Zmenšenie prsníkov

vejva

Timuska ahoj ved to sme mi len dajako vznikla teme ze modelacia tak uz neviem kam mam pisat pisem aj sem aj tam neda sa ta tema modelacia presunut do tejto temy a ako sa mas dr.ti nevravel ako si mas osetrovat tie jazvy ci ich mas nechat tak

timuska

Jeje tak aj tu máte galériu? Môžem poslať foto aj ja aj keď mám aj modeláciu aj inploše???? a tiež zatiaľ len foto pred opkou lebo keby ich vidíte teraz tak sa zrozíte :DDD

vejva

Kamaratka platila so vsetkym 1500 e modelaciu dr.FABRY tak to je docela pekna suma ale tak je pravda ze netreba sa rozhodnut podla penazi ale podla ani neviem coho ved ozaj ty nechces vidiet tu galerku co pisala ria posli fotku ved iba prs bez hlavy na tu adresu a da ti baba heslo ja som v praci tak vecer jej ihnet poslem nak vidim aj nieco skutocne

vejva

DR.Kovac on je skade pozeram to ale nic take nevidim na jeho praci teda neviem ci som nasla toho spravneho ma tam asi len jednu fotku fu 2000 e vela asi musi byt dost dobry lebo Guba je znamy a ten berie tolko so vsetkym tak ti neviem tak okolo tych 1400 az 2000 sa pohybuju to je jasne ale horna hranica je tych 2000 e daj stranku na toho Kovaca fakt neviem kto to je

Marsmeloun

no ja som akurat dneska písala s tym Kováčom co chcem ist ku nemu . Robia to vsetko len ako samoplatcovia ..lebo nemaju zmluvu ... aspon nemusím chodiť po lekároch .. aj ked mohli korunky ostať .., ale aj tak si myslím , že sukromny sa snažia viac ako štátny... cena za všetko je 2000 eur uz aj s tou podprdou a aj s prevezmi všetko .... takže možem krasne setriť .... do marca buduceho roku ... sa mi to dufam z mojej biednej brigady podarí ... :) a zatial kilečká dole... :D a verím že vsetko bude Ok :) ved tieto operacie dovtedy isto nepodražeju .. a u sukromníkov uz nemajú preco ...a že tá asymetria nebude problém .. tak paráda ... teraz len uspešne zmaturovať :D držte sa baby zatial :)

vejva

No uz mam gulas a riadny dakujem teda poslem jej zajtra alebo este vecer som v praci do vecera uz sa teda tesim.Tak ty ides este aj na nostek teda paradicka no dufam ze sa mne tie plastiky nezapacia lebo muz bude siahnut hlboko do vrecka xixi

ria26

tu je e-mail eliza17-zp@azet.sk posli jej foto,ze nech ho da do galerky a posle ti heslo,ze sa chystas na zmensenie.Minule mi pisala,ze ci ma zrusit galeriu,lebo ze uz sa nikto nehlasi ani nepise,tak si myslím,ze bude rada,ze sa niekto ozval a ma zaujem o galeriu,ale posli foto lebo to bola podmienka.No ty vyberas a vyberas,az budes mat z toho taky gulas,ze az.Prvy dojem je fajn,ale bacha to je aj u niektorych posledný.Treba mat na zreteli kontroly po OP a pripadnu ochotu a dostupnost lekara pri komplikacii.U Zamboja je toto zarucene na 1000% kedykolvek a cokolvek by si potrebovala je na mobile okamzite.Takze stastnu ruku a volbu pri vybere.Ja idem k nemu v juli na spicku nosa.

vejva

Ahoj Ria to by bolo super velmi by som ti bola vdacna a myslim ze aj ostatne baby jasne ze tam poslem fotku no zatial len pred ale myslis ze ta baba nam da to heslo este po takej dlhej dobe?A ozaj tak ty uz mas zasebou u dr.Zamboja aj liftinf a tak dalej ja este stale kukirujem kam ist ale aspon si mozem vyberat zatial mam Zamboja,Paliatka,Fabry,a Guba tak som zvedava ze ako ked ich pochodim tak uvidim kt.mi tak najlepsie sadne vies ten prvy dojem.Tak ta poprosim ze posli mi ten maila na tu kocku a mam jej skor napisat ci rovno jej poslat aj fotku a ze chcem heslo do galerky ci ako to mam urobit?Anuliena no nic ine ma nenapada len to vinko tak sa trosku pogrckas nevadi nie?xi xi no inak aj ten chlap zabera to je pravda tak vecer sup sup tutu mutu xi xi

ria26

Dievcence ak chcete,tak vam dam e-mail na babu,čo nám zakladala tu galeriu.Jej sme posielali fotky a ona ako ich tam dala,tak poslala heslo.No museli by ste poslat fotky napr.pred OP,aj ked ste cakatelky na OP a posle vam heslo.Ide o to aby to niekto nezneuzil a nejako nehodil do eteru tie fotky.Môze si povedat ved moje su tam neni,tak co.Ludia su dnes vselijakí no a my co tam mame fotky si to chranime nechceme plavat po nete.Takze ak chcete napiste a nasledne jej nan poslete fotky ze chtete ist do galerie.

aanuliena

xixixixi, kolegyňa mi radila- červené vínko, teplý kúpeľ a použiť polovičku- ale ja by som sa utopila, dovracala a polovička- no, neviem či má takú moc, xixixii, nevieš iný babský recept. a ozaj termín mám budúci týždeň vo štvrtok,,,