodnotím :D :D a ty chces ist cez poistovnu ci si to platit ??? inak nevies kolko zto asi tak stojí .. ako samoplatca už aj s anestezou ??? a chces ist k žene ci muzovi ?? ja by som isto radsej k mužovi . bože ked je to také ... dosť tažké nezbierať odvahu :D ale uz z toho nevycuvam dufam .. nie je na čo čakať zbytočne sa trapiť .. len este planujem par kíl schudnut lebo to robia k postave . a ešte aj peniažky treba našporit ... lebo velmi pochybujem že by mi to poistovna preplatila .... a ešte nás ortoped to by sa musel stať zazrak aby on napísal odporučenie .... som strasne zvedava ako dopadne annuliena ... dufam že sa čoskoro potom ozve :)
tak vitaj v klube ja mam 27 ale uz mam po kojeni cislo mam 85D pri najnovsom dnes som si kupila ze 85E neviem ci mi este rastu ci ako no tiez mam uz dost ovisnute az po pupok normalne trauma.Ja uz rozmyslam iba o modelacii tym sa ti prsia aj zmensia tym ze ti ich nadvihnu a odoberu ti kozu kamaratka bola pisala som to v teme modelacia prsnikov tak precitaj.galerka tu bola ale davnejsie a uz tu ziadna baba nechodi co boli zoperovane iba jedna baba RIA ale nemame tam fotky pred opkou tak by to bolo take nefer keby nam dala heslo musime si vytvorit asi vlastnu galerku ked sa nas tu trosku nazbiera.Inak ja by som chcela tu metodu setrnejsiu ten single scare tiez to mam vsetko tak omrkane uz mi stoho hrabe dokonca by som sla aj do Prahy tam je niaky doktor co robi vylucne len tuto metodu PAULIS asi sa tak vola a pouziva jediny ultrazvukovy skalpel tak uz neviem ja by som aj tam sla asi
joooj ztak to sa potom teším na info :) ja tiež uvažujem ist do BB ale asi až tako tak ked bude chladnejsie september oktober... a ako ide ?? cez poistovnu ??? no ja mám D ale strie , ovisnute , eštek tomu aj asymetriu a to mám len 19 rokov :( ja som uz v toho zufalá ... všetko nám prestudovane co kolko , kde .... velmi sa mi este páči práca Kováča teda aspon co má fotky na nete ale ten je z Nitry a to je dost od ruky kedže ja som z ružomberka . Inak nie je tu daka galerka ??? vraj tu volade baby pridavali aj fotky po zákrokoch
Ahoj ja som uz asi v kazdej teme ohladom prs piseme si tu skor take co sa len odhodlavame sa na to dat tak ja som uz presvedcena ale az v septembri ale anuliena ide prave teraz na zmensenie do BB tak nam da urcite vediet len teraz ma vybavovacky urcite s predoperacnych a aj stres a strach no drzim jej velmi palce a dufam ze nam tu bude davat rady a pocity po opke a ty mas aku velkost?
Ahojte :) je tu niekto kto bol na zmenšovaní prsníkov v BB alebo sa tam chystá ??? ak áno boli ste spokojná ??? ja by som tiež velmi rada šla ....pls ozvite sa niekto :)