Zmenšenie prsníkov

vejva

Tak potom neviem no snat nenapise ze 1400 a po mi povie ze 2000 to je teda riadny rozdiel tak vidis aj tot si treba riadne zistit ze co kolko bude stat a rovno vsetko inac aj interklinik v BA sa mi docela paci videla si fotky od nich?

Marsmeloun

a pácili sa ti Zambojove ??? inak nemás facebook ?? tam by sme mohli na chate popísať ... no tak to je pohoda ... len aj kováč písal cenník 1400 a bolo z toho 2000 :D neviem no .. ale tak to by potom podla mnba zamboj operoval vo fakultnej a nie v Avelane

Marsmeloun

fuu tak k tomu doležalovi by som sa veru nebala ist ... že skončím s bradavkami kade ade prišitími :Dkrása

vejva

Urcite to u neho stoji 1400 e ja som mu pisala a odpisal mi aj fotky mi poslal len ja som si uz vymazala mailovu schranku tak uz nemam ja tiez aj jeho mam v rezerve

Marsmeloun

no ja neviem kde chcem ist ... mna by bolo naj dade tuto co je najbližšie k Ružomberku ale tak no uz pojdem aj inde .... ale vraj Zamboj operuje aj v žiari nad hronom ... no tak v Avelane to naisto nebude stáť 1400 ... tym som si ista ...oni su tam riadne drahy ..ved sa stačí kuk ako vyzera ta klinika ... jj ten doležal je perfektny ... krasna praca .. no neviem ... lebo BB sa mi moc nepozdáva dako ..,baba co tam bola jedna nebola spokojjná - spravil jej krivo bradavky .. aj ked je to tam fakt dost lacne -... ale neviem mno ... jj pridám aj ja fotky do galerky ale az ked bude po mature lebo sem chodím tak na skok ...

vejva

ved Zamboj operuje v Nitre v Avelane a ten dr.Kovac ved aj on je v NT.Dokonca ci nieje tam kde dr.Zamboj myslim a ty chces ist do NT Marsmeloun?Ci Kovac by ta odoperoval aj v BB?

vejva

fotecka c 79 -80 to ma nadherne ale neviem citam nema vlozeny aj silikon alebo ma ich take pevne inak taketo ma ta moja kamaratka trosku mensie ale mozno to robi fotka a nema tam silikon ale az taketo pevne ich ma