Zmenšenie prsníkov

vejva

tu je ta adresa kde treba poslat fotky tak poposielajte kt.chcete vidiet galerku eliza17-zp@azet.sk veru aj ja chcem ist az september oktober ale terba si vsetko dobre prestudovat ich pracu cenu a take veci no ten dr.Kovac ale tam ma tie 3 fotky no niesu zle ale uz som asi videla aj lepsie xi xi napr.V prahe dr.DOLEZAL ci ako sa vola tam sa mi niektore pacia uplne no krasne skusim to tu skopirovat jeho pracu

vejva

No ahojte tak som poslala fotky tej babe do tej galerke teda dufam ze mi da to heslo ano vraj je ta galerka musis jej ale poslat fotku prs na tej mail co pisala ria nizsie

Marsmeloun

už som mu písala :) dufam , že sa čoskoro ozve ...:-) jj je to pravda .. písala som si s babou čo bola na zákroku a vraj keby sla v lete že si to nevie ani len predstaviť .. ja chcem ist až dako oktober , november .. ale aj tak to treba riešiť ... lebo je to na celý život ... tak si to treba premyslieť ku komu :) inak a je dade tá galerka ci ako ???

Marsmeloun

no lenže v ten Avelane to víde na 2000 eur .... voláke su popletené tieto ceny .... ale vlastne kde operuje ten Zamboj prsia ??? Vrable ci fakultná Nitra ci Avelane v Nitre ????

bady

Vejva, ja som mala ísť na zmenšovaciu operáciu v apríli, ale keďže zariadenie, kde som mala ísť nemalo ešte licenciu, tak z toho nebolo nič. Už som sa na to psychicky pripravila a nič z toho nebolo. To už bolo druhý pokus ísť na operáciu. Na tretí krát to dúfam vyjde. V lete takéto operáciu nie sú veľmi vhodné, uvidím na jeseň. V lete by som sa mala rozhodnúť a hlavne vybrať lekára.

ria26

Stačí,ak mu ne tej jeho stránke v sekcii "napíšte nám" napíšeš,že o čo máš záujem daš mu tam mail a on ti pošle fotky svojej roboty a opytaj sa kolko by si platila zato,ale cenník nepusti.Ak vidis meno v cervenej farbe,tak nan kliknes a tam je mailova adresa.No sem piseme viac bez mailu.Inak Vejve poslal Zamboj zmensenie prs aj modelaciu(jeho robotu)hod sem mail ona ti to urcite preposle.Ceny ma dobre aj robotu krasnu.Zamboj aj s Kováčom robili spolu vo FN Nitra maju jeho styl roboty a teraz su spolu aj v tej novej klinike v Nitre Avelane.