Zmenšenie prsníkov

Marsmeloun

Ja idem Nitra ..a vraj konzultácie robí aj v žiari tak to mám aj blízko celkom :) strašne vyzerá byt ustretový :) . Zamboj sympaťák..:D jj aj ja presne .toto už hraničí u mna s posadnutosťou .. uvidíš budeme potom strasne spokojné :) ..strasne sa na to teším ... aj ked sa bojím .. teraz uz stačí len šetriť korunky ...1000 eur uz mám .. a zvysok .. nabrigádujem cez leto :D joooj len musíme myslieť pozítivne :) jasne že aj my budeme mať krasne , pevné prsíčka tomu ver :)

vejva

Ako ja lutujem ze som to uz teraz nestihla nootbuk som dostala na vianoce tak az teraz ked som v praci vstko mozem pokukat co sa tyka opky vtedy som niako doma na ten pc nechodila kym som sa tam dostala uz ma niekto vycupkal kym som varila a tyk teraz mozem v praci byt nonsens na pc.Len uz som mohla mat po opke nic nepozeram len prsia ide baba okolo a ja jej hladim na prsia ako chlap a zavidim jej ake ma malicke juj ale vazne uz nechcem mat taketo pocity aj ja chcem mat uz pekne malicke.No Anuliena to bude mat ochvilu za sebou tak jej drzme vsetci palce

vejva

Interklinik teraz zlacnovali tam mi odpisali ze zmensenie komplet so vsetkym 1800 e ja vam vravim ja uz popisala s kazdym xi xi.Tak co ideme k zambojovi ci ku komu ach ten dolezal aj mne sedi v zaludku ale tak daleko a predsa NT no cez 100 km by som to mala ale ked je poruke stale tak to je fajn inac zaujimave ze on nema fotky na plasticka chirurgia a DR:kovac ma nak si ich tam da aj on Ria ak budes s nim tak nak si vycapi fotky svojej prace a vela nak ich tam da xi xi.

Marsmeloun

Ria pls pošli mi tie fotky ... aj toe čo máš od Zamboja aj tie tvoje .. neboj nič ma nevyplaší ja som pre to už maximalne odhodlana :) a pojdem urcite ved horšie to uz nebude .... !! tak tu mas mail a všetko mi to pls preposli : z.ondrusova.rk@gmail.com ....kujemmm :-* jj vstupim rada do galerky len buduci tyzden ... lebo teraz este matury ... no interklinik vyzera dobre ale tiež to tam bude stáť 2000 eur .Bože ja som este furt na vetvy z toho doležala ... jojjj ved tie jazvy ani moc nebude vidno ...po čase ako tak pozeram :) ria tak to si ma teraz riadne povzbudila .... bude to Zamboj :-) a vsetci že je super .. ak by mala pacientka aj dake komplikacie tak že to hned riesi :) tak to je super a da sa to aj na splatky ... joj ...dufam , že mi čoskoro odpíše :)

vejva

vazne vyzera ako keby mal len 20 vobec mi nevadi vidiet koloidnu jazvu aspon budem vediet co ma caka to sa moze stat kazdej to uz neovplivni nikto a vobec nie lekar ale da sa to tym laserom tak ked budes mat cas a korunky tak kludne choj zlepsi sa ta jazva.mne velmi zalezalo na tom aby som mala co najmenej jaziev ale ako sa tak pozeram po nette a citam prispevky je mi to jedno nak su aspon mensie pripadne pevne.A ty nemas fotky v tej galerke?ale ak budes mat cas tak posli aj teraz ake mas vysledny efekt vies som zvedava a naozaj nevies kedy by som mohla asi tak dostat to heslo na tu galerku uz som vcera poslala tu fotku no stale nic ja viem ze nema kazdy cas ako ja xixixix.SUphotam a ty si odkial tiez chces ist na modelaciu ci zmensenie ja som mala fotky od Zamboja len som ich vymazala uz davnejsie mozno este ma ich Ria tak ti urcite kukne a potom preposle.BABY KT.SME TU NOVE NECHCETE VSTUPIT DO TEJ GALERKY ABY NEZANIKLA?hmm

ria26

V skutocnosti este väčší,ako na fotke,má taký beťarsky pohľad aj usmev a máš pocit ako keby mal cez 20 rokov.My sme uz ako priatelia,dcere aj mne odstranoval znamienka laserom a muzovi take vyrastky.Fotky poslem a mozno aj moje,len mne ostala na jednej bradavke koloidna jazva,no to neovplyvni nikto.Druha teraz po 2 rokoch ani neni vidiet.Tu koloidnu mi bude riesit Zamboj leaserom a nejakou injekcnou vyplnou.inak ma to netrapi ani neriesim,ale ked sa to da spravit,tak ak najdem cas pojdem.No modelaciu mi robil Mladek.Len nechcem,aby vas ta moja jazva nejak vyplasila.No teraz idem dat do poriadku kupelku po prerabke a menili sme bojler,ale vecer si najdem cas.

Suphotam12

Mozte mi prosim poslat modelacie p. Zamboja na mail? ...ak budete niektora taka zlata :)..tiez rozmyslam o modelacii a ako vidim p.Zamboj je tu cislo 1 :) dakujem pekne, mail je adriana.vybostek@gmail.com

ria26

Zamboj by ta vo FN neoperoval,lebo v decembri dali on,Kováč a mladek ten tam bol primár výpoveď a sú všetci traja v Avelane a maju ešte svoje ambulancie,ako Zamboj vo Vrabloch a v Ziari nad Hronom no tam robi len zakroky bez anestézy.Co je s anestézou,tak v Avelane NR, alebo Puchov.Cenu v Avelane ti da,aku ma na tej svojej stranke.Priklad:mne mal robit ten lifting cela v Avelane na konzultacii som bola vo Vrabloch a cenu mi povedal tu,co ma na svojej stranke.koncom novembra mi volal,ze mi to nemoze robit v Avelane,lebo nemaju kupeny endoskop,ale ak chcem urobí mi to v Puchove,lebo tam ho majú tak som sa pytala,ze co to bude stat v Puchove a povedal,ze tak isto,ako mi povedal.Takze cena ostala.No a do Puchova ma vzal vlastnym autom,odoperoval ma a sli sme domov.Je to fakt uzasny clovek odbornik a maximalne ochotný.Ale ved staci mu napisat a odpovie vam uplne na vsetko a mate v tom jasno.Ja by som tie jeho fotky mala mat,lebo mi ich Vejva poslala.Daj e-mail poslem ti ich.

vejva

z facebooku som sa odhlasila nic moc pre mna nemala som dobre skusenosti ale tak mozme but tu alebo zase na skype ak chces poslala som tie fotky ale zatial ziadna odozva bohvie ci mi da to heslo