Zmenšenie prsníkov

Marsmeloun

www.plasticka-chirurgia.tv baby toto je ten link na toho kováča .... teda dufam , že sem mozem pridavať linky :D čože ?? a to kto je ten Zamboj ??? odkial je ???? ja mám teraz z tejto poslednej diskusie riadny gulaš .. a kde je tá galerka ??? aj ja chcem baby :??? 1400 ??? tak to je paradna cena :-)

vejva

Jasne uz viem aj viem kto je svetlusa uz som si vas nasla no ste sa dlho neozvali svetlusa pisala nieco take ze ked odkoji tak ide na opku a ty ako este stale tiez nic uz si sa rozhodla?

vejva

bady citam citam ale neviem kde ta mam zaradit a ani neviem komu je tento odkaz ako venovany svetluska to neviem kto je?Ty tiez chces ist na zmensenie prsnikov alebo na modelaciu?

bady

Svetlusa, dlhšie som tu nebola. Prsia mi dosť podrástli počas tehotenstva - po pôrode som vôbec nekojila. Nemala som mlieko. Na konečnú veľkosť 85I som sa dostala po užívaní hormonálnej liečby
(chcela som druhé dieťa)-druhé dieťa nemám, ale strašne som pribrala a prsia rástli ako prvé.
Podprsenku kupujem už len zn. Triola - v BB mi ju objednávajú. Nie je vysokokvalitná, ale nemám na výber.

vejva

Aha jaj tak jej by to robil v BB a nie v nitre teda xi xi idem si dat prestavku ja uz mam vazne s toho gulas gulas gulas.No dufam ze tu nebudem pisat este dalsie tri roky a zhanat lekarov:-D)))))))))))

ria26

No takto,, ona ale spominala,ze by jej to robil v BB a on musí respektovat ceny kliniky,na ktorej jej to robí. Avelane má tiez ine ceny.Zamboj mi spominal,ze o trochu vyssie,ako ma on na svojej stranke vo Vrabloch.No ak pojdes k nemu platí jeho cena.No vykony s anestezou robí v NR.Staci mu napisat na jeho stranku a on ti napise presne kolko budes platit.

vejva

No idem teda pozriet toho doktora jaj tak ty si myslela uz teraz prska ake mas neboj ono sa ti upravia jazvy vyliecia prska usadia a uz bude len nadhera.Ria dakujem este raz za tu galerku uz nak som doma xi xi a posielam.Jaj a to maju take rozne ceny na tej istej klinike ze dr.zamboj 1400 a uz druhy Kovac ze 2000 som myslela ze to maju aqko jednotnu cenu

ria26

Timuska jasne ze mozes aj ty poslat tej babe foto aspon uvidime rozne roboty,metody a iným to ulahčí rozhodovanie. Myslím,ze to bol myslený Dr. Kovač,čo robí aj v NR teraz aj v tej novej sukromnej klinike Avelane ma tam aj fotku daj do vyhladavaca Avelane.com Ja som platila este 780 eur,ale bola som objednana v oktobri2009 a od novembra 2009 to zdvihli na 1400eur,ale mna sa týkala stara cena vzhľadom na datum objednania bolo to vo FN Nitra. Napr.Dr. Zamboj to má za 1400eur so vsetkým.No OP by asi robil na tej sukromnej klinike v Nitre su tam aj fotky kliniky fakt krasne ved si pozrite.

timuska

vejva viem že aj tam aj tam píšeš :D videla som ale tuto sa mi zdá že to viac vrie tak preto píšem sem. myslela som foto teraz po operácii keď sú ubolené

vejva

A tie tvoje prsia neboj nic tu ich v tejto teme mame vsetky take ba aj horsie ja urcite este vacsie a ovela nizsie hruza xi xi